Mul käisid päkapikud! Jejee! :)

Mul on nii hea meel, et päkapikud lugeda oskavad ja ka meie blogi loemas käivad :)

Ma kirjutasin siin mõni aeg tagasi oma köögitarvikute soovidest, noh, mõeldes küll Jõuluvana peale, aga vahva kui päkapikud oma tööd veel kiiremini teevad. Ei hakka Jõuluvana tüütamagi mu soovidega, vaid teevad kohe ise üks null :D

A ja kui aus olla, siis päkapikud käisid mul ka eile õhtul.. Jätsid kuuse alla Mesikäpa pallikesi… Mmmm… Nad ikka teavad, mis mulle meeldib :) Mõnus, kui päkapikud nii targad on. Nüüd mul on mahlapress!

IMG_3523.JPG
ja ilmselgelt ei ole mul susse – mul on terve virn kingi – üks on aknal. esimene mahl greibist ja apelsinist oli imeline ;)

Ja tegelt mul on üks soov veel, mida ma unustasin mainida nendes teistest kingituste postitustes. Et kinkige oma kallimale või vanematele või minge ise. Täiega tahaks. Tahaks uuesti sinna Viljandisse Peetrimõisa Villasse (kus me täpselt kuu aega tagasi olime, mäletate – saunad, basseinid, mõnus hommikusöök…). Aga ma kardan, et me ei jõua sinna sel aastal enam :( sest mulle valmistavad pikad vahemaad autosõitu parajat piina – ma tahan kogu aeg pissile ja ühes asendis istumine väsitab ja beebil on kitsas kui ma seal jalad koos nagu nunn pean istuma ja… Ühesõnaga, pikem autosõit ootab mind ees ilmselt alles pärast sünnitust kunagi :D

SAMAL TEEMAL:
7 kingiideed kokkajale – marjapulbrist jäätisemasinani
13 kingiideed mehele – sekslelust alksivaba glögini
5 (või siis 15) kingiideed naisele – kosmeetikast kellade ja kottideni
9 vahvat kingiideed lastele

2 thoughts on “Mul käisid päkapikud! Jejee! :)

  1. Tahaks endale ka mahlapressi:) nii äge! Sellega saab siis ainult apelsine ja greipe mahlaks teha? Mul oleks ilmselt vaja sellist, millega porgandeid ja muid asju ka mahlaks teha saab:)

Comments are closed.