Sa tahad seda võita – ma olen kindel!

Käisin reedel NaguUus poes, et laenutada endale doppler (vaata siit, mida kõike laenutada saab) – mul üks doppler tegelikult kodus on, aga neil oli mingi fäänsim variant ja mõtlesin, et katsetan (doppleritest ja arvustus tuleb hiljem).

Ilmselt kavatsen tulevikus laenutada sealt ka reisivoodit, sest tegelikult mul seda ju vaja pole, ma nii palju ka ringi ei reisi :)

Aga seal poes pole mul kunagi õnnestunud alla tunni-pooleteise viita, seal on nii palju ägedaid ja ilusaid asju ja siis iga asja ees ma seisan ja mõtlen, kas mul on seda vaja, aga seda, aga seda.

Näiteks, on seal hetkel müügil absoluutselt kõige khuulim turvatool, mida ma oma elus näinud olen – kahju, et mul veel nii palju aega selle toolini on, muidu ostaks ära, sest see on lihtsalt niiii äge!

IMG_2207.JPG
fotod: naguuus.ee

Siis meeldis mulle räigelt üks nahast käru, aga no käruni on mul ka veel kõvasti aega. Ja tõesti oli ilus!

Meelis leidis ka ideaalse turvahälli meile – et ikka autoga sobiks, nagu tal kombeks asju valida :) Ma muidugi ei ole kindel, et see seal siis alles on, kui me seda reaalselt ostma hakkame. Ma lihtsalt ei tea, kuhu need asjad kõik ladustada siin ühetoalises korteris ja praegu seda nagu autosse paika jätta on ka veits vara.

IMG_2210.JPG
fotod: naguuus.ee

Ja siis Meelise must have (äkki peaks talle isadepäevaks kinkima :D) on need kätesoojendused „Kui ma talvel Mariga jalutasin, mu käed täiega külmetasid!“ ütles ta neid nähes. Seega, on vaja!

Ja seal oli üks megafutu lamamistool, mis oli nagu eriti moderne ja nägi välja nagu mingi halogeenkriips keset tuba, aga tegelt sai beebi seal rahumeeli chillida. Kahjuks veebis pilti pole, aga ma tahaks ka sellist meile :) tundus kohe selline mõnus kitsas ja vähe ruumi võttev jne.

Ja siis oli seal üks eriti naljakas asi – puzzle – 18 000 tükki! Good, ma ei paneks seda üheksa kuuga ka kokku. 2×3 meetrit, kujutlete ette seda suurust. See on kolm mu köögilauda :D Ja tegelt oli seal veel megapalju ägedaid asju, aga minge parem kohapeale. Päriselt ka. Hinnad on kordades soodsamad kui mujal ja valik üsna suur!

Aga hea uudis on see, et koostöös NaguUus poega loosime meie ja nende Facebooki sõprade vahel välja ühe mõnusa kombo – seitse Aventi lutipudelit (igaks päevaks üks, mõnus, mis?), Chicco beebimonitorid, O’baby vibreeriva lamamistooli, eriti mõnusa ja pehme beebiteki ja voodipehmenduse O’baby’lt ja fotoshoodi vastsündinule!

FB_kampaania_naguuus2
fotod: naguuus.ee ja Meelis Tomson

Selleks, et võita, pole vaja teha muud, kui olla marimelli ja NaguUus fänn Facebookis :) loosimine toimub siis, kui meil on kahepeale kokku 12 000 sõpra :) tegelikult pole see üldse palju, meile umbes 900 uut sõpra ja neile umbes 800 – niiet jagage ja osalege.

Kui sa ei ole juhuslikult ise rase ja ei vaja neid asju, siis need sobivad ideaalselt katsikukingiks ju :) või su rasedale sõbrannale, õele, emale…

NaguUus_700

37 thoughts on “Sa tahad seda võita – ma olen kindel!

 1. Super loos ja kuna ootan teist last siis selline tore võit oleks meie perele suureks kasuks :)
  Loodan ka oma õnnele !

