VÕTA PALJAKS ehk Ženja Fokin tegi mind paljaks

Olete tundnud seda, et teete riidekapi lahti, lappate edasi-tagasi ja “midagi pole selga panna” – mul just see tunne oli ja tahtsin tegelikult Ženja meile külla kutsuda juba enne kolimist, aga siin me oleme. Parem hilja kui leida ehk Ženja tuli ja vaatas mu kapi üle värske pilguga, mida jätta, mida ära saata. Kõik riided, mis välja sai sorditud liikusid Pandora laegas e-poodi müüki.

Kas teadsite, et tegelikult kannate te umbes 10% enda riidekapist? Teil võib ju olla seitse paari teksaseid, aga alati haarate need esimesed või teised lemmikud. Milleks siis kapiruumi raisata?

Mul oli tuhat kleiti. Okei, see on liialdus, aga julgelt 50, millest suur osa veel siltidega, kordagi kandmata või kantud korra mõnel pildistamisel. Palju selliseid, mis selga ei mahu, mis vajavad viite miinuskilo vms. Milleks neid hoida? Alati saab uued osta ja mis peamine – taaskasutada ja kombineerida olemasolevaid leide.

Nagu ka Ženja mainis, ei ole täna enam inimestel seda “appi, ma olen sellega juba käinud” mentaliteeti – mis siis? Taaskasutus on moes!

Ainus mis mu garderoobist puudu oli oli nahktagi, ta soovitas mul Guessi poodi vaadata. Mina leidsin aga sobiliku Pepe Jeansi pruuni nahktagi juba paar päeva hiljem kaltsukast 5€ eest. Nagu ka kleidi, millega suvepulma minna paari nädala pärast. Kuigi kappi jäi ka üks “võta viis kilo alla” kleit selle jaoks.

Kõik see, mis liikus minu kapist “ei” hunnikusse, rändas omakorda Pandora Laekasse – kasutasin nende nö VIP teenust, et mina pakkisin kola kokku, Meelis viis kohale – nemad hinnatavad, sildistavad, müüvad ja saadavad, mina saan raha, et uusi asju osta :D Okei, nali. Ma ei torma seda raha kohe poodi laiaks lööma.

Vaata täispikka videot:

One thought on “VÕTA PALJAKS ehk Ženja Fokin tegi mind paljaks

Comments are closed.