#beebiblogi

Beebil uus pesa

Nagu mulle mõned kommentaatorid ütlesid, võib Hedontsikut öösiti üles ajada liiga väike voodi. No seda ma sain isegi aru, et sügisel tuleb uus pesa beebile osta. Alguses mõtlesin, et ostan või ehitan ise mingi sellise madala nurga talle, kuhu ta ise ronida ja ära tulla saab… Aga kui ma nägin NaguUues suvel ühte voodit, siis nagu minu puhul ikka – armastus esimesest silmapilgust. Teadsin, et see ja ainult see!

obaby voodi

No vaadake vaid seda kaunitari – Obaby Lincoln Sleigh Mini Cot Bed. Ja päriselus on see veel ilusam. Aga kuna seda siis oli ainult suurt suurust (neid on kahes mõõdus – 120x60cm ja 140x70cm), siis avaldasin soovi, et tahaks pisemat ja jäin nö ootele. Eelmisel kuul ei õnnestunud valget jällegi saada. Ja siis otsustasime, et hea küll, sobib tume ka, häll ka ju tume… Ja reede hommikul tuli kiri: voodi on kohal! Küll aga puiduvärvi.

No mis sa ära teed, oodata enam ei kannata ja muud ma ei taha. Meelis läks siis õhtul NaguUute ja tegi nö vahetuse. Viis hälli tagasi ja saime voodi asemele.

Vahemärkusena olgu öeldud, et mulle meeletult meeldib NaguUue puhul see, et mida iganes sa tahad, sa tegelikult sealt saad. Tuleb vaid küsida. Ja mõnikord natuke oodata. Kui kohe pole, sebitakse. Ma olen kõik suuremad asjad sealt saanud, lihtsalt olen pidanud ootama. Nii oma musta nahast Emmaljunga kui hiljem kollase MamasPapase käru. Samamoodi see beebikiik ja söögitool ja nüüd voodi… Ja no ma ei saa kiitmata jätta ka seda, et ma saan kõik asjad sinna tagasi viia. Turvatooliga oli sama ju – viisin hälli tagasi, sain tooli asemele. Ei mingit, ostan-müün-vahetan jebimist. NaguUus on lihtsalt kõige mugavam variant oma asjade soetamiseks.

Ma mainin ära ka selle, et veebis neil väga palju asju pole. Kohapeal on ikka kordades rohkem. Pluss, kui kohapeal pole – helistage, kirjutage (kasvõi läbi Facebooki) ja küsige, kas on või millal tuleb. Kaubapäevad on reaalselt sellised, et ladu on maast laeni täis, saal on tühi, veeb on tühi ja siis inimene astub sisse, vaatab, ah, siin pole midagi ja läheb minema. Aga võib olla tema unistuste vanker on just kaubaga saabunud ja on taga ootamas. Seega, küsige, küsige ja veelkord küsige – kõike saab! :)

Kui me voodi kokku panime, siis Hedontsik peaaegu et uppus sinna, seal oli niiiii palju ruumi. Üks osa voodist on nagu riiuli nurga taga, aga teine pool pole ja kuna on talv ja tuled põlevad õhtuti, siis mõtlesin, et hea mõte oleks ühte otsa voodipehmendus panna, et tal valgus silma ei paistaks.

NaguUues olid loomulikult need olemas. Meganunnud, beešid ja karuga :) ma tegelikult olen neid vist iga kord näppinud, kui me seal käinud oleme… Aga hälli jaoks, ma isegi ei tea, miks ma neid ei ostnud..
No esimese öö magas ta seal lebolt ära, korra ärgates. Aga kui ta järgmisel päeval päevaund tegi ja seal ärkas, ta hakkas lihtsalt röökima – kõik oli nii võõras ja ruumi oli nii palju.. :)

Tutvustasin talle siis tema uut voodit ja panin ta ühe muusikat mängiva jubina sinna rippuma ja rahu majas… Vana hea :)

Ühesõnaga, lihtsalt infoks, NaguUues on sama sarja voodeid ka komplektidena – riidekapi ja kummutiga ja seda voodit saab kolmele kõrgusele panna ja.. Kes otsib, see leiab. Ja kuigi NaguUues on asjad soodsamad, siis minu jaoks on oluline see “armastus esimesest silmapilgust” ja kuna ma leian, et lasteasjade eest pole mõtet üle maksta, siis põhimõtteliselt käingi ma ainult NaguUues. Soovitan soojalt. Ausalt!

PS. Kui kellelgi peaks olema Philips Aventi kannmikser-aurutit, ja ta seda enam ei kasuta, siis võib mulle kirjutada. Seep’ see on kui õige hetk maha magada. Nillisin seda kuude viisi NaguUues, kuniks see otsa sai ja ma ilma jäin.

14 thoughts on “Beebil uus pesa

 1. Mul on see Philipsi kannmikser-auruti, vast mingi 3-4 korda kasutasime üldse, võin ära müüa küll :)

 2. hei!
  küsimus täitsa teemast mööda, aga kuna sa askis enam väga aktiivne ei ole, siis kirjutan ikka siia :)
  Lugu selline, et ka sul oli raseduse alguses platsenta previa, kui õigesti mäletan, siis 12 nädala paiku kirjutasid sellest. Mis ajaks sul see emakasuudmelt eemale nihkus? ise käisin 20ndala LA’s eelmine nädal ja sain sama diagnoosi.

  1. Pane blogi otsingusse “platsenta” – äkki tuleb miskit välja.. Aga nagu ma mäletan, siis 26-28ndaks nädalaks peaks see ära liikuma :)

 3. Tere, kas Nagu Uus poes kehtib kõigile see, et laenan hälli ja siis mingi aeg vahetan ümber jne. V on see siiski sinu kokulepe nendega, mitte reegel vaid siiski erand ja tavainimesed ostavad asjad ja kui tahavad panevad uuesti müüki ja ostavad uue vajaliku selle asemele. Edu.

  1. Ma olen aru saanud, et see kehtib nii neilt ostetud toodetele kui ka mujalt ostetud korralikele toodetele, et saad tagasi müüa või siis sobiva asja vastu vahetada. Soovitan neile kirjutada ja uurida, ma ei tea, et ma kuidagi teistest priviligeeritum oleks.

 4. Meie ostsime enda pojale umbes aastaselt 90*200 voodi, vot siis kadus laps voodisse ära :D Padi (70×80) oli sama suur kui ta ise, ta kandis siis vast 74/80 riideid :)

 5. Meie ka ostsime oma tulevasele tibule see nv NaguUuest nii vankri kui ka turvahälli. Väga meeldivad inimesed ning soovitati ja näidati ja sai katsuda ☺️ ning samamoodi öeldi, et kui hälli aeg ümber, siis saame neile tagastada ja turvatooli vastu vahetada. Väga mugav!

Comments are closed.