 2. Ise ma kahjuks rase ei ole, aga kui saaksin teha sellise kingituse oma rasedale tädile, siis oleks see super. Paljud mured oleksid tal siis lahendatud. :)

 3. Jah, palun :) Kõiki neid asju oleks hädasti vaja. Ükskord peab loosiõnn ka mulle naeratama :))

 4. Ise küll rase pole, aga kingiksin oma heale sõbrannal, kellel neid varsti vaja on :)

 5. Ise veel rase ei ole kordagi olnud, aga kunagi peab see aeg kindlasti tulema ja oleks maru äge, kui oleks tulevikuks mõni asi varutud/võidetud! :)

 6. Turvatooli ja turvahälli soovitan valida turvalisuse mitte välimuse järgi…Googeldades leiab turvatestide tulemusi ja carseat.se leheküljel on olemas turvatoolid ja hällid mis on läbinud Rootsi turvatesti , mis on maailmas üks karmimaid.
  Mõni ütleb kindlasti ,et palju mu laps ikka neid kasutab, olgu mingi odav aga tuletan meelde et vaja lähebki ainult ühte õnnetust ja kui siis on see turvatool mingisugune alla arvestuse, siis on tagajärjed kurvad…Eestis ei ole see populaarne aga soovitaks last vähemalt 4-nda eluaastani sõidutada selg sõidusuunas, kõige turvalisem viis… Ja selline turvatool, mille lingi oled välja toonud, on üks jubedamaid variante , auto katusele sattumisel libiseb see väike inimlaps sealt vahelt lihtsalt välja.Selline väide ,et lapsel hakkab igav seljatuge vahtides, on bullkaka, laps harjub sellega maksimum 3 korraga ja kõige olulisem on turvalisus mitte lõbususaste.
  Vaielda ma endaga ei lubaks, olen veetnud tunde, isegi päevi neid turvahälle ja toole uurides ja ütlen kogemusest ,et turvahäll/tool, mis tundub peale vaadates turvaline võib testide tulemusi vaadates osutuda üheks nõrgimaks.

  1. Ma tegelikult eeldan, et kui ma lähen poodi, siis mulle soovitatakse ka parimat või ei?!

  2. Oleneb poest ja müüjast…Tahaks loota ,et see on nende südameasjaks aga pahatihti minnakse välja rahateenimise mitte aususe peale.. Meie õnneks sattusime siin Soomes sellisesse poodi, kus suures osas kõik hällid ja toolid olid oma grupi parimad.Selg sõidusuunas turvatoole tuleb ilmselt eraldi tellida.:)

  3. Ütlen omast kogemusest, et kahjuks ei soovitata parimat, soovitatakse kõige kallimat. Kui varem usaldasin müüjaid, siis nüüd olen hakanud vaid googeldamist ja kasutajakogemusi ning oma silma ja kogemust usaldama. Müüjad on, vähemalt meil siin Eestis, sama tarad või isegi rumalamad, kui sa ise ja valdavalt hakkavad koos sinuga kasutusjuhendeid lugema.

   Eriti “vahva” oli Pirita Looduspere müüja, kes ütles otse ära, et sorry, ma ainult müün, ma ei tunne neid tooteid, lugege siit sildilt.

   10 points for Gryffindor

 7. Ei tahagi vaielda Pätaga, kuid miks on näiteks nii, et erinevates maades on kõrgematel kohtadel just need toolid, mida seal kõige rohkem kasutatakse/ostetakse? Inglismaal- Britax, Saksamaal- Concord jne jne. Lihtsalt tekib küsimus, mis see nii on?

  1. Kõik oleneb testidest ja standartitest, mida üks või teine riik turvahällidele ja toolidele seab.
   Sellepärast on ka rootsis läbiviidav test eraldi test, mis testib kõiki neid olukordi, mis tavalises testis välja jäetakse. Välja toodud on ilusti võrdlus, mis juhtub lapsega nägu sõidusuunas ja selg sõidusuunas.Kuna väikelapse pea on 10 korda raskem kehast, siis suure tõenäosusega on kokkupõrkel näoga sõidusuunas turvatoolis tagajärjeks kaelaluumurd ja löögi suund ei ole määrav.

 8. Ise ma ei ole küll rase,aga olen selle aasta sees juba 2x vanatädiks tehtud ja pisikeste eest vaja hoolitseda ja samuti nende emmede eest.

 9. jagatud. Meile just varsti-varsti pisike sündimas ja kõik asjad oleks hädavajalikud :) Tänaste eesti palkadega ei saa eriti asju lubada ainutl hädavajalik ja seegi kogutud raha eest…niiet ootan ja loodan õnnele :)

 10. jagasin infot ja olen sõber. Väga lahedad asjad! Tahaks ise ka kohe beebit! :)

 11. Fotosessioonile tahan oma beebiga juba pikemat aega minna ja kõik muu oleks lihtsalt super võita. Tänu fotosessioonile oleks vanevanematele kingitused ka olemas :). Ja tänu beebimonitoridele oleks poole lihtsam kõikke teha :). Pesu, prügi, jne kõik asjad saaks tehtud/viidud kiiresti ja paremini :)

Comments are closed.