Sai nagu reklaampostitus, aga pole kellegi poolt sponsoreeritud

Mul oli juba mõnda aega mustandis postitus, et kirjutada asjadest, mida ma ostaksin ka siis kui mul koostööd ei oleks või kui koostööd on lõppenud ja ma ikka neid edasi tarbin, sest mulle tõesti need tooted meeldivad. Ma ei tea, kas ja kellel neist on täna e-smaspäeva raames mingid pakkumised või ei, aga siin on nimekiri toodetest, mida ma soovitan iga kell. Olenemata, kas on sooduses või ei, ma ikka ja jälle tellin. Mõnes kohas kehtib ka marimelli sooduskood, mõnes kohas on täna allahindlused, mõnes kohas pea alati ja isegi kui pole, siis ma annan oma sõna, et tasub tellida.

Seebid ja kreemid

Ma olen aastate jooksul ikka lõpmatus kogudes kreeme ja seepe ja dušigeele jne proovinud, aga mu üheks suureks lemmikuks jääb ikka Dermosil. Ma tellin sealt pidevalt ka ilma koostööta seepe, kreeme ja jumestustooteid (BB kreem ja kulmuvärv on lemmikud!).

Link – kui parasjagu pole kampaaniat tasuta tarnele, siis kood marimell annab selle.

Suhkruvabad tooted

Ma avastasin, et oleme Meelisega üle kolme aasta suhkruvabad olnud.. Mitte otseselt, sest paljudes toodetes on lisatud suhkruid, aga see on asi, mida alati midagi uut ostes jälgime, et suhkrusisaldus oleks väiksem. Tänu kunagi tehtud dieedile avastasime enda jaoks steviaga tehtud tooted, jah, need on kallimad, aga vähemalt ma tean, et pole suhkur, mida me nagunii uksest ja aknast saame.

Link – suurt osa neist müüakse (eriti moose, krõpse ja pähklikreeme) ka Selverites, aga ma olen rohkem e-poest tellija. Kuni 10.09 kehtib seal ka kood marimell, mis annab teile 20% soodukat.

Kui magamistuppa, siis Napsie ja Votex

Ma tean, paljudel inimestel on kopp ees nii ühest kui teisest, aga mõlemast kohast tellin olenemata koostööst pidevalt endale või teistele kingituseks. Soovitan alati ka sõpradele kui keegi midagi magamistuppa otsimas on. Asi pole üldse selles, et olen nendega kuidagi seotud, vaid tooted ongi head. Näiteks ei kujutaks ma end üldse enam ilma Napsie tekkide-patjadeta ette, ma olen nii harjunud nendega ja kuskil mujal magades on nii raske leida seda head poosi peale kui padjad on mingid xn.

Sama teema voodipesudega. Kuigi meil on kodus ka hulgaliselt Napsie saadetud pesu, mis meeldib Hedonile, siis ma ise iga kell eelistan Votexi oma – seda just värvide ja disainide poolest.

Napsie link | Votex House’i link – Napsies kehtib marimelli kood siis kui soodukaid pole, Votexis kehtib alati!

Vee- ja kohvimasinad

Olenemata sellest, kas meil on koostöö või ei, ma harjusin ära nii vee- kui kohvimasinaga ja ma ei oleks nõus neist enam loobuma. Ma ei pea isegi iga päev kohvi tegema, aga teadmine, et ma saan endale iga kell teha ühe hea cappuccino, see on seda masina omamist väärt. Sama teema veemasinaga. Jätsin selle meile alles ka kolides ja ma ei kujutaks ettegi, et ma peaksin poest pudelitega vett koju tarima.

Ma tean, on kohti kus kraanivesi maitseb ideaalselt, meil Tallinnas elades oli kraanivesi da best, aga minu meelest mida sügavamale Harku valda sisse liigud, seda räigemaks läheb vesi. