2019 aasta sooduskoodide update koos kommentaaridega

Kuna tavaliselt küsin ma sooduskoode pikemaks perioodiks, mitte vaid nädalaks-paariks, siis hea uudis on see, et päris mitmed sooduskoodid on suurenenud (nagu rahvas soovis, et 5% on mõnitamine, 10% paneb ostma vaid siis kui nagunii on vaja tellida ja 20% juba motiveerib…) ja kõik nad kehtivad kuni selle aasta lõpuni.

Kõikide koodidega saab end kursis hoida sooduskoodide lehel, pange see endale heaga juba lemmikutesse, siis hea vaadata enne ostmist, kas koodi ka on või ei :)

Kindlasti lisandub neid aasta jooksul veel juurde, sest usutavasti tuleb sel aastal uusi ja põnevaid koostöid ja alati küsin ma ka sooduskoodi, et teile mingit boonust pakkuda.

Ainuke kood, mis kehtib ainult jaanuaris, on Väike Linn mängutoa oma, mis mulle eilse postituse peale postkasti potsatas.

Koodiga MARIMELL Väike Linn mängutoas hinnaalandus 10% kuni 31.01.2019 ehk broneering tuleks sisestada enne jaanuari lõppu. Kõik küsimused info@vaikelinn.ee või 56574499.

Juuksehoolikutele…

Esiteks, vist kõige nõutum kood Linea shopi oma, on läbinud uuenduskuuri ja kannab nüüd nime MARIMELL, et teil meelest ei läheks, mis numbrit parasjagu oli vaja toksida, oli see 15 või 16 või 18… Soodustust annab ta püsivalt 16%.

Ja et mitte lihtsalt öelda, tellige, siis meenutagem, millised on minu enda lemmiktooted ja mida ma neist varem kirjutanud olen. Esiteks, mu vaieldamatu lemmik mandliõli, šampoonidest kindlasti mandlišampoon ja juuksekreemidest sobib mulle kõige paremini organic sarja oma. Kuigi ma olen suur tšilliarmastaja, siis juuksehoolduses see mulle ei sobinud. Aga Linea tüdrukud on kindlasti valmis teid Facebooki või kodulehe chati vahendusel aitama, et endale kõige sobilikum ja parem toode välja valida.

Hedoni lemmikud on vist kõik Linea Mamma Baby tooted. Kuigi tuleb tunnistada, et.. mandliõli kasutan rohkem mina ja.. päikesekaitsekreemid on ka terve pere kasutuses. Need lihtsalt on niiiii mugavad ja mõnusad kasutada ja peale kanda. Ei mingit rõvedat kreemikihti ja rasust nahka pärast seda. Mõnus, lihtsalt mõnus. Lisaks nii ilusad :) Ja kauakestvad. Ma ei mäletagi, kas kaks või kolm reisi saime ühe pudeliga tehtud :)

Koodiga MARIMELL saab järkuvalt ka Dermosilist tellida ja tarne on alati tasuta. Mulle endale see meeldib täiega, sest jumala tihti on ainult paari asja vaja ja kuna tooted ei maksa hingehinda, siis tundub tarne eest maksta nii palju. Seega, ideaalne, kui tarne tasuta saab :)

Kohvihoolikutele

Saku Läte suurendas samuti oma sooduskoodi ehk et nüüd saab koodiga MARIMELL kõikidelt kohviubadelt 20% soodustust. Ja nagu ma varemgi maininud olen, pole mina veel ühtki oapakki nii avanud, et.. mulle ei meeldiks. Ja ma olen väga pretensioonikas kohvimaitse osas. Mingit lambikohvi ma ei taha. Kohv ei tohi olla minu jaoks hapu või kõrbenud maitsega. Ja Saku Läte oad seda kindlasti pole!

Koristushoolikutele..

Jätkuvalt on kehtiv ka puhastusvahendite kood Ecurun e-poes, mida ma kuulsin viimasel ajal pole eriti kasutatud, aga siin vist on paslik meenutada, et keemiat ei taha me keegi oma kätele ligi lasta ja kui lapsed on ka usinad abimehed kodus, siis on need tooted just head kasutada. Ja need kestavad. Kuna nad on nö konsentraadid, siis neid ei pea palju pihustama, et pinnad puhtaks saaks.

