Mis pakk see nüüd tuli?

Tuli mulle ükspäev sõnu, et postkontoris ootab mind pakike. Noh, küllap miski Hiina kraam, mõtlesin ma ja seadsin eile sammud postkontorisse.

Sain paki kätte, üleni musta kiletatud ja mõtlesin veel, et hmm.. alati on hallis kiles. Aga sinna see mõte jäi.

Tulin siis koju, avasin paki ja ma ei saanud üldse aru, mis pakk see on. On see ikka mulle? Vaatasin silti – mulle! Hakkasin siis neid asju natuke lahti harutama – kolm kleiti ja käekell. No heakene küll. Mõtlesin, et huvitav, kuskohast ma need asjad tellisin, kas Dresslinkist või..?

Ja kui ma arvutisse tulin, oli mulle kiri tulnud selliselt saidilt nagu WalkTrendy, et nii tore-nii tore, pakk on kohale jõudnud (reaalselt, paki saamise ja emaili vahe oli KAHEKSA MINUTIT!).

Leidsin sealt pakist siis kolm kleiti – ühe tavalise musta (link!), olen seda ka varem kõiksugu saitidel näinud. Olen isegi mõelnud, et võiks tellida.

mustkleit

Noh, selga see mulle läheb, aga nagu nendel Hiinakatel kombeks on, siis on nad lühikesed. Sellel on ka see nö rinnaalune koht, mis kuskil naba juures lõppema peaks, mul suht keset kõhtu ja tekitab mingi ebamäärase voldi mulle. Varrukad on megakitsad, aga noh, iseenesest saab sellega käia. Ma isegi tean juba, kuhu ma selle selga panen!

Siis oli seal mingi kollane(!) kleit (link!), mis pole väga kollane. Pigem selline sidruniroheline, kui sidrun veel toores on. Laimiroheline on jälle liiga roheline. Minu jaoks kollane on kullerkupp näiteks, või munakollane, aga see on mingit kahtlast värvi. Seega, otsin ma endiselt kleiti Mallu pulma :D

2S8A8996

Ja no see kleit on jälle mingi megaveidra lõikega. Rinnust tiris räigelt koomale ja puusad peaksid olema nagu küürvaalal :D Kui keegi seda endale tahab (Katri-Helena?), siis kirjutagem mulle postkasti. Suurus on peal XL, aga ma olen üldiselt M suurus (38/40), seega… Kui keegi tunneb, et see võiks talle sobida, siis annan ära.

Nii, ja siis oli seal mingi litterkleit (link!), mis on XXL ja ma ei hakanud seda alguses isegi proovima, sest see tundus megaväike ja kitsas. Aga einoh, selga venitasin. Kõhu pealt on see ilus, kroogitud. Aga see on megaraske! Mingi kolm-neli kilo raudselt. Jõhker :) Sobib hästi motivatsioonikleidiks. Hm… Palju mul neid juba on?

litter

Ja siis üks kell (link!). Noh, see on üsna neutraalne, et seda igapäevaselt kanda. Oskaks ma selle õigeks ka panna oleks äge. Ja kui see käiks lahti, oleks veel ägedam. Ja kui see oleks paras ja mul üle käe maha ei kukuks, oleks veelgi ägedam. Sobib minu meelest üldse rohkem mehele :)

Mida teie endale sealt lehelt telliks?

14 thoughts on “Mis pakk see nüüd tuli?

 1. Kell on lahe :D
  Pole see must, esimene, kleit nii lühike midagi… paras :P Kevadel peavadki kleidid lühemaks minema…

 2. oi, litrid! ma arrmastan litreid. sobivad sulle väga kenasti:)

 3. See esimene must kleit sobib sulle nii hästi minu meelest! Lahe kraeosa!
  Aga no see kollane kleit näeb ikka suht Hiina kräpp välja :D

 4. Ma võiks sellele kollasele pretendeerida kui vaba..varsti jälle üks pildistamine ees ja rahad suht otsakorral, ei jõua jälle uut osta :D

 5. Esimese kleidi puhul mõtlesin kohe, et kas paned selle blogiauhindade üritusel selga? :) Sobib mega hästi ja piltidel ei tundu nii lühike ka :)

  1. ma ei usu, et ma nii rändom kleidiga Blogiauhindade jagamisele tuleks :)

 6. No see esimene must kleit sobib ju hästi… Ja jalgadel (mujalt ka mitte) pole sul ju häbeneda midagi, näita neid julgelt ;)
  Ja pretendeeriks ka “kollasele” kleidile!

 7. Kuule, mis suurus sul see esimene must kleit on? Ma ei suuda otsustada, mis suurust tellida, sest mul pole aimugi nendest hiina suurustest :D

 8. see kollakas rohekas kleit on päris kena tegelikult.. selle võtaks isegi aga sul selljas pole sellel ka häda häda midagi minu meelest

 9. kleidid peaksid rõhutama taljet, dekolteed, kitsaid õlgu ..ja olema kindlasti võimalikult pikad..oleks ilus vaadata ;) Minid jäägu siresäärtele ;) Päikest ja ilusat kevadet!

Comments are closed.