Tulime tagasi ja… mind ootas ees mitu üllatust!

Sel ajal kui meie reisil olime, potsatas minu “postkastidesse” päris mitu kingitust. Paar tuli postiga ja paar kutset tuli meiliga, et tule läbi, meil on sulle midagi. Aga kõigest järjekorras :)

Esiteks ootas mind pakk kella ja sõrmusega Ülemiste uues avatud kellapoes Bering, mis on end sisse seadnud koos Endlessiga, mis oli juba vanasti mu lemmik.

Praegu lihtsalt on kristallidekandmise aeg mu elus ja Endlessid seisavad karbis. Aga see uus sõrmus on küll megalemmik.

Ja mismoodi need asjad pakitud on, on täitsa omaette klass. Megaäge. Mul ausalt jagub vaimustust pikaks ajaks. Purki pakkida. No geniaalne! Vabalt saab seda näiteks küünlatopsina kasutada :)

Aga sõrmusest ka, saab kanda mitut moodi – ühe suure ja massiivsena, või keerata juppideks. Kui äge see veel on. Keerad millist kihti parasjagu tahad. Kannad eraldi või koos. Täiega lahe.

Sinna juurde kuulus ka kell, mis oli nii harjumatu mu käel. Ma oma Polari aktiivsuskellaga nii harjunud. Tegelikult olen ma paras “kellapede”, mulle meeldib, kui mul on neid palju ja ma saan vastavalt outfitile sobiliku leida. Kokku on mul vist kuus-seitse kella. Ka see uus Beringi kell leiab koha mu kellakarbis ja jääb ootama vastavat sündmust, et see käele panna.

Beringi Facebookis on hetkel käimas ka kellaloos ja kuna nad alles avasid end, siis on teie võiduvõimalused suured, sest hetkeseisuga on teil ainult 789 konkurenti :)

Ühtlasi andsid nad mulle sooduskoodi “marimell”, millega saab kahe kuu jooksul (ehk siis kuni 9.04.2017) esinduspoes ostu sooritades -10%. Sõbrapäevaks ideaalne, või sünnipäevaks või naistepäevaks või… Kellele mida :)

No ja kuna ma juba sealkandis olin, hüppasin sisse ka Gemossi, mu vana lemmik, eks. Neil olid seal suured ümberkorraldused ja riiulid on täitsa sassi tõstetud minu silmis. Aga leidsin kõik vajaliku üles ja uusi tooteid oli ka. Näiteks mingid uued sinepid. Võtsin prooviks kaks.

Ja no tegelikult nagu ka pildil näha, ladusin ma igast kraami endale korvi…

Kui te näete pildil purke, siis oodake, nendega mul on üks projekt. Ma veel ei saa rääkida, aga näitan kindlasti blogis :)

Ja siis seal olid need hummuse,-läätsede- ja kinoa krõpsud. Vaatasin, oh, mingid uued asjad, võtan. Samal õhtul oli sõbranna külas, kes ütles, et need juba aasta aega müügis :D Haha, kohe näha, et ma pole veganile kalduv, polnud õrna aimugi.

Kookospiima, mida ma olen harjunud sealt tetrapakis ostma, polnudki. Aga võtsin siis mingit muud, sest lapsehoidja nõudis Tom Khad, ja teate nalja, me keegi ei söönud Tais mitte kordagi Tom Khad. Ühes kohas ma tahtsin, aga seal polnud.

Ja üldse oli tänavune reis teistsugusem. Osalt kindlasti seepärast, et me polnud kahekesti ja teisalt, et avastasime ka enda jaoks söögis hoopis muud võlud. Sõime odavalt ja proovisime uusi asju. Vanasti ma sõin alati ja igal pool Tom Yumi, sel korral vist ainult kolm korda. Proovisime just seal “sööklas” erinevaid asju. Phuketil käisime turul või nosisime kuskil kahelauaga kohvikus Pad Thaid. Või sõime puuvilju…

Ja koduteel meenus mulle, et mulle saatis kirja Umami pood, et nad avasid Tallinnas Baltika kvartalis poe ja ütlesin Meelisele, et kui juba siis juba, käime sealt ka läbi. Oh, milline maitsetemöll seal riiulites oli. Kuna me just Taist tulime, siis oli riiulitel nii palju tuttavaid (lemmikuid). Aga väga palju ka selliseid asju, mida ma polnud näinudki.

Esimese asjana jäid mulle silma laste söögipulgad (link tootele) ja kuna meie majas elab üks kaheaastane sushihull, siis esimese asjana rändasidki need ostukorvi. Need on tagant nö kinni ja peaks olema lihtsam süüa. Esimesel korral lõi ta pulgad lihtsalt riisi sisse – kavalpea! Aga lasen tal nüüd harjutada. Kolmeselt võiks juba vabalt pulkadega süüa, siis oleks ikka meie laps, kes peagi suppi ka pulkadega sööks. Kusjuures ma eelistan kodus üsna tihti pulkadega söömist, sest ma söön siis aeglasemalt ja vähem.