Uuendusena annab kood MARIMELL alla ükskõik mis tootelt 3€ ja annab seega soodukat 30-45%, varasema 10% asemel kombodelt. Nii on teil hea võimalus tooteid proovida ja testida, kas nad teile meeldivad. Ma julgen küll öelda, et.. annad näpu, võtab käe. Need tooted püsivad palju kauem kui suvalised 3eurosed poe omad. Aga eks igaühe vaba valik, kas ta tahab koristada kindad käes ja keemiahaisu sisse surra või nautida koristamist ilma kinnasteta männilõhnas.

GoGoNano on teine samasugune hea toode, mida mul pole probleemigi kiita, sest see toimib imeliselt. Hedoni jalanõud ja kombed on kõik totaalselt pori ja vetttõrjuvad, sest kõik on üle spreitatud. Kood MARIMELL annab 10%, aga tarne on alati tasuta ja soodukas kehtib ka allahinnatud toodetele ja ma garanteerin, tooted on oma hinda väärt! Kui vanasti Hedon käis korra kõhuli, olid kombe põlvedel alati plekid.. mis ei tulnud pesus maha. Nüüd enam pole. GoGoNano prei kaitseb mustuse eest imeliselt.

Pildihoolikutele..

Kes pilte ja albumeid tahab tellida, või miks mitte ühesuguseid pusasid, siis MyPrint.ee lehel saab koodiga MARIMELL allahindlust 20% ja.. teate, ma kasutan seda ise ka jumala tihti :)

Reisihoolikutele..

No ja loomulikult reisihuvilistele jätkuvalt – Airbnb linki kasutades ja registreerudes 21€ soodukat ja booking.com kaudu broneerides 10% soodukat. Ja mina olen viimasel ajal kõik ostud (läbi Bookingu, Aliexpressi ja paljude muude poodide) teinud läbi Bonusway konto, sinna koguneb ka ostude pealt teatud % tagasi, 2018 aasta jooksul sain ostude pealt tagasi 249€. Mis pole ju üldse paha. Selle raha saab otsejoones oma kontole kanda ja kasutada milleks iganes. Ma kasutasin uue hotelli broneeringuks :)

Kes Pärnus öömaja otsib, siis Crispin külaliskorterites saab 20% soodsamalt ööbida. Me ise pole sinna veel jõudnud, kuigi oleme juba ammu oodatud olnud..

Sooduskoode lisan jooksvalt juurde, seega hoia silm peal sooduskoodide lehel :)

21 thoughts on “2019 aasta sooduskoodide update koos kommentaaridega

  1. Tekkis täitsa huvi Ecurunist tellida, 3€ saab alla, aga Omniva pakiautomaati tellimine 3,90€. Jääb vist ära. Neid tooteid võiks kuskilt poest ka saada.

    1. Mina ootan pikisilmi, et Decus Kliinik ikka oleks nõus koostöö ja sooduskoodi pikendamisega :) Eriti laserdepilatsioonile.

  2. Tere. Kas Dermosil-i kood veel ei tööta? Annab teate, et Kontrolli kampaaniakoodi. See kood ei ole õige.

  3. Ma täna bronnisin just bookingust, kas seda koodi saavad kasutada uued bookinguga liitujad või mina ka kuigi olen juba varem liitunud. Kas koodi saab täna tehtud bronnile rakendada?

    1. Bookingust saad 10% alla kui läbi meie lingi lähed ja bronni teed, siis hiljem tuleb (kui oled ära ööbinud) see 10% samale kaardile tagasi, millega bronnisid.

    2. Kas seal bookingus peaks läbi selle lingi mingi erisus ka olema? Sest tegin bronni, aga mingit märget ei tekkinud, et läbi marimelli või sooduskood oelks

    3. See % tuleb pärast ööbimist mingi aja jooksul samale kaardile, millega bronn kinnitatud. Seadete alt saab kaarti muuta ka kuhu seda tagastust soovid.

  4. Tere!

    Dermosili kood ei kehti, näitab et koodi MARIMELL ei eksisteeri. Kas seal peab mingi summa olema, et saaks tasuta transpordi või mis värk on?

  5. Üritan dermosili lehelt tellida, kuid ütleb et kampaaniakood ei ole õige

  6. Napsiel pidi ka sooduskood kehtima 13.jaanuarini, kuid nüüd tellides näitab, et kood pole kehtiv.

  7. Kas myprint lehelt ei saa neid tavalisi 10×15 pilte tellida?Logisin sisse aga ei näe et nagu saaks kuskilt neid tellida.Või saab neilt ainult suuri pilte tellida?

Comments are closed.