Astelpaju rünnak kestendavale näole!

Täna hommikul pesus käies tundsin jälle kuidas näonahk kisub… See on mul igatalvine probleem. Nii kui esimesed lumehelbed taevast langevad, hakkab minul nägu kestendama ja kiskuma. Ja saate aru, ma ei ole selle vastu veel ideaalset vahendit leidnud.

Ma olen proovinud igasuguseid kreeme aastate jooksul, kalleid ja odavaid, välismaiseid ja kodumaiseid, seerumeid ja pihustatavaid niisutajaid jne – lõpptulemus on ikka sama – ikka kestendab.

Olen proovinud ka megarasvaseid kreeme, kuid nende tulemusena ma tunnen, kuidas nägu vapsee õhku ei saa ja kuidas see kõik poorid kinni tõmbab ja kuidas „puberteet“ mu lõuga ründab.

Ja nagu mingi imekombel sheeris täna Facebook minuga astelpaju kosmeetikat. No ma loomulikult klikkasin, sest ilus oranž reklaam tõmbas tähelepanu ja astelpaju ise meeldib mulle ka ja kuna ma nägin seal sõna bio – siis ma eeldasin, et see võiks olla midagi head.

astelpaju

Igaljuhul surfasin siis seal lehel veits ringi ja leidsin, et neil on täitsa suur valik erinevaid näohooldustooteid. Tellisin endale niisutava astelpajukreemi pantenooliga, mis lubab nahka niisutada ning jätta siidja tulemuse, ilma, et nägu läikima jääks. Eks näis, kui kohale jõuab, testin värki, kas astelpaju viib mu talvise kestenduse ja annab mulle soovitud jume. Hahaha, tegelikult keegi mingit jumet ei luba, aga loota ju võib.

Ja noh, nagu mul kombeks on, enne tellin, siis uurin… Sain teada, et astelpaju on äärmiselt vitamiinide ja mineraalaineterikas, sisaldab ohtralt vitamiine A, C ja E, lisaks antioksüdante ning oomega 3- ja 6 rasvhappeid – see muudab astelpaju baasil vananemisvastase kosmeetika jm tervisetooted üliefektiivseks, mis kaitsevad enneaegse vananemise vastu ning turgutavad tõhusalt vananevat nahka! Eks see vanadus ründab mind ka, tahan ma või ei. Kuigi ma tunnen end 20selt, ei tähenda see, et ma seda olen :D

FUNFACTs of the day: ühes astelpaju marjas on C-vitamiini sama palju kui terves apelsinis ja Tšernobõli tuumakatastroofi ohvreid raviti astelpaju sisaldavate ravimitega!

Aga kuidas teil näonahaga? Kas ka kuivab talviti? Mida kasutate?

4 thoughts on “Astelpaju rünnak kestendavale näole!

  1. Mul tekivad esimeste külmadega tuultega punased ketendavad laigud näkku ja nende vastu kasutan talviti Body Shopi kanepiseemneõliga näokreemi. Tõesti niisutab laigukesed ära, puna ja narmendamine kaob ning kaitseb ka nahka tuntavalt külma eest. Nii, kui mõnda teist kreemi määrinud olen ja õue lähen olen jälle laigu-mari. Soojalt soovitan.

  2. Mul on ka juba ammune probleem, et näonahk hakkab külmaga ketendama ja ükski kreem seda korda ei tee. Anna teada, kuidas kreem toimib, siis tean, kas tasub omale ka tellida.
    Lisaks on mul veel talvel see mure, et jalad ja käed pean peale duši all käimist 2x vähemalt kreemitama. Vastasel juhul hakkavad kuivusest väga hullusti kihelema, nagu 100 sipelgat tahaks korraga naha alt välja tungida. Ka selleks pole piisavalt head kreemi leidnud.

    1. No eile õhtul panin kreemi peale, imendus ideaalselt! Ei jäänud läikima ja megahea lõhnaga ka. Ja hommikul oli nägu niiii pehme. Nagu oleks just kreemitanud. Ja seda aint ühe korraga :) Soovitan tellida küll.

Comments are closed.