Kaua tehtud kaunikene – marimelli koorija

#KOOSTÖÖ

Meie pikaaegsed jälgijad juba teavad, et meie maja lemmik Eesti bränd kosmeetikavaldkonnas on Bon Merité. Ja mis ma pean kohe esimese asjana mainima on see, et mulle meeldib, et neil kogu aeg tootearendus käib. Nad ei jää hetkekski magama või mõtlema, et küll see porgandiõli müüb hästi, toodame seda liitrite viisi, vaid nad kogu aeg mõtlevad, et aga teeks midagi veel.

Seda, et mulle meeldib nende porgandiõli, pole vist meie jälgijate seas inimest, kes seda ei teaks. Sama teema valge tee näokreemiga ja suvel kindlalt särakreem mangoga ja BB kehakreem kakaovõiga ja vaarika- ja kohvikoorija ja.. Raseduse ajal taipasin, et kreemid on minu jaoks “lahjad”, aga kohe soovitati mul proovida kaerakreemi, mis töötab ka kuiva nahaga imeliselt. No ütleme nii, et nende sortimendis on vähe asju, mis mulle ei sobi või ei meeldi.

Mul endal on muidugi tunne, et ma hullult kordan ennast kui ma kiidan ühte sama brändi ja nende tootevalikut ja ehk on Eveliisil õiguski, et peaks muud ka proovima, aga ma olen juba kord selline, et kui mulle midagi meeldib, siis ma olen sellele truu. Teisalt, nagu ma ütlesin, neil kogu aeg tootearendus käib ja uusi tooteid tuleb kogu aeg peale.

marimelli koorija

Suvel Saaremaal olles arutasime Meelisega, et hmm.. mis pakid me sel aastal oma koostööpartneritele teeme, et võiks teha midagi, mis oleks ikkagi meie teema, aga võiks olla segu kokkamisest, blogimisest.. no mõtlesime, mis me mõtlesime, aga lõpuks jõudsime selleni, et äkki peaks üldse koostöös kellegagi oma toote tegema. No kellega. Eks ikka Bon Meritéga. Mina kirjutasin oma idee, et tahaks midagi ja kuna jõuluks, siis võiks see olla piprkoogi koorija. Sinna see mõte jäi..

Kuniks tuli kiri, et nii, oleks silti vaja.. ma olin nagu whaaat. Okei, ma tegelikult olin koos #marimellibeebipakki läinud toodetega saanud ka ühe näidiskoorija sellest meie variandist, aga et juba arendame silte ja.. see kõik tuli kuidagi nii äkki, me olime vahepeal juba ümber mõelnud oma asjad, st et tegime hoopis beebipakke ja koostööpartnerite pakid jätsime ära, sest koroona ja värki..

Aga siin ta on. Lõhnab nagu piparkook, paneb keha särisema nagu piparkook kuumas ahjus ja on korralikult “võid” täis, see tähendab, et üks õlisemaid koorijaid, mida mina Bon Merité valikus olen näinud ja mulle see hullult meeldib. Kui ma esimest korda selle proovipartiiga end koorisin, siis mul keha punetas ja oli tõesti selline “pannilt tulnud” tunne. Megamõnus ja särtsakas. Ja no ma räägin see lõhn – konkreetselt jõulud, konkreetselt piparkook, konkreetselt ülihea.

PS! See koorija on marimelli koodiga 10€!

Uued tooted, neid tuleb kogu aeg juurde

Mõni aeg tagasi saatsid nad mulle oma kätepesuvahud.. läksid kohe käiku meie majas. Arvake, kas lastele meeldiks? Kindel see, nii et see sobib isegi lastele sussi sisse panekuks, rääkimata emale kuuse alla pakki pistmisest või kolleegile vahetuspakiks.

Mis on mu vannitoas juba kevadest asendamatult olemas olnud on pumbaga kätepuhastusvahend, mida kasutan üsna tihti lisaks pindade puhastamisel vms. Kuigi ta on selline kange alksilõhnaline, siis toimib ta hästi. Nagu ta toimima peabki. Ja olgem ausad, ma arvan, et lõhnastatud variandid ongi kehvemad, sest nad lõhnavad, mitte ei puhasta.

Mehed-mehed-mehed

Uute toodetena pean mainima “musta sarja” ehk siis.. Meelisele meeldis juba varem nende astelpajukreem ja piparmündiga jalakreem ja nüüd on lisandunud ka meeste näokreem. “Imendus ülikiirelt, ei olnud üldse rasvane ja mis peamine, sellel pole lõhna,” kiitis Meelis kui ma talle selle vannituppa riiulisse olin sokutanud.

Otsige tumedat disaini. Kui ilusad need juba on:

PS! Ma ei hakanud kõiki tooteid siia eraldi linkima, leiate kogu Bon Merité tootevaliku siit! Lihtsam endal uudistada, näete kohe ära, mis teile meeldida võiks – mango, avokaado, porgand või vaarikas.. PPS! kasutage marimelli koodi ka kui allhindlust tahate, hea jõulukinkideks praegu osta, kood annab 20% allahindlust :)

2 thoughts on “Kaua tehtud kaunikene – marimelli koorija

  1. Sooviks teada kaua see piparkoogi koorija müügile jääb? Kas mingiaeg kaob ära sortimendist? :)

Comments are closed.