Timmer ennustas mulle uut meest. Jep, ta tuli.

Ma ei oleks sellest ilmselt bloginudki, aga üks lugeja küsis, et „Timmer ennustas..“ ja mis sellest sai, kas ta valetab või ma ikka usun nõidu, selgeltnägijaid, kaarte, kummitusi, teispoolsust? Eelmisel aastal ennustasid meile nii Merily kui Kirsti. Merily nägi last, Kirsti minu elus uut meest ja palju raha.

Alustame sellest, et nii Kirsti Timmer kui Merily Timmer näevad kaartidel võimalusi. Ja seda ma usun küll, mida kaardid näitavad. Kui nad näitavad rahavõimalusi, suhtevõimalusi, lapsi, tööd jne siis need on võimalused. Oma elu elan ma aga ise. Ehk et kui ma ikka kasutan rasestumisvastaseid vahendeid ja teen kõik selleks, et ma rasedaks ei jääks, siis isegi kui see laps tahab tulla, jääb ta tulemata, sest ma elan oma elu ja blokeerin ta võimaluse siia tulla ära. See ei tähenda, et Timmer valesti näeks.

Näiteks ennustas Kirsti Timmer mulle eelmise aasta alguses uut meest, et näeb suhet, mis tuleb meie vahele. Ma olen täiesti lahkumineku äärel, aga valin lõpuks ikka Meelise. Ehk siis, see oli võimalus. Ja tahate teada, see võimalus mu ellu tuli.