TOIDUBLOGI: rasedaisud – tahtsin midagi vürtsikat

Ma ei ole vist kaks nädalat kodus normaalselt süüa teinud, mitte, et ma paar päeva tagasi midagi normaalset oleks teinud, aga mul tuli vürtsika isu. Selle tulemusel valmis tšilli-jalapeno-pesto-pelmeenivorm juustuga.

photo (2)

No tegelikult mulle meeldib väga süüa teha, aga kui Meelis on õhtuti tööl, siis mul ei ole pointi endale kaht suutäit süüa teha, ma söön parem kohukese või võileiva ja istun rahumeeli netis edasi, sest mul pole ju kõht tühi. Jah, kujutate ette, ma söödan oma loodet kohukestega, nagu Mallukas Milvit :) Ja veel hullem, söödan tibule tšillit! Ma olengi üks vürtsikas kana!

No enivei, kui ma siis hakkasin oma vürtsirooga tegema ja iga hetk kui mul nuga lõikelaual välkus, mõtlesin ma ainult ühest mehest – ja see polnud Meelis, vaid Karmo. Mu salasuhe, kellele ma pidevalt süüa teen. Tegelikult on ta Meelise töökaaslane ja mõnikord kui ma süüa teen, siis Meelis võtab järgmisel päeval söögi kaasa ja mõnikord on seda nii palju, et jagub ka Karmole. Ja mõnikord ma teen ekstra Karmole mõne söögi. Põhiline on see, et ma ei ole Karmot kunagi käinud, aga teatavasti pidi armastus kõhu kaudu käima :)

No ja kui ma tšillit ja jalapenosid hakkisin, siis mõtlesin kurvalt, et Karmole seda sööki saata ei saaks, sest talle ei meeldi vürtsikas. Karmo, sa pead õppima vürtsikat sööma!

Ja eile õhtul tegin kiirelt ühe õunakoogi, ikka mõeldes Meelise töökaaslastele. Täna hommikul unustas Meelis muidugi koogi koju, aga ehk võtab ta selle homme kaasa. Karmo on kahjuks puhkusel :(

2 thoughts on “TOIDUBLOGI: rasedaisud – tahtsin midagi vürtsikat

  1. ma teen väga vähe asju retsepti järgi :) ainult kooke esimesel korral, teisel korral juba silma või siis maitse järgi, kuidas esimene välja tuli ja mida ma seal muuta tahaks…

   pelmeenivorm by marimell

   1 tsilli
   2 küüslauguküünt
   3 tomatit
   1 sibul
   15 jalapenot
   300 gr riivitud juustu
   1 kg pelmeene (segasin need eelnevalt kokku purgi pestoga)

   lõigud kõik asjad peeneks, laod pelmeenid ahjuvormi, paned mandi peale, lisad juustu ja ahju, 20 mingi 180 kraadi – serveerida hapukoore või tšillikastmega :)

Comments are closed.