#elulineblogi

Hiinakas, mida ma ei soovita!

Ma saan aru, et igasugune reklaam on tegelikult reklaam, aga no ma tõesti ei soovita seda. Jäi kunagi Instagramis ette mingi sponsored asi – oo, teksad, mis sobivad iga kehakujuga, teevad sind ilusaks, saledaks, tõmbavad kõhu kokku, tõstavad peput ja plapla. No ei!

Esiteks, tellisin ma enda meelest endale teksad, sain aru küll, et need on nagu retuusid, aga.. eeldasin mingeid stretch teksaseid. Kohale jõudis midagi mida ma küll ei oodanud.

Must tähendab minu jaoks musta ja hall tähendab halli, sellised värvid ma ka kodulehe järgi valisin. Saabus mulle kaks paari täiesti ebamäärase värviga lidrakaid. Nojah, kodus kannatab kanda.

Ma võiks lausa öelda, et see on esimene kord kui ma mingis hiinakas pettun. Isegi suvaline Ali kraam on kriitikat kannatanud.

Link: Perfect Fit Jeans Leggings

 

4 thoughts on “Hiinakas, mida ma ei soovita!

  1. Tellisin minagi hiinakad retuusid omale, sellised soojemad , mida talvel hea õues kanda. Üks oli must , teine halli värvi…Proovisin siis kohe jalga neid , must paar on mõnus, soe ja mugav. Hallid ei kannata mingit kriitikat , üks säär läks vaevu jalga ning õmblus hargnes ühe koha pealt lahti.

Comments are closed.