Nägu kuivab, käed on karedad – tere, talv!

Mu igaaastane probleem – nägu hakkab esimese öökülmaga kiskuma ja käed hakkavad pealt nii räigelt kuivama, et suisa punetavad ja valusad on. Igal aastal mõtlen ma, küll möödub, mis ma ikka teha saan. Kreemitan küll, aga ma vihkan kui pihud on kreemised ja pesen omastarust ainult pihud puhtaks ja juba kulub see kreem ka pealt maha või siis imendub mu megakuiva nahka…

Ilmselt oleks ka sel aastal samamoodi läinud, kui sõbranna Kristi poleks töökohta vahetanud ja asunud tööle Linea Itaalia loodusliku kosmeetikasarjaga lastele ja emadele, no miks mitte ka isadele, kui nad tahavad head kraami kasutada.

Üldiselt olen ma kehv kreemitaja ja šampoon on juba neljandat aastat sama brändi oma ja juukseõlides pettun ma üksteise järel ja.. pole suuremat sorti kosmeetika-kreemi-lõhna kasutaja, aga… AUSALT! Kristi tõi mulle hunniku kraami, suure osa panin kohe kõrvale, aga kahesse tootesse ma armusin täiega!

linea

Argaaniaõli juustele (link!), valikus on veel samast sarjast ka šampoon ja juuksekreem.

Ma olen viimased kaks-kolm aastat katsetanud igasuguseid juukseõlisid ja pärast juuste roosaks värvimist läksid otsad mega takuseks, sest neid tuli ju enne blondeerida, et roosa peale hakkaks ja ükski õli neid tegelikult ei aidanud.

Kammides ikka kratsisin neid otsi, niiet endal oli ka kahju. Ma vahepeal mõtlesin, et ma loobun üldse juuste kammimisest… Aga eile hommikul kui ma seda oranži õli panin.. Issand, kuidas see lõhnas. Nii hea, et sure maha. Ja mida see mu juustega tegi… Ma arvan, et see harutaks isegi viis aastat meres ligunenud kalavõrgu sõlmest lahti! Imeline toode. Ja ausalt, ma ei kiida sellepärast, et sõbranna feimi tahab. Ongi megahea!

2s8a7050

Praegu soodukaga müügis ka neil. See on täpselt see toode, mida ma jään kindlalt ise edasi ostma, olenemata sellest, et esimese sain tasuta.

Ja teine toode, olen selle fänn umbes samapalju kui ma viis aastat ei suutnud muud kreemi kasutada kui Elizabeth Ardeni Green Tea & Honey Dropsi või siis sellest järgnevad viis aastat kasutasin ainult ühte konkreetset Nivea kreemi. Uus lemmik kuulub aga hoopis beebide sarja Linea MammaBaby – tegemist on beebide mõeldud magusa mandliõliga (link!)

2s8a7041

Laps haaras ka kohe õige asja järele!
Laps haaras ka kohe õige asja järele!

Kuna beebid on pehmed nagunii ja vähemalt meie oma mingit lisakreemitamist ei vaja, võibolla talvel läheb ka karedamaks, ei tea, aga.. Mina õlitasin end pärast pesu mõnusasti sisse ja veel 12 tundi hiljem oli keha mõnusalt pehme ja üldse mitte kuiv. Kõik kreemid kaovad nagu paari tunni pärast nahalt ära, aga pärast õlitamist tundsin ka õhtul, et nahk on niisutatud ja hea.

Jällegi, jääb üheks mu lemmikuks pikaks ajaks. Mõtlesin sealt pumbaga pudelist seda õli võttes, et selline oleks reisile kaasa ideaalne. Sest Tais ma ka ainult õlitan end, küll kookosõliga, aga mis mandliõlilgi häda. Samas ma ei viitsi kunagi suuri asju kaasa vedada, eriti neid mida soodsalt kohapealt saab ja see pole ka selline kraam, mida sinna “pärast kasutamist” maha jätta. Ei raatsiks. Aga pumbaga pudel on idekas. Ma vihkan kui pean kuskilt mingit kreemi pigistama, endal käed kreemised…

Ühesõnaga, soovitan täiega neid tooteid. Need on tõesti megahead. Usun, et muud tooted on ka, aga ma nüüd tarvitan oma šampooni lõpuni ja siis asun liitrise mandlišampooni kallale. Ma loodan, et mu praeguse šampoonipudeli pump sinna peale sobib. Muidu on veits raske vist märgade kätega duši all seda liitrist pudelit kallutada. Aga kõike saab – valan vajadusel ümber.

