Näosaate kiired kommentaarid

Liis jättis täiesti külmaks!

Jan oli mõnus akrobaat.

Esimest korda selle saate jooksul polnud saates Mišat! Väga tubli, Kristel! Ja minu meelest sobis talle olla neeger :)

Hahahha! Mart on vähemalt naljakas, kuigi võhm sai ruttu otsa!

Ma kartsin, et see Gaga on veel hullem! Kui Gaga selline vanana välja näeks, poleks viga. Reaalsuses loodan ma, et et ta hääl nii perse aastatega ei lähe. Marjus olen ma muidugi üllatunud. Kuidagi need megatugevad artistid tulevad tal isegi välja. Conchita polnud ka kõige hullem.

Mida v*ttu, Lauri?!?!? See Rihanna kõlas nagu mingi keldritransaklubicover! Jube!! Nagu mingi õudne drag queen! Mul on niiiii kahju, et Lauri seda bitši endas üles ei leidnud. Korduses näis ta nagu mingi eriti päevi näinud Reeperbahni hoor. Sorry, Lauri :) hahah, ma kõlan nagu kohtunikud, kes ette-taha vabandavad, et nii vähe punkte annavad…

Uku kõlas ja näis üsna päris. Sellessuhtes, et ma arvan, et ta tahaks ise ka selline olla, aga “Eestis ei lööks läbi” nii. Ja no, parem kui ta peale ei võtaks :D

Luisa nägi välja nagu musta peaga Annely Peebo. Ja näoilmed olid ka rohkem peebolikud kui brightmanilikud. Ja need juuksed olid niii suured – ta nägi välja nagu härra Lapsti lasteteatri printsess :D ta oleks vabalt võinud oma juustega selle Sarah’i ära laulda.

Taavi kohal olek oli niiiii nunnnuu! Ikkagi tiaaraga peaministriproua!

Järgmisel nädalal jääme siis ootama Mardi Rolfi, Luisa paljastavat Shakirat ja Kristeli blondi Lennat :)

3 thoughts on “Näosaate kiired kommentaarid

  1. Minu arvates olid kõige nõrgemad seekord tõesti Lauri ja nooo muidugi proua Länik…seda eelkõige aga vokaalselt. See kuidas nad välja näevad ei ole ju eriti artisti teha (see ju grimmeerijate ja kostümeerijate ülesanne), küll aga vastutab artist hääle eest. Ja ma isegi vaatasin üle saate korduse ja oh issand…Marju ei oska üldse laulda ju :( täna tundus see kõik veeeeeel hullem. “Ma kartsin, et see Gaga on veel hullem!”…veeeeeel hullem kui see?! Marju ei oska absoluutselt järgi teha teiste häält :( seega minu jaoks olid Lauri ja Marju seekord absoluutsed mittemittemittelemmikud.
    Mulle väga meeldis aga Jan…noh niiiiiii sarnane tämber ja nii tugev esitlus! Jah võibolla ei olnud nii ninnunännu laul aga tegelikult oli ta oma sarnasusega isegi saate võitjast palju tugevam :) aga maitse üle ju ei vaielda :D ja järgmisel korral ootan ka väga Mardi Rolfi (Caatri tantsukava võib ju kohe suht üle võtta järgmisesse saatesse :D ) ja Kristeli Lennat :)

  2. Ma tean, et tavaliselt olen ma siin kommentaarides sul kambajõmm aga seekord olid kõik esitused nii igavad, et enne esimest salmi panin juba mute peale ja vaatasin youtubest mingeid laule. Samuti ei viitsinud neid mõttetuid kohtunike kommentaare lugeda.

    AGA siiani on tore vaadata pettunud Länikut, kes ei suuda varjata oma meelehärmi, kui neid madalaid punkte korjab :D

Comments are closed.