23 nädalat ja 37 kilogrammi

23. nädalaga olen ma saavutanud selle, et kaalul vaatab vastu number 74! Ma ei mäleta, millal ma sellist numbrit kaalul nägin.

Meediahuvi on meeletu. Reedel andsin siis esimese pika intervjuu sel teemal ja sellel reedel peaks Naistelehes lugu ka ilmuma. Juurde sai tehtud igasugu pilte – mida ma söön, milliseid riideid ma saan endale osta ja kanda jne.

Foorumis, kus koos kõik operatsioonilised, võeti ka minu teema paari nädala eest üles, siis kui Kroonikas see esimene nupuke ilmus. Uskumatu, kui õelad võivad inimesed olla. Kommentaarid minu lugude all kubisevad foorumlaste „vihjetest“, et nemad teavad, et mulle tehti bypass. Need kes seda blogi loevad ja operatsioonist teavad, neid on vähe ja neile eriti sõna bypass midagi ei ütle. Nemad ei kommenteeriks kah! Samuti tundus mulle seal foorumis ringi vaadates, et nad arvavad, et mu maohaavad on väljamõeldis – oo, ei!

Publik on juba huvi ammu üles näidanud mingi lugu teha, nädalavahetusel andsin neile siis paar sööginippi, kuidas suveks saledaks saab. Lugu – „Mida sööb ja joob salenenud Mari-Leen Albers“ – kogus nädalavahetusel üle 20 000 kliki ja oli Publiku loetuim lugu. Publik on endiselt ootaval seisukohal ja tahab ka reedeks mingi loo kokku klopsida. Eks näis, mis ma neile välja mõtlen.

Neljapäeval on Ardo Kaljuvee fotonäituse avamine, kus ma tahan eriti särada. Kostüüm on juba kapis valmis ja ootab kandmist. Lisan siia ka paar pilti, mis nädalavahetusel tehtud sai… Mis Naistelehes ilmub, ma veel ei tea.