photography challenge #9

Tänane teema: books

Tänase pildi tegin ma kaks päeva tagasi Prismas, sest need raamatud kuidagi takistasid mind minu teel ja mul tuli meelde tšekata seda nimekirja, mis pilte on vaja teha ja seal oligi raamatud täitsa olemas. Ma siis proovisin siit ja sealt nurgapealt ja …

IMG_2570.JPG

Raamatutest ja lugemisest üleüldiselt rääkides, siis nagu ma oma intervjuus Britile ütlesin, mul on mingi kiiks – ma tahan olla esimene, kes raamatut loeb.

Ehk siis, mulle meeldib uue raamatu jäikus ja selle lõhn ja see, et keegi pole neid lehti veel keeranud. See puhtus ja uudsus. Samas mu lemmikraamat oli üks mu ema kapsaks läinud kokaraamat – mis on teadmata kohas hetkel, täpselt nagu veel mingi hunnik raamatuid ja asju, mis ma kokku pakkisin enne Austraaliat ja mida ma ei ole suutnud leida – seega ma ei tea kus mu asjad on… Need peaks olema keldris…

Aga tulles tagasi lugemise juurde, siis ega ma väga suur raamatulugeja ei ole. Pigem loen jällegi e-raamatuid ja ajalehti, ja kui rääkida kooli kohustuslikust kirjandusest, siis ma olen parem üldse vait.