Hiina päkapikud mind küll ei tunne

Kuigi me leppisime Meelisega sajand tagasi kokku, et mingeid jõulukinke me sel aastal ei tee, ei omavahel ega sõpraderingis, kui siis ainult lastele, käisid mul täna päkapikud.

Eesti päkapikud olid käinud Change pesupoes ja soetanud mulle kaunist aluspesu, teadsid täitsa suurust ja puha :)

Samas tuli ka Hiina päkapikk, kes tõi mulle suure paki SheInist. Terve hunnik asju, mis mulle ei sobinud. Kasuka ja kõrvarõngad jätan endale, ülejäänud kraami viin homme sõbrannale, äkki ta tahab või tahab mõni tema sõbranna.

Ühesaõnaga, tellisin endale musta mantli (link!), kleidi (link!) ja pintsaku (link!)

shein_black

Aaa, see kleit jäi ka tegelt mulle kappi, hea talvel öösärgina kasutada. Sest kleidimõõtu ta küll välja ei anna. See pintsak on mulle väike, aga täpselt sellisest ludrist materjalist nagu pildilt näha. Mantel, muidu igati ilus ja läheb selga ka, aga no üldse mitte selline nagu pildil. Jääb mulje nagu ta hoiaks kuidagi. Ma ei tea, kuidas see saavutatud on, sest materjal on tal sama mis pintsakul. Megaludri.

Lisaks tellisin ma endale siis kolm kampsunit, et noh, ikkagi talvehooaeg – vasakult esimene (link!), teine (link!), kolmas (link!).

shein_grey

Need kampsunid on jällegi liiga suured ja kodjakad. See puffis variant (pildil paremal) on seljas üldse veider, nagu mingi pekivoldikampsik.

Ainsad asjad mis sobisid olid kasukas (link!) ja kõrvarõngad (link!).

shein_in

Ärge mind sellel kasukapildil väga vaadake, tean ise ka, et ma veits malakas välja näen. Aga kiirelt oli vaja üks pilt teha ja tegin ja väga ei süvenenud :D

Tegelikult jõuab SheInist veel kiirelt tellimus teha, et jõuluks kleit selga saada, peab vist plaani ikka võtma. Sest nende hiinakatega on nagunii loterii-allegrii, never ei tea, kas sobib või ei.

3 thoughts on “Hiina päkapikud mind küll ei tunne

  1. Ma pole ise kunagi Hiinast veel tellinud, siit ka minu kysimus. Ma olen mitmetest blogidest lugenud, et mingid riideesemed ei sobi ja alati tekib kysimus – kas neid tagasi ei saa saata ja raha tagasi kysida? V6i maksab tagastus (postikulu) lihtsalt liiga palju? V6i ongi nii, et asjad nii odavad ja 6nnev2rk, kas sobib v6i ei, sest myyja kasutab “non-refundable” myygitaktikat?

    1. Ilmselt saab ikka tagasi saata, mina ei ole saatnud. Sest üldjuhul tegemist nii odava kraamiga, et mul pole kahju ära anda või äärmisel juhul kellelegi edasi müüa vms. Loogiline ikka oleks, et saab tagasi saata… Samas, kinnitada ei saa, pole ise kasutanud seda. Ja ma ei mõtle siin ainult riideid, vaid ka mingit muud suvalist kraami, mida ala eabyst ostnud olen/oleme. Ei viitsi vaevuda väga odavate asjade pärast. Kalleid asju ostan pigem poest :)

  2. No see hiina cräpp :D
    Kas sa muidu toote kommentaare ei loe, kui midagi tellid? Nt. mantli ja pintsaku tagasisides täitsa kirjas, et materjal pm “pask” ja kuupäevaliselt usun, et need olid ka su tellimise ajal seal.

Comments are closed.