Meie eilne päev

Eile õhtul rääkisin lapsehoidjaga ja ta ütles, et tead, sa peaks enda päevast blogima, raudselt kõiki huvitab, mis te teete. No palun väga. Meie teisipäev, 24. oktoober on teie ees…

Äratuskell helises 6:30, krapsti kohvivesi tulele ja üles. Arvuti lahti, to do list lahti.

Mul oli kirjas, et ma kirjutaks ära EasyCleanist, paneks paika täpselt koolituse asjad – mida süüa, kui palju meid täpselt on. Uurida veel Hedoni kombede kohta, et milline siis ikkagi parim on ja midagi ära osta. Lugeda üle kaks Meelise blogiposti, mis ta saatis (siiani on ootelistis)…

Reaalsus oli see, et esmaspäeva õhtul tõmbas see „Kuuuurija“ mind neljaks tunniks arvuti taha ja sellega tuli hommikul nö jätkata. Mu postkastid olid kirju täis, kes saatis oma loo, kes küsis nõu, kes kirjutas Kalmuse trikitamise kohta, mul oli kümneid lugemata kommentaare erinevates kohtades selle teema kohta jne

Esmalt kirjutasin selle Kalmuse postituse ära…

Eilne “Kuuuurija” oli Kalmuse promo?

Seejärel panin kirja oma suletekisaaga, kus päästeingliks osutus EasyClean…

ÄRA PROOVI SEDA KODUS! Suletekk vii pesumajja!

Samal ajal leidsin postkastist meili.. Mulle kirjutas inglisekeeles mingi kohvifirma, kes linkas meilis UK lehele ja tahtis, et ma nende kohvist postituse teeksin. Vastasin, et ma vist olen vähe vale adressaat, sest ma baseerun Eestis, kirjutan eesti keeles ja… õige pea selgus, et neil on Eestis ka edasimüüja, kellest ma võin sama hästi kirjutada.

Kuna ma käisin laupäeval seoses ühe telesaate filmimisega Coffe People’is lugu tegemas, siis ma tunnen, et ma tean kohvist nii palju nüüd. Ma sain nii palju asju teada ja see kõik oli nii põnev. Etteruttavalt, mul on see postitus plaanis, kõikide muude asjade kõrval. Igal juhul tundus, et need kaks asja saab edukalt ühendada. Aga läbirääkimised käivad veel, et kas ja kuidas…

Siis uurisin, kust saab kollast Didriksoni kombet, ainuke koht mille leidsin, oli mingi Soome leht ja no nagu ikka, mul on ju KOHE VAJA. Aga kuna tegemist on eelmise hooaja kombega, siis Eestis seda pole. Järelturul ka mitte.

Kuna Didriksoni kombede pluss on see, et nad on hea varuga, 90 suurust saab kanda 90-110 sentimeetrine laps, sest neil on sees lisaõmblused, mida saab vajadusel lahti harutada ja kombe muutub imeväel pikemaks, siis…

See punane niit tuleb ära harutada, siis saab pikemaks teha kui vajadus peaks tekkima.

Ilmselgelt need, kes eelmisel hooajal ostsid 90 kombe, seda sel hooajal veel ei müü. Surfasin siin ja sealpool netti, et kust siis ikkagi hea hinnaga saaks ja keegi soovitas mulle D-wear poodi. Kribasin neile Facebookis, et äkki äkki äkki, õnnestuks kuidagi neilt ikkagi üks kollane saada… Nad vastasid, et kahjuks jah, see eelmise hooaja mudel, aga neil hetkel veebipoes kampaania, et ostes kombe, saab mütsi-kindad koodiga lumepall -50%. No arvake kaks korda, kas ma tormasin ostma. Right! Arvasite õigesti.

Käisime neil kohapeal kohe kraamil järel, kuigi neil on saatmine tasuta ja kui toode ei peaks sobima, saad selle tasuta tagasi saata ja uue vastu vahetada. Aga kuna nad asuvad meist vaid paari kilomeetri kaugusel, ja ma ju tahtsin kohe, siis läksime kohale.

Kombesid-parkasid igas suuruses ja värvis..

Ja nagu ma aru saan, siis Didriksoni pluss on see, et seda saab pesta masinas ilma mingi mureta 40kraadiga ja seda võib panna kergesse tsentrifuuki ja siis kuivama. Pärast lased triikrauaga üle ja jälle veekindel.

Ma olen suht kombekauge inimene, vist üks laps ei ole oma tööd teinud veel. Näiteks ma avastasin, et kinnastel on need nöörid, millega ma saan need kombe sisse kinni panna. Et ma saan kehaosa kokku tõmmata keskelt… Nagu ma ei tea mida avastaks :D

Sealt läksime me edasi Kristiinesse, kus mul oli pakk – pakis oli üks teiseringi kombe veel, mille ma ka igaks juhuks ostsin, noh, üks lasteaeda, teine koju, ei pea koguaeg vedama ja mõtlema, et kui üks must vms. Ja lihtsam teda jopega lasteaeda viia kui iga hommik megalt kokku pakkida.

Ja kuna me juba Krissus olime ja Hedon oli hommikul nõudnud „ämbimehe sokke“, siis mõtlesin, et heakene küll, las tal olla siis hea päev.. H&Mist leidsin Ämblikmehe sukkpüksid ja te oleks pidanud nägema Hedoni nägu, kui ta tõmbas endale jalga Ämblikmehe sokid, mis ma sain Sportsdirectist, ja ta vaatas, mida hekki, issil samasugused jalas.. Ta hakkas laginal naerma. Nii õnnelikuks võivad mingid sokid lapse teha.

Ja kui Krissus, siis Prismasse. Mulle meeldib Prisma lahtise singi lett. Alati ostan erinevaid sinke ja peekoneid. Mulle pakitud variandid üldse ei meeldi. Käisime Apollost ka läbi, haarasin meie puslesõbrale ühe pusle ka.

Siis tulime koju tagasi. Olime haaranud kiirelt mingid söögid kuumaletist, sest jälle oli lõuna ununenud, eks. Tšekkasime jälle meilid üle, kirjutasime mõlemad blogipostitusi ja juba oligi aeg lasteaeda minna. Mõtlesime, et võtame uue kombe kaasa, paneme talle selga ja hullame veidi lehtedes ja saame äkki häid pilte teha. Hedonist üldse viimasel ajal pole normaalseid pilte. Ainult mingid telefoniklõpsud. Ja kuna ilm oli ilus, päike paistis, siis.. Mõeldud tehtud.

Lasteaias kohtasime ka Katriini, kellega saime tuttavaks WAF laulukoolis omal ajal.

Suht lahe tutvus.. saime tuttavaks seal laulukoolis, emad jäid suhtlema, nüüd suhtlen Katriini suure õega ka ja isegi reisiplaanidel arvestame teineteisega, et Phuketil ikka kohtuda ja üks normaalne pidu maha pidada :)

Nii, siis tulime koju. Vaja ju käruga nats kastaneid vedada…

Ega me siin kaua ei olnud, panime Hedoniga ainult uue pusle kokku ja siis sõitsime lennujaama, sest.. Naabripoiss tuli reisilt tagasi. Kes tõi.. saate aru, ma ei suuda ära kiita oma sõpru, kes toovad nii ägedaid kingitusi. Ta tõi mulle Berliinist kebabi! Nagu omfg. Nagu megaäge! Ja kirsi-tšilli šokolaadi ja Hedonile vannipardi (neid vaikselt juba koguneb, ja need on nii naljakad).

No ja kui me olime tulnud meile ja kõhud täis söönud, ahjukanast ja kartulitest ja naabripoiss koju läks, siis oli Hedontsil juba uneaeg ja nii ta läks. Päev möödas nagu naksti. Mulle tundub, et ma ei teinud eile sittagi, aga samas oli üks kiiremaid päevi. Sada meilivahetust ja megalt kirjutamist :)

Mis te tegite? 

11 thoughts on “Meie eilne päev

  1. Olen veits vastik ja annan teada, et fb on Didrikson turg ja seal liigub palju uusi kollaseid D. kombesid mõistliku hinnaga :)

  2. Hahaa, 90 suurus kanda kuni 110. Eks ole ulmekaid ikka kuuldud.
    Praegu on kombe ilus ja paras seljas. Kehapikkus on täpselt paras, et praeguses pikkuses (+ mõni cm) laps saaks istuda, kükitada jms. Kui laps on 10 cm pikem, jääb kombe kehast napiks, ei päästa need pikendused midagi.

    1. Ta mõtleb seda, et jalgu, käsi vb saab jah pikendada, aga kas kehaosa ka? Ja kle, oskad sa öelda, mis need kinnaste suurused tähendavad? Kõige väiksem suurus 2/4, millele see vastab? Kui uurele lapsele? Seal lehel küll inffi ei nöinud.

Comments are closed.