#elulineblogi

Issand, ma armastan, mida ma teen

Teate, üks asi on teha koostöid ja saada nende eest raha, jah, see on tore, see annab meile mugavused mida me lihtsalt palgatööga endale lubada ei saa, aga.. Teate, kui sinu koostööpartner on sinu lugeja ja elab su tegemistele kaasa, siis see on ikka niiiii südantsoojendav, et mul pole sõnu.

Selle aasta suvel sai alguse meie koostöö Saku Lätega, kes tõsi, tellis reklaampostituse ja ühe loosimise.. Sellele järgnes koostöö meie hoovikohviku raames kui saime neilt kohvimasina, mida ei pidanud iga sekund täitma, et saaksime oma supihuvilistele ka kohvi pakkuda. Ja siis tulid veel erinevad loosid ja nüüd selgus ka võitja meie superloosis, kus üks õnnelik sai endale aasta varu kohvi.

Ja täna tuli kuller, kes tõi mulle Saku Läte jõulukingituse. Ma olin Janel juba sarnast näinud ja ei kiirustanud selle avamisega. Mõtlesin, et õhtul rahus pakin lahti, vaatan, teen pilti…

Esiteks, seal oli „diplom“, nagu täiega lahe lähenemine ja saate aru, tõstan neid kruuse ja kohvisid ja.. vaatan, mida hekki.. punane karp.. Ou, see on ju Villeroy & Boch! Jaaaaa.. Saate aru, nad saatsid mulle mu kollektsiooni lisa! Kui armas! Nagu… OMFG!

Ja ükspäev kirjutas mulle veel üks koostööpartner, et talle kunagi kingiti Villeroy & Bochi jõulukollektsioonist midagi ja tal seisab see kapis ja ta üldse ei kasuta, et ta hea meelega kingib selle mulle.. Nagu appppii, kui armsad on inimesed.

Ma päriselt armastan seda, mida ma teen. Ja mitte sellepärast, et ma saan raha, vaid et tekivad sellised suhted, sellised emotsioonid… Nagu ma olen nii õnnelik! Aitäh, aitäh, aitäh kõikidele koostööpartneritele. Teid on olnud piisavalt, et me oleme saanud seda aastat nautida ja saame selle imeliselt lõpetada.

Ma tahaks juba head vana aasta lõppu soovida, aga natukene vist on vara :)

3 thoughts on “Issand, ma armastan, mida ma teen

  1. Jõhker aga viimasel ajal on nii kujunenud ,et ei taha tööle minna.
    Alustasin tööl käiku nii “Rõõmuga tööle , jee”. Kõik tundus nii huvitav ja tore.
    Nüüd on kujunenud ülitarkade poolt, et on enesekindlus ja jõud on kadunud. Seega enam töö ei meeldi. Tööl käik on kohustus, mitte tahe.
    Eks tuleb mingi aeg oma elus muutus teha. :)

Comments are closed.