reality müüb – nii lihtsalt on!

Olgu kui tahes halb meie livechati heli ja pilt, on videoid kokku vaadatud paari päevaga üle 13 tuhande korra. Ja see tõestab veelkord, et reality müüb.

Kui ma meenutan oma Õhtulehe aegu, siis suva sellest, kui kehva kvaliteediga mobiilipildi sa said, kui see midagi paljastas, siis selle vastu tunti huvi.

Kõige vaadatum galerii oli alati presidendivastuvõtt – kellel siis ikkagi mis seljas oli ja kas ta vastas etikettile või ei. Hea on ju vaadata, parastada, arutada, mõelda – tahaks ka sellist kleiti, huvitav palju maksis see kott, need kingad, need ehted. Või vastupidi – issand, mis tal seljas on, kas ta peeglisse ka enne tulekut vaatas…

Või kui ilmus paparatsogalerii uduste piltidega – kes ja kus pidutsesid… Jälle klikimagnet. Kuigi suurem osa kommentaare rääkis piltide kehvast kvaliteedist, said kõik oma uudishimu rahuldatud.

Võtame kasvõi modellisaate või selle uue pulmasaate või baarisaate või jumal teab mis muu reality – kõik vaatavad, hoiavad peast kinni ja vaatavad nädala pärast uuesti. Hea on tõdeda, et a) ma olen palju normaalsem b) päriselt ka eksisteerib nii minu inimesi, kellel on savi, mida keegi arvab c) nalja peab ju saama ehk tsirkust ja leiba, muud inimene ei vaja.

Samamoodi ka meie videotega. On halb heli ja kehv pilt, no mis seal ikka – päris jutud, päris emotsioonid.

Ma kujutan ette, et vaatajaid oleks ka siis, kui ma paneks endale kaamera nurka terveks ööpäevaks ja inimesed saaksid jälgida, mis toimub, mis mul seljas on, kuidas ma käitun, mis ma söön, mis ma teen… Point on selles, et mida pikemalt see kaamera käib, seda rohkem sa sellega harjud ja kui sa alguses hoiad end ehk natukene tagasi, siis lõpuks lased end vabaks, sest sa ei pane enam seda tähele, et keegi sind jälgib. Mõelge kasvõi “Puhkus Mehhikos” peale.

Ühesõnaga, juba nägin kommentaare, et meie sponsorid ei saanud meiega rahule jääda, sest tehniliselt oli kõik nii halb… Ma ei tea. Ma ei usu. Müüvad ikkagi numbrid, mitte kvaliteet. Nii see paraku on.

Goodson & Red andis meile imelise korteri Foorumi majas, vaata siit, millises korteris me olime!); veinisõber.ee absoluutselt suussulavat passionfruiti vahuveini NVY ja SushiPlaza imemaitsvat sushit. Meie nautisime, teie nägite, kõik on tasakaalus :)

Kui kellelgi nägemata jäi, siis siit lingilt leiab videod. 

Meie täname!

8 thoughts on “reality müüb – nii lihtsalt on!

 1. Puhkus mehhikos lahe vaadata, need venkud on hullud :D
  Pigem ma ei saa aru, kuidas Saladused nii popp on, arvestades kui halvasti seal inimesed näitlevad. Valus kuulata ja rikub tujugi ära :D
  Teie livechati pole jõudnud veel vaadata, aga huvi on tõesti suur!

 2. Pilt ja heli olid tõesti, nagu nad olid, aga kindlasti ei olnud see nii hull segav faktor, et ma oleksin poole pealt video kinni tahtnud panna. Ma ju ei tulnudki livechati vaatama video pildi/heli kvaliteedi pärast, vaid ikka Teie pärast. Anyway, minule livechat meeldis ja ootan põnevusega, et midagi sellist jälle korraldaksite.

  ahja, reality tõesti müüb. Isegi väga hästi.

 3. Ilmselgelt tuli suur osa järelevaatamisi tänu Merjele. Sest teil mõlemal Malluga temaga konflikte olnud Jne

 4. Mina ei vaata, ei seda videot, puhkust Mehhiko, presidendivastuvõttu ega muud sarnast. Mulle ei müü. Seega ei vaata kõik.

 5. Hah. Mulle väga meeldib merje blogi, loen marimelli ja jälestan mallukat ja tahtsin väga seda tsirkust näha, aga mind häiris see heli ja pildi kvaliteedi puudumine nii palju, et suutsin vaadata vaid paar minti ja siis panin kinni ära. Kvaliteet on väga tähtis, mida ma vahin sest kui ma ei saa pooli asju aru mida räägitakse ja näod on sellised nagu hakkaks kohe surema. Minu jaoks feilisite sajaga :(

 6. Mind häiris heli kvaliteet väga, ainult Malluka juttu oli kuulda. Suutsin ka ainult mõne mintsa vaadata.

 7. Mis oli teie livechati mõte? Kas sa suudaksid seda sõnastada? Kas teha reklaami joogile, suhshile ja korterile või näidata kui kiiresti Mallukas täis jääb või mis selle “ürituse” point oli? :D ma leidsin nüüd veidikene aega, et kartulikoorimise kõrvale seda järgi vaadata. Ütlen ausalt, et alustasin II osast, kus teiega oli Merje juba liitunud sest arvasin, et ehk siis räägite midagi asjalikku ka aga no pigem ei?! Minu meelest võiks livechatidel olla ka mingi teema (nagu telekas käivatel saadetel on). Niisama lugejate küsimustele vastata saab ju ka blogis või ASK-is. Minu hinnangul teie livechat ebaõnnestus kuigi varasemalt on sinu ja Meelise videod olnud meeldivad (nt kui vastasite ASK-i küsimustele) :)

Comments are closed.