#elulineblogi

VIIMANE: Silk’n Glide Xpress tulemused

Nagu te teate, siis saatis Hairfree mulle kingituseks Silk’n Glide Xpress 300.000 fotoepilaatori, et ma seda testiks ja oma kogemusi teiega jagaks. Viis kuud on see aparaat olnud minu valduses ja täna teen ma sel teemal viimase postituse – lühidalt ja konkreetselt – toimib nagu lubatud.

Ütlen ausalt, et täpselt nii nagu ma ei ole väga hea vitamiini- või rohuvõtija, ehk et teen seda siis kui meeles on, oli ka selle fotoepilaatoriga. Kuigi äpp tuletas mulle järjekindlalt meelde – et haara aparaat ja käi jalad/kaenlaalused üle – oli mul ikka ja jälle muud teha ja nii ma väga graafikus ei püsinud. Aga ometigi on tulemus näha. Oli juba mitu kuud tagasi, aga nüüd saan kinnitada, et jalad on siledad!

Alustasin septembris ja ei saanud sellest asjandusest midagi aru, et mitu korda, mis tasemega, kui tihti.. Selleks ongi hea see äpp, mis mõõdab su naha värvi ja määrab taseme. Sina paned sisse, mis piirkonda sa töötled ja äpp arvutab välja, millal oleks vaja uuesti teha. Kui alguses on protseduurid tihedamalt, siis mida aeg edasi, seda harvemaks korrad jäävad ja nagu ma aru saan, siis nüüd võin profülaktika mõttes mõnikord jalad lihtsalt üle lasta. Ehk siis, jätkan nagu siiani – kui meeles on ja aega on, suristan jalad üle ja karvavaba elu võib jätkuda. Tõsiselt mugav on.

Vanasti ma haarasin alati žileti kui ma dušši all käisin, nüüd meenub iga kord – aaa, pole vaja ju!

Ma olen saanud vähemalt kümme kirja, kus inimesed küsivad, et kas ma olen selle epilaatoriga rahul ja kas ma soovitan seda osta ja ausalt, soovitan küll.

silkinglide

Jah, see pole kõige odavam jubin, mida endale soetada, aga pikas perspektiivis tasub ära – miks mitte näiteks osta sõbrannaga või õega kahepeale – tuleb soodsam, aga karvavabad olete mõlemad :) PS. ostes sellesama fotoepilaatori enne 14.02, saate soodustust -15%! Kasutage koodi “Marimell_Xpress” ja hind sulab (ligi 45euri!). Lähemalt fotoepilaatorist siin!

Kas olete kasutanud mõnd fotoepilaatorit ja kuidas tulemusega rahule jäite? Kas saite oma siledad jalad kätte või andsite enne alla?

24 thoughts on “VIIMANE: Silk’n Glide Xpress tulemused

 1. Sa kirjutasid, et jalad on nüüd siledad. Kas neid siis enam tõesti üldse ei raseeri? Aga kuidas on lood kaenlaalustega? Kas need sama siledad kui jalad ikka?

  1. Praegu veel olen raseerinud, aga umbes korra kuus, sest karvakasv on megaväike. Mul on paar seda “sessiooni” nö tegemata. Aga tegelikkuses raseeringi ainult selleks, et kaks karva ära ajada. Kaenlaalustega sama teema. Ja jalgade puhul täheldasin ka seda, et sääremarjal pole üldse karvu, ees veel mõni on.

 2. Antud epilaatori lingi KKK-s on kirjas, et valgete ja hallide karvade jaoks on fotoepilaator ebaefektiivne. Ent mul jalgadel ainult heledad karvad ongi, mitte tumedad/mustad :D Kas sel juhul minu puhul see epilaator siis ei toimikski? Või toimis Sinul ta ka heledamate karvade puhul?

 3. Hei! Millal sul tulemused reaalselt näha hakkasid olema?
  Mul endal on see vanem silk’n glide versioon ja mõnda aega üritasin, aga tulemusi ei paistnud üldse olevat, ei kukkunud need karvad peale kasutust välja ega midagi. Üldiselt olen suht tugeva ja tumeda karvaga, ehk idee poolest peaks nagu toimima. Võib-olla andsin lihtsalt liiga vara alla.

  1. No ikka paar kuud läks aega enne kui hakkasin nägema, et karvu hõredamalt on.. Pool aastat nad soovitavad ikka kasutada, enne polegi väga miskit näha!

 4. Oskad sa ka äkki kommenteerida,et kui mul kaenlaall kõrgem sünnimärk,kas tohib kasutada.

  1. Ausalt ei oska vastata! Saadan su küsimuse edasi hairfreele! Nad kindlasti vastavad!

  2. Sünnimärgi peale ei tohiks valgusimpulssi suunata. Fotoepilaatorit tohib kasutada sünnimärgi ümber, seal kus nahk on tavapärast värvi.

 5. Vabandust, et väga teemaväline ja rumal küsimus, aga kirjutasid kunagi, et valmistad riisi ahjus. Lugesin selle postituse uuesti läbi ja nägin, et paned riisi klaaspotis ahju. Olekski küsimus, et kas peab just klaasist anum olema või sobib tavaline pott/anum ka?

  1. Vat ei oska öelda. Millise tavalise poti sa ahju paneksid? Ma nende nö plekkpottidega ahjus ei toimeta. Aga ilmselt saab riisi teha ka ahjupannil vms.
   Ma nüüd ostsin endale Tupperware riisiauruti, mis teeb 15min riisi valmis, ilma et ise muud tegema peaks kui riisi ja vee potti panema :) megamugav ja mõnus.

 6. Kas karvad sisse ei hakka kasvama? Mul on kõikide karvaeemaldus meetoditega ikka see probleem.

  1. Karv saab löögi sellelt masinalt ja sureb ära ja kukub välja mingil hetkel, sisse ei kasva küll miskit :)

  1. Kahjuks ei ole fotoepilaatoreid (ka Silk’n Glide Xpressi) lubatud kasutada raseduse või imetamise ajal. Organismis on sel ajal hormonaalsed muutused, mis võivad suurendada naha tundlikkust ja kõrvaltoimeid. Peale imetamise lõppu on kasutamine lubatud.

Comments are closed.