Rasedakõht vs ma olen lihtsalt paks

No ma ootasin seda kõhtu juba viiendal nädalal, aga kerge guugeldamine andis mulle vastuse, et loll olen – kõht tekib alles kolmandal või neljandal või viiendal kuul. Hetkel mul tundub, et mul tuleb rasedamoodi kõht ette küll alles kuuendal kuul. Või veel hiljem.

Vahemärkusena – käisime ultrahelis koos Meelisega ja seal oli üks naine, kellel on tähtaeg oktoobris ja ta kõht oli megasuur – Meelisel oli wtf, kolm kuud veel minna ja juba nii suur. Küll ta võib õnnelik olla, et mina lihtsalt paks ja pekine välja näen :D

Aga jah, ma näen, et on kõht, aga see on pigem pekk ja magu kui rasedakõht. See on pigem rinna all kui all pool. Lisaks on mul operatsioonist alles jäänud kilode viisi nahka (no võibolla on see liialdus, aga no seda nahka ikka natuke oli), kus beebil on mõnusalt ruumi mind täissöönuks, mitte rasedaks teha.

Ma lihtsalt näen välja nagu ma oleks 10 kg juurde võtnud (tegelikult on kaalu lisandunud umbes 2 kg), mul on siuke pekine täissöönud kõht ees nagu Malluka Milvil, ausalt :D

10490154_795700247136517_707443023_n

Millal sellest normaalne rasedakõht vormub, et ma ei peaks kandma mingeid lohvakaid kaltse, et oma pekke varjata, vaid normaalseid riideid, et jah, ma olen rase – et see kõht oleks normaalne :D

Kuigi noh, viimastel minust tehtud piltidel ei näe ma üldse kõhtu – kuigi kuulsin kommentaare „See ju päris rase!“

20140716-143753-52673547.jpg

No võibolla sellel parempoolsel pildil on natukene kõhtu :)