Aga tegelt ka, see Umami võttis silme eest kirjuks. Samal ajal oli poes üks naine, kes hullult uuris igasuguste asjade kohta ja siis hakkasin juba mina ka küsima ja üsna pea oli meie laps peadpidi degusteerimiskaussides ja meie aina ladusime asju korvi…

Siin pildil pidi olema Evelin Ilvese lemmikmaius – tuleb tunnistada, et ta maitse on paranenud, sest Uue Maailma Festivalil pakutud “elu parim võileib” oli täielik jama. Mäletate? Kirjutasin sellest siin! Aga need kommid on ülihead! Datli sisse on peidetud mandel ja see tumeda šokolaadiga üle valatud. Mina, kes ma magusat ei söö.. täiega head. Link tootele!
Tundusid põnevad asjad, haarasin kohe kaks. Veel proovinud ei ole. Vürtsikad marineeritud mangod (link tootele), laimid (link tootele), tšilli… Kindlalt mingi hea kraam. 
Tagasilennul oli lennukisöögis mingi salatilaadne asi. Klaasnuudlid ja mulle tundus, et ainult tšilli, koriandri ja laimimahlaga. Tahan proovida teha. Kasutan ilmselt ülemisi kastmeid maitsestamiseks. Annan teada, kuidas välja tuli, kui ma kunagi tegemiseni jõuan. Link tootele.
Koreas väga pop salat – vürtsikas hapendatud kapsas. Mina sain esimest korda siis, kui täditütar tegi. Hullult hea. Prooviks nüüd purgi oma ka. Link tootele.
Olgem ausad, ma arvan, et soolaga šokolaad pole kellelegi enam mingi uudis, aga nii head ja mahedat pole mina enne saanud. See šokolaad on nagu siid suus, ausalt. Varasem kogemus soolatükkidega šokolaadiga on selline kõva ja soolakristallid jäävad hamba alla. Siin on küll soola tunda, aga sa ei tunne soolatükke. Väga hea šoks. Link tootele.

No ega sellega see kõik ei lõppenud, sest kodus oli veel SheIni pakk, millest ma kirjutan kunagi hiljem, sest Liis pole veel pilte saatnud. Ja vahetult enne äraminekut ootas mind Smardis ka kaks pakki, mida ma vist küll Instagramis jagasin, aga blogis pole maininud.

Esiteks saatis Fiskars mulle uue wok-panni! How cool is that! Kirjutasin siis neile, et tänada ja mainisin, et sünnipäev hakkas küll tänavu jube vara. Sain maailma kõige lahedama vastuse: “Oot-oot, minu sünna algab küll kuu enne ja saab kuu hiljem läbi!” :-)))

Ja paar päeva enne äralendu leidsin ma Smardist pakikese, mille oli saatnud mulle HOIA homespa. Ja ausalt, ma isegi ei teadnud, et mu sõbranna mu seljataga mulle need asjad saata lasi, et ma enne Taisse minekut ikka kookose ja sidrunheina lõhna ninna saaks.

Kas teate seda tunnet, kui pärast koorimist ja pesu nahk kisub ja lausa karjub kreemitamise järele? Proovige parem sidrunheina koorijat ja te ei taha mingist lambisest kreemist kuuldagi. Nahk on megapehme ja mõnus.

Ok, ma panen oma Kodu-Anttila nüüd kinni ja lasen teil ise asju avastada. Praegu mõtlesin, et ilgelt lahe oleks siia postitada mingi “tellimusleht”, et printige välja, täitke ära ja saatke kuskile x kohta ja pakke tuleb. Nagu vanasti. Tänapäeval on ikka lihtne, kõik asjad on kliki või kahe kaugusel.

Milliseid uusi, häid ja põnevaid tooteid teie viimasel ajal olete avastanud? Sheerige kama, äkki keegi saab mõne idee sõbrapäevaks kallimale või sõbrannale kinkimiseks.

Kas te teete üldse sõbrapäevaks kellelegi kingitusi? Ma ausalt öeldes alles praegu hakkasin mõtlema, et Meelisele vist peaks. Ta ju mu parim sõber, abikaasa, lapse isa, elu armastus, saatusekaaslane jne kõik ühes isikus. 

PS! Ärge unustage siis Beringu kellaloosis osaleda – siin!

18 thoughts on “Tulime tagasi ja… mind ootas ees mitu üllatust!

 1. Palju need mango ja laimi kastmed(?) maksid? Tekkis kohe huvi.

  Meie peres sõbrapäeval kinke ei tee :) Pühendame teineteisele pigem aega. Eelmine aasta nt sain suure sülemi tulpe, käisime Bollywoodis õhtust söömas ja hiljem Pierre’s koogi ja kohviga patustamas ning jalutasime ja jutustasime niisama :)

 2. Ja palju seal Gemossis ja Umamis arved olid??? Lihtsalt tekkis huvi, ei midagi pahatahtlikku :) Tunduvad jubekallid asjad kõik :)

 3. Minu viimase aja avastus on ka HOIA homespa tooted. Mega naudingut pakkuvad ikka. Lempar on kohvimündi koorija ja argaania õli

 4. OMG kui äge sõrmus, mul oleks täiega sellist tarvis!

  Muidugi ei ütleks ka kellast ära, aga no see sõrmus on ikka niiiiiiiii äge.

 5. Mina tahaks teada mis oli nende datlikommide umbkaude hind? Kaubamaja müüb taolisi, mis on ülihead.

 6. mul ka poisid suured sushi fannid.
  Kas on kvaliteetne toodang? Ostan ka siis.
  vaatasin, et aliexpressiski neid myya.

  1. Puupulgad on paremad, sest need plastikust on hullult libedad ja kuna laps tervet sushit nagunii korraga ei tõsta, vaid ma lõikan väiksemaks, siis natuke keeruline süüa, aga kõike õpib :)

Comments are closed.