Hea leid: Põnnilt Põnnile lastepood

Teate, ma hea meelega alustaks seda postitust nagu see naine seal “Titanicu” filmis, et see oli peaaegu 100 aastat tagasi… aga ma mäletan värske värvi lõhna, kust poolt tuul puhus, seda esimest ärevust.. Ühesõnaga, ma astusin täna sisse Tartus ühte lastekirbukasse – Põnnilt Põnnile (leidsin ainult Facebooki lehe kiirelt guugeldades!) ja ma tundsin täpselt seda sama.. See kõik oli nii puhas, nii värske, nii valgusküllane, nii uus, nii mõnus.

Mulle meeldisid postrid seintel, tekitasid sellise mõnusa koduse tunde. Ma ei tea, see pood oli nii mõnusa auraga. Ausalt, ma ei tea isegi, miks ma sellest nii väga praegu blogida tahan. Mõnikord kohe käib see klikk – nii minu koht, nii minu tassike teed. Ma reaalselt klõpsisin suvalises poes pilte teha, sest meeldis. See kõik jättis kuidagi positiivse mulje tänasest Tartust. Kuigi meil on vanalinnas fäänsi korter ja Jouni tegi pelmeenivormi meile ja.. Aga see Põnnilt Põnnile on tänane highlight!

Mind ei seganud, et pooled letid olid veel tühjad, sest ilmselt pole veel inimesed sellest kohast kuulnud.

Sinu beebi asjad võiksid olla siin :)

Aga mulle nii meeldis see PUHTUS, kõik riiulid olid valged ja kulumata, stanged läikivad ja riidepuud ühesugused ja riided ilusti laotud…

Meil Tallinnas on ka selline laste kirbukas, aga see on alati selline, et nagu nats ligadi logadi, ülekuhjatud ja selline tahaks pärast poest välja astumist käsi pesta tunne tekib. Muidu kraam on seal hea, alati leian midagi, aga saate aru. See tänane pood oli nagu oleks Mothercare’is käinud. Võimalik, et see on alguse asi, aga ma loodan, et nad hoiavad seda joont.

Asju oli praegu vähe, aga nii mugav oli lettide vahel tuuseldada ja reaalselt polnud asja, mida ma poleks vaadanud. Tundus küll, et seal oli hetkel rohkem beebikraami, aga kõik asjad ilusad ja vähe kantud (beebid ei kannagi palju), puhtad ja tõesti nagu poes, mitte kirbukal.

Hedonile sain sealt kolme euriga nahast kevad-sügis saapad, millel oli vill sees. Ta keeldub absoluutselt jalanõusid kandmast ja igal võimalikul sammul käib palja jalu. Neid saapaid nähes karjus ta, teine ka.. teine kaa… Astus poest välja saapad jalas, õues 30 kraadi sooja. Nojah. Vähemalt olid jalanõud jalas.

Sessuhtes oli hea talle kõike proovida, sest ta istus terve aja mängunurgas ja keeldus lahkumast…

Paar asja leidsin lapsehoidja peagi sündivale beebile, sest noh.. nii nunnusid asju ei saa ometi poodi jätta :) ja sõbranna äsja sündinud beebile sain punased Guessi teksad :)

KOKKU: 7,50€

PS! Seal oli punane Emmaljunga müügis, tundus jumala heas korras.

Ja ühesõnaga, kes hetkel rasedad – minge tšekake, beebidele oli nii palju ilusaid asju, et.. tee või ise üks juurde :) Ja kellel beebid juba paarikuused, teie viige asjad müüki. Taaskasutus rokib!

Kuulutuse saab ka jätta! Täeiga hea idee! Kui teil midagi vaja pole, minge ikka, nii mõnus pood oli :)

3 Comments

  1. Elan ise siin lähedal ja alles nüüd mõned päevad tagasi avastasin kui mööda sõitsin. Juba väljast no nii meeldis ja olin kindel, et see on nüüd üks mu lemmik koht. Ja ei pidanud pettuma, lahkusin kotitäie asjadega ja jätsin poodi mitukümmend eurot. Kiidan

  2. Tere,
    Oskate Tallinna lasteturu aadressi öelda, mis asub vanalinnas? Mina kui tartlane vaataks vahelduse môttes Tallinna oms ka üle:)

    Tànan

Comments are closed.