Minu elufilosoofia piltides

Keegi askis küsis/palus, et ma postitaks hunniku pilte, mille järgi ma nö elan.

Kõige lihtsam olnuks kirjutada kaks lauset või leida kaks pilti ja kõik, aga noh, vaatasin natuke rohkem ringi. Ja neid kaht lauset ma ei leidnudki.

Kui ma ise peaks iseloomustama oma elu või hakkama saamist vms, siis ma järgin alati mõtet – kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! Ja ma usun, et väga palju on mõtlemises kinni – kui sa koguaeg mõtled, et kõik on halb ja kehv ja raha pole, siis nii ongi ja üks häda ajab teist taga, kui mõtled ise positiivselt, ongi elu lill. Teine lause, mida ma ikka teistele armastan korrata, on et pole tähtis kellegi mõtteid või teguviisi täielikult mõista, vaid aru saada, et võib ka teistmoodi mõelda ja tegutseda. Samas ma olen ise vahel päris “kitsa” maailmavaatega – ma näiteks ei salli homofoobe, kuigi ma võiksin ju mõista, et võib ka teismoodi minust mõelda.. Keeruline. Mulle meeldivad vabameelsed inimesed :)

elu (1)
NII ON: paljud inimesed ootavad pool elu mingit imet. Ma ootasin ka… algul aasta, siis kaks, siis kuus, seitsmes jooksis… Sain aru, et mitte sittagi ei muutu. Võtsime kätte ja naudime hetke :)
elu (4)
NO JÄLLEGI: ma ei soovita kunagi kellelgi õppida midagi või teha midagi selleks, et sellega teenib rohkem või on prestiižne – änd? Parem tee, mis sulle meeldib ja mida sa naudid ja milles sa oled hea ja elu ongi lill :)
elu (2)
Kõige paremad raamatud on ikka elust enesest ju :)
elu (5)
Jällegi, nii on – üks tere võib maailma muuta ;)
elu (6)
TÄPSELT: ära nuta ja hala, kui ei meeldi, mine ära!
elu (7)
TÕMBA JUHE SEINAST VÄLJA! Mõnikord aitab kui korraks aeg maha võtta, mitte midagi ei juhtugi. Maailm ei jää seisma. Inimesed su ümbert ei kao ära. Elu läheb edasi!
probleemid (1)
ANONÜÜMSETELE: aga ka sugulastele ja tuttavatele, kes klatšivad meid taga nii et suu suitseb, aga meile tehakse head nägu – nahhuinada? Kui me ei meeldi teile, pole vaja suhelda, aga ei ole vaja lolli ka mängida!
probleemid (2)
VIHKAN: mulle ei meeldi mehed, kes poole tüli pealt minema tormavad, sest tahavad üksi olla! Mul suva! Enne ei lähe kuskile, kui teema lahendatud. Noh, see ei ole alati meeste teema, aga üldiselt ma naistega sedasi ei kakle :D
tulevik (1)
NO ENAM ÕIGEM EI SAAKS OLLA! Kaua võib mingites vanades asjades sorkida – sa ütlesid nii, sa tegid nii, no ja siis, mis ma enam teha saan? Oli, siis oli! Saame üle :)
tulevik (2)
UNISTAMINE ON TASUTA! Seda ütles mulle kunagi üks miljonär, et kes suurelt ei unista, sellel puuduvad ambitsioonid ja see ei jõua ka kuskile…

 

2 thoughts on “Minu elufilosoofia piltides

  1. Lugedes su postitusi, kus sulle ei meeldi paljulapselised pered, Luisa Värk ja see ja teine… tundub mulle, et tolerantsuse mõiste seisneb sinu meelest selles, et sa eeldad teistelt tolerantsust sinu tihtilugu pehmelt öeldes ebatolerantsete arvamuste suhtes ;) Lihtsalt tähelepanek. Muidu hoogne blogi.

Comments are closed.