Tõsine mure… ehk keegi oskab aidata

Jajah, jälle õhtulehelik pealkiri, et kõik lolliks klikiks, aga.. Mul on vaja Meelisele kingitust. Ja nagu ASAP :) Ja üldse, ma tahaks teha talle mingi sajandi üllatuse, nagu tema mulle jõuludel tegi (mälu saab värskendada siin!), aga pea on tühi ja üldse, mida sa kingid inimesele kellel on nii vägev poeg ja imeline naine :D kellega sa oled üheksa aastat koos olnud, kelle mõtteid sa tead juba ta näoilmest.. kellel on justkui kõik olemas. Välja arvatud kott. Mida tal oli juba eelmisel aastal vaja, aga no pole sobilik teele jäänud.

Ma tahan osta talle õlakotti, kuhu oma nodi sisse panna kui ta kuskile läheb ala pildistama (ei, ei taha fotokotti), reisile, töövestlusele, ma ei tea koolitusele… Nahast, musta, õlakotti. Mulle tundub, et sellist asja pole normaalse hinna eest üldse saadaval. Kui, siis köhi nelisotti ja palun!

Meelise maitse on.. ma ei tea, lihtne. Esimene kott, mida ta vaatas rohkem kui minut ja mis talle meeldis oligi see üks 400 eurone, mida me Ecco poes nägime. Link. Võite klikkida, tegemist pole reklaamiga :D Nali naljaks, aga reaalselt sarnaseid kotte pole olemas – mis oleksid nahast ja mustad. Leidsin paar rändomvarianti, mis tüübilt sobiks, aga värvilt ja materjalilt mitte – näiteks selline, purjeriidest kott, mis on pruun või mingi imelik. Link. Ma juba kaalusin selle tellimist, et oleks ajutiselt midagigi kanda inimesel, aga no… See pole see.

Ecco kodukal on veel üks variant, mis sobiks. Link. Aga no, ma ei raatsi 250€ ka maksta. Mallu soovitas Von Baeri.. Seal on ainult seljakotid, ja Meelis pole seljakotimees. Ikka õlakotimees, sellise, mida saab vajadusel üle keha panna ja joosta vms.

Ainuke pilt, mille ma suutsin leida, kus Meelisel see kott õlal on. Selle asemele on uut vaja. ASAP! :) Kust saab?

PS! Jätke mulle palun kommentaaridesse üllatusi, mida olete teinud. Tahan kopikättida! Pliis. Tahan megaüllatust teha. Aga kott see ei saa ju olla ometigi :D

30 thoughts on “Tõsine mure… ehk keegi oskab aidata

 1. Ma soetasin kaasale salaja Rummu karjääris valgusparve matka,shok oli üsna suur
  Kuid jäi väga rahule

  1. Bhhh.. jumala mõttetu – ta jooks seda sadat euri aasta aega maha ja strippar.. ega ta koolipoiss pole :D

 2. Ma sain mehele koti Montonist ja hind oli parasjagu -50%.Winwin!
  Praegu e-poes pakub ainult ühte jubedust.

 3. Nägin selliseid musti ja pruune nahast kotte Lätis Valmieras kaubanduskeskuses. 35 eurot oli ntks üks, täpsemalt ei süvenenud.

 4. Ma Sulle linki ei oska jagada, sest olen ise sama häda otsas olnud ja endiselt olen, kuna tahan ka Joosepile sellist musta, korralikku ja viisakat crossbagi, aga no pole kvaliteetseid ja hea hinnaga. Ma ka nüüd loodan mõnele Su heale lugejale, kes oskaks soovitada vms. :)

 5. Kui mu ülemusel sünnipäev oli, siis panime terve ta kabineti heeliumiga täidetud õhupalle täis, millel pikad lindid rippumas (kabinet on üsna väike). Iga lindi otsas oli mingi armas soov või mõttetera. Tekitas ikka korraliku vau-efekti ja ülemus oli tükk aega sõnatu. :D Ei tea küll, kas Meelise puhul õhupallid toimiks, aga ehk saad siit mingi idee. :)
  Ahjaa, ühele sõbrale maitsevad väga igasugused küpsetised, seega tegin talle suure kinkekoti sisse hunniku muffineid.

  1. See ongi väike. Mul vaja sellist, et ala kui ta läheb reisile, siis saab sinna peale passi ka midagi panna. Ala 30x30x10cm :) praegune 26x25x8

 6. vt kotte houseoffrazer.co.uk (või johnlewis.com), seal soodukad ka praegu ja saab Eestisse tellida.

 7. Mis üllatusest sa räägid kui siin sellest avalikult kirjutad? :D

 8. Sai fotoraamatu minu buduaari piltidega. Ta ei osanud isegi aimata, et ma nii julge olen

  Läksime sõpradrga õhtusöögile ja peale seda paar ostetud asja tooma (aadress viis hotelli). Kuna ennem seda pole 3a lastevaba õhtut olnud oli ta vaimustuses. Kõik, mis toimub hotellitoas jääb ka sinna ( meie vaheline diil).

  Üllatus pidu sõpradega saunas sai kunagi tehtud.

  See aasta arvatavasti saab 2h ferrari/ Lamborghini sõitu kingiks.

 9. Mina kinkisin oma kallimale synnipàevaks reisi – yhel.korral Pariisi, teisel korral suusareis Alpidesse.
  Kui Pariisi viisin ta yllatusena synnipàevale jàrgneval hommikul, siis seda emotsiooni mis Pariisi kohale jòudes kogetud sai, on kirjeldamatu.
  Alpide suusareis aga sai kingitud 4 kuud ette – synna nov, reis Màrtsis – talle vàga meeldis – ootamine oli igat minutit vààrt!!

Comments are closed.