Esimene videoblogi | vastame aski küsimustele

Otsustasime, et kuna olime 30 päeva askist eemal, siis teeme vastused blogisse ja videosse, mis sai valmis juba esmaspäeval, aga polnud aega varem tegelda sellega.

SORRY: Meelis on veits kaadrist väljas, kuna ta pani pildi minu järgi paika ega arvestanud, et ma selline könn olen :D
SORRY: Meelis on veits kaadrist väljas, kuna ta pani pildi minu järgi paika ega arvestanud, et ma selline könn olen :D

Vastuse saavad umbes 30-40 aski küsimust, teiste seas – keda me valisime? Miks ma oma ämmaga läbi ei saa? Kust me riideid ostame? Aga toidukraami? Millise summa eest ma läheksin tööle? Kust saab Hugo Bossi lutipudelit? Mida arvame Eesti laulust? jnejnejne

Vaata videost (sorri, järgmine kord proovime lühemalt teha) ja jäta tekkinud küsimused aski! :)

PS. kas soovite, et me vastaksime ka tulevikus videosse või pigem kirjalikult ja “nähvates”? Ma ise arvan, et videos on näha emotsioon ja lihtsam aru saada, millal ma nalja teen ja millal ma reaalselt nähvan :D Aga valik on teie!

23 Comments

 1. Ma natukene (heatahtlikult) norin. Natuke häiris, et Meelise pea on terve video vältel “poolik”. Aga no see on ainult visuaalne märkus ja mu enda kiiks :D

  Video oli igatahes tore :)

  1. Meid ka häiris, aga ta pani minu järgi kaamera paika ja pärast vaatasime, et ei viitsi uuesti ka teha :D

 2. Nii äge. Meelis näeb kena välja ja Leenul on alati nii särav ja siiras naeratus. Nii ilus. Nagu päike :)

 3. Hästi vahva ja armas video. Ning kui aus olla, siis niimoodi videosse vastates (et emotsioon/ hääletoon peale jääb) on tõesti arusaadavam, kas vastus on tõsine või irooniaga. Mina oleks pigem poolt, et aegajalt vastategi videoga ask’i küsimustele :) Edu Teile!

 4. Mulle täiega meeldis, et vastasite videoga! Selline positiivne maik jäi ja video lõppedes istusin ise ka, muie suul. Tehke veel !!!

 5. Mulle meeldis teie video. Ma väga tihti tavaliselt videosid bolgides ei ava aga sellised küsimustele vastamised on mõnusad. Ei teki vahepeal imelikku pausi, et eee millest veel räägin :)
  Tegelt olen ma üldse nõme blogijälgija, sest väga tihti kommentaare kirjutada ei viitsi. Endale põhjendan seda sellega, et ei taha mingeid imelikke küsimusi küsida ja niisama kiita ka ei oska. Mu jutud(kommentaarid) venivad alati liiga pikaks ja pärast mõtlen ALATI, et keda see minu kommentaar nüüd ikka kotib ja raudselt arvatakse, et mingi mõttetu mutt olen kui teise inimese elu/blogi nii aktiiviselt jälgin.
  Mul pole askiga mingit kokkupuudet aga kui järgmise video ajal mina oma pika jutuga teile meelde tulen siis võiksite lihtsalt rääkida millised kommenteerijad/küsijad teile muidu meeldivad ja milliseid ei taha üldse lugedagi? Ja Meelis võiks ka rohkem võimalust saada vastata. Kasvõi mõnele otse Leenule mõeldud küsimusele :) Meelisel on ka mõnus nö maailmavaade ja see tuleb videost hästi esile. Kirjutades muidugi kaa aga ta postitusi tuleb ju nii harva ;)

 6. Igaljuhul video!!! See oli nii hea, et mu laps jäi Mikit vaadates magama. :D Te võiks Marimell TV teha ja mingeid jutusaateid nt. Jutt jookseb ja mõnus vaadata. See roheline aed oli taustaks väga hea.

 7. Väga khuul. Küsimused oleks võinud ainult paremad olla :) tean et ei ole mõtet vinguda, kui ise asja ei muuda. Kuid aski endal ei ole ja ei oska kasutada ka :d

 8. Kujutasin su häält kuidagi teistsugusena :D Aga see pole üldse oluline. Äge video oli.
  Videosid võidte teha, kui viitsite mässata :D (mina nt ei viitsiks), beebsigagi tegemist piisavalt :)

 9. Väga äge video :) Leenu, sul on nii armas hääl, kuulsin seda esimest korda modellide saates ja armusin ära :P Ja naeratus on ka supper ! Te olete Meelisega väga lahedad !!!

 10. Kui ma algul arvasin selle blogi ja meedia põhjal, et Sa oled pigem ülbem ja uhkem, siis selle video valguses Sa (ja ka Meelis) tundud tegelikult väga lahe! :) Su hääl on samuti malbem, kui ma arvasin.

 11. Videopostitus ei meeldinud.tundus just ylbe arrogantne jms.samas sirvisin seda aint.ju oli igasugu lolle kysimusi millele voib.norm.ei saagi vastata. Samas postitusi mondasid meeldib vahel sirvida ja tundub tore.

Comments are closed.