Meelis kirjutab: miks Leenu peab oma koha pärast mu kõrval võistlema?

Eks ikka loed meediast ja näed kasvõi TikTokist neid USA saateid, kus mehed petavad ja naised neid telekaamerate ees vahele võtavad jne. Aga see on kuidagi telesaade ning ausalt öeldes läheb see minust täiesti mööda. Siis näen ma klubides ja ööelus naisi, kes nutavad. Miks ma neid alati näen, ma ei tea, aga on kuidagi tavaks saanud, et vähemalt üks pisarais naine peab mulle õhtu jooksul ette sattuma.

Isegi kui me Mehhikos olime ja ma öösiti ringi ei tuianud nägin ma seda ühte nutvat naist. Loomulikult leidis see aset CocoBongos, aga mis oli üllatav – see juhtus nii vara. Juba kella kümne ajal õhtul. Tavaliselt olen ma harjunud selliseid draamatsevaid paare nägema kella ühe paiku öösel või hommikul viiest. Mina ei saa muidugi aru miks minnakse öösiti klubides tülli?

Kuhu ma tegelikult oma jutuga tüürida tahtsin oli armukadedus. Ja seda just naiste poolelt. Loomulikult oleme ka Leenuga rääkinud, et meie suhte algusaegadel oli ta suhteliselt armukade, aga mida aeg edasi seda rohkem ta harjus, et ma olen selline nagu olen ja suhtlen nii nagu ma suhtlen. Pigem olen sõbralik, mis võib eemalt vaadates tunduda, et ma olen võõra inimesega liiga sõbralik. Aga no mis teha. Leenu muidugi ütleb, et meil mõlemal on sisse kodeeritud see flirtiv suhtlusstiil võõrastega, mina tema väidet ei jaga. Ma olen lihtsalt sõbralik.

Juba aastaid ei ole Leenu pidanud kellegi teisega minu pärast võistlema aga konkurentsi tundma. Seda kuni tänaseni. Ja see konkurent ei tule talle ega mulle üldse mitte kaugelt. Nimelt on meie väike kaheaastane Hedelin mega armukade. Ja seda just minu osas.

Kas me tohime diivanil kahekesi teineteise kõrval külgkülje vastas istuda? EI

Kas me tohime teineteist kallistada? EI!

Kas me tohime voodis teineteise kõrval lebada? EI!

Kas Leenu tohib mulle massaaži teha telekat vaadates? EI

Kas Leenu tohib mulle pai teha, kui Hedelin meie vahel on? EI!

Ma ütlen teile ausalt, et minu jaoks on kogu see situatsioon nii koomiline, aga samas ka šokeeriv. Kuidas saab üks kaheaastane mini-inimene olla nii armukade? Miks? Mis ma teinud olen? Mida ma saan teha, et ta ei oleks nii armukade?

Ma ütlen teile, et see on kõik nii veider. Reaalselt kui Leenu on köögis ja ma lähen ka sinna, siis Hedelin kohe vaatab, et nii kuhu sa lähed ja mida sa seal plaanid teha. Hoidku jumal kui me julgeme näiteks kallistada. Kõpsti püsti ja tema tahab ka. Või halvemal juhul lükkab ta Leenu lihtsalt eemale ja tahab minu sülle. Ja no see võidurõõmus naer, mis siis tema näole tuleb… Kirjeldamatu.

Elu on ikka veider, eks. Naised kardavad, et nende ellu tuleb teine naine, kes mehe “ära võtab”, aga meie peres tuli see keegi kolmas otse pereringist. Ma muidugi loodan, et see on mingi faas, mis mõne ajaga möödub. Aga samas on nagu armas ka, et on üks väike inimene kellele ma nii palju korda lähen, et ta on minu eest nõus “võitlusse” asuma. Ehk siis jah, väga segased mõtted ning emotsioonid ka minul.

Kellel siin veel kaheaastaseid kodus on? On teil sama seis? Või kellel lapsed suuremad, kas mäletate midagi sellist varasemast ajast?

10 thoughts on “Meelis kirjutab: miks Leenu peab oma koha pärast mu kõrval võistlema?

 1. Meie peres sama asi olnud ja on siiani tüdrukud on 5 ja 6a ja nad ei luba meil koos mehega diivanil istuda, ei kallistada ei musitada absoluutselt kõik on välistatud. On ainult nende issi ja punkt.
  Issi ei tohi rannas särgita ka olla sest teised tädid muidu vaatavad
  Rääkimata et me võiks koos magada või üldse koos midagi teha. Armukadedus nende poolt on pisikesest peale olnud ja siiani. Kas see kunagi kaob teab ainult jumal

 2. Mina màletan ise seda àhmaselt, aga vanemad on mulle rààkinud, et mina olin ka armukade. Nimelt ema ja isa ei tohtinud toas tuld àra kustutada, enne kui ma magama jàin. Ka kardinaid ei tohtinud ette tômmata, sest muidu ma ju ei nàe kas issi vôtab emme kaissu vôi mitte sellise loo rààkisid mulle: vanemad arvasid, et ma magan. Isa tôusis siis voodist pysti, et kardin ette tômmata. Ja siis mina olin plaks silmad lahti teinud ja kàratanud: “Ma ei nàe ju!” isa seepeale:”mida sa ei nàe jàlle?” Mina: “ma ju ei nàe kas sa vôtad emme kaissu vôi mitte, tômba kardin eest àra!”

 3. Mul on kodus kaheaastane ja 8kuused kaksikud, 2a nii armukade ei ole aga kaksikud on, kui keegi teine ema/isa süles on siis on kisa lahti ja hea et jalgu alla ei võta selle eest ja ära ei tiri sülest.

 4. Eks need Naised on sünnist saati natuke bitchid. Aga seda armukadedust on hea kuulata, see lihtsalt on märk sellest, et sa oled selle väikse naise tugi ja kalju.
  Ma mäletan kui minu preili oli umbes selles vanuses siis oli ka armukadedust, küll aga rohkem ( 3-4) lõi välja see, et minu juures olekul kasvasid plikale justkui sarved . Õnneks Ainult kodus olles. Mehega koos olles oli nagu ingel ja kuulas sõna ja ei jauranud, nii kui mina tulin hakkas võimuvõitlus pihta . Mees alati ütles, nii Emme tuli ja rikkus meie ilusa olemise ära.

 5. Mul on kodus 1a 1k ja sama lugu. Kallistada ei tohi. Musi teha ei tohi. Kohe hakatakse vinguma ja lükatakse eemale

 6. Meie poiss sama vana kui teil , mina olen a ja O aga issi peale jube kade , samamoodi kui teil neiu. See läheb üle . Kannatust ja vestlemist lapsega , et issi ja emme peavad ka vahepeal koos olla saama ja usu lapsed on mõistvad ja saavad aru .

 7. Meil on 4a armukade, aga hoopis ema suunal – isa ei tohi ema kallistada, katsuda jne. Nagu mingi võluvõime väel suudab isegi altkorruselt üles tulla hetkel mil just nt kallistame. Läheb kohe kurjaks ja pistab kisama, enne ei lõppe see trall kui saab ema tähelepanu ja kaissu. Keeruline, polegi leidnud moodust, kuidas sellest jagu saada

 8. Minu lapsel oli sama, ta ei lubanud mul sõbrannale patsi punuda, lükkas eemale ja lihtsalt nuttis. Ei lubanud mul kellegi teise telefoni kätte võtta

Comments are closed.