Hea uudis on see – et tšekake heaga nii Linea Natura juuksehooldustoodete FB lehte (link!) kui ka Linea MammaBaby lehte (link!) ja valige endale kaks toodet, mida saada sooviksite, postitage need mulle kommentaaridesse ja nädala pärast teen loosimise!

47 thoughts on “Nägu kuivab, käed on karedad – tere, talv!

 1. See argaaniaõli juustele hakkas väga huvitama ning teise asjana prooviks mesilaspiima sampooni :)

 2. Ma olen nüüd hästi originaalne, aga ma tahaksin just neid samu tooteid, mida Sina kiitsid. Mandliõli kulub marjaks ära mu megakuivale rasedanahale ja seda njämmalt lõhnavat ja efektiivset juukseõli tahaks ka proovida. Avastasin ka enda jaoks selle Elisabeth Ardeni kreemi, teeb naha mõnusalt pehmeks küll, aga see lõhn mulle eriti ei meeldi.

 3. Ma vajan seda juukseõli!!! Mul on mingi mega parukas peas, aga otsad lähevad pusasse ja siis ma kammin ja nutan.
  Ja seda mandliõli tahan ka, aga seda eelkõige lapsele.
  Ma olen vist ka mingi õliusku inimene või tegid nii head reklaami, et ma ei teagi, kuidas ma ilma nendeta hakkama olen saanud :D

  1. Tere Ave!

   Kui loosiõnn Sulle ei näkka, siis on antud toode meil hetkel ka allahinnatud ja veel on mõned tooted koha peal olemas. Varsti tuleb neid ka juurde, nii et igal juhul soovitame proovida. Seni on kõik kliendid selle abil enda murele lahenduse leidnud. Lisaks.. minu enda jaoks on see kõige parema lõhnaga toode üldse :)

 4. Mina prooviks ka ära just sinu kiidetud tooted. Ka mina pole suutnud veel tõeliselt head juukseõli leida. Mandliõli prooviks aga oma pisipojale, kes on minult “pärinud” üliõrna ja tundliku naha.

 5. Ma tahaks ka neid samu tooteid mis sulle meeldisid. Oma mega lokkis juustele argaaniaõli. Teise tootena siis Mammababy magusmandliõli oma Märtsis sündivale pojale, kasutaks seda toodet ka enda aina suureneval kõhukesel.:)

 6. Sooviksin samu tooteid, mida kiitsid. Mul samuti juukseotsad väga kuivad ja nagu takud pärast otste blondeerimist ja talvel on nahk väga kuiv..vahet pole, kas kreemitan või mitte.

 7. Sooviks samuti samasid tooteid, mis Sinagi :) Juuksed on mul hästi kuivad ja seni olen hakkama saanud Avoni juukseõlidega, aga tahaks seda ka proovida :) Ja nahk on mul samuti kuiv, eriti nüüd külmal ajal ja olen jube hädas, seega see mandlioleks super toode minu jaoks :)

 8. Oleks samuti väga huvitatud nendest samadest toodetest, mida sina kiitsid :)

 9. Kuna uus sünnitus peagi ees, siis sooviks proovida loosiõnne korral väljalangemisvastast šampooni ja ampulle. Ehk aitab ja olukord pole nii hull kui eelmine kord :)

 10. Mina tahaks ka neid samu tooteid, mida sina kiitsid. Õli juustele ja õli kehale.

 11. Sooviks ka neid tooteid mis Sulle meeldisid sest täpselt!!! Samad hädad. Äkki võidan :-P

 12. Meie pere 3aastane ja 1aastane kannatavad atoopilise dermatiidi all, niiet kreeme kulub meil hoolega ja igasugune niisutus on ylioluline, sest vastasel juhul l2heb nahk t2iesti katki ja kreemitamine muutub valulikuks. Seega oleks MAGUS MANDLIÕLI BEEBIDELE igati suurep2rane just minu beebidele :)
  Endale valisin MANDLI ŠAMPOON 1000 ml, mis peaks kirjelduse j2rgi mulle ideaalselt sobima ja lisaks meeldib mulle igasugune mandlil6hn.

 13. Mina sooviks ka oma kuivale nahale seda mandliõli ja mingit head niisutavat kreemi

 14. Argaaniõli juustele tahaks väga. Jaa veel võiks proovida argaaniaõli šampooni.

 15. Sooviksin endale mandliõli ja argaaniaõli juustele.Täpselt need puudu praegu ja beebil ka nahka vaja niisutada veidi :)

 16. Sooviks ka neid samu tooteid proovida, mida kiidad: endale juukseõli, sest olemasolev hakkabki otsa saama ja mul ka juukseotsad blondeeritud, ja lapsele mandliõli, sellega pidi mõnus olema massaaži teha. Teadsin nende lastetoodetest varem, aga et suurtele ka midagi on, seda ei teadnudki :)

 17. Väga super mõnus toodete kirjeldus – näha, et tuleb otse südamest ja läks otse südamesse, vähemalt minu omasse!! :) soovin väga argaania õli juustele ja mandliõli. Mandliõli kirjalduses tundsin lausa, kuidas mu nahk küsib selle toote järele :p igaksjuhuks elevandile sosistasin ka oma soovi ja no ehk õnn naeratab vastu ka lõpuks, kaua sa talle üksi ikka otsa vaatad ja naeratad :D

 18. Mul on sama jama nahaga. Karedad laigud, kiskumistunne, kuivamine. Ma olen isegi sinu soovituste järgi mingeid kreeme proovinud eelmistel aastatel ja hetkeks on aidanud. Seega soovitan täiega sulle: https://www.iluteek.ee/shop/products/1068/la-roche-posay-lipikar-baume-ap-kehapalsam-400-ml

  Võib panna nii näkku kui kehale ja ühtegi karedad laiku pole enam näos olnud. See tõesti aitab ja niisutab. Ei ole nii kallis ka kui nii näole kui ka kehale panna, 2 ühe hinnaga

 19. Avastasin, et Joiki taastav öökreem on kuivale nahale päevakreemiks lihtsalt hüper-super asi. Minu külmaga kuiv punetav ja ketendav näonahk on nüüd imeliselt niisutatud ja tundub et endaga ülirahul:). kreemi hulka veel mõni tilk mõnd head õli ja saabki talvise näonaha ideaalselt korda.

 20. Niiiii, nali naljaks ja juukseõli prooviksin maruhea meelega juba sellepärast, et lõhn pidavat hea olema, aga seda sama mandliõli ma vist suisa vajan, ilma naljata. Nii kui päike meie põski enam ei paita, tekivad minul käsivartele kuivad, karedad laigud, mis kisuvad ja õnnetuks teevad. Siiani pole ma leidnud sõpra, kes seda ebamugavust leevendaks. Äkki on see just see õli. Pluss oleks mitte piinlemine parim kink iseendale jõuludeks (olen juba usinalt kõigile kinke valinud nii, et rahakotis pole isegi tuult enam). Näpud ristis ootan, et õnn minu õuele tuleks koos mandliõliga.

 21. Sooviksin samuti proovida argaaniaga juukseõli ja mandliõli. Juukseõli oleks super asi mu poolpikkadele juustele. Mõnikord tekivad need pusad, mille kammisega läheb aega (unisena hommikuti pole see just meeldivaim tegevus) ja ma ei sooviks enam oma juukseid lõhkuda. Mu käed vajaksid väga mandliõli, sest on alati peale igat tööpäeva karedad nagu liivapaber. Olen proovinud juba kolme kätekreemi, aga mõnega jäävad käed nii kreemised, et ma ruttan kreemi maha pesema ja mõne kätekreemiga tekib mu kätele lööve, sest mul tundlik nahk.

Comments are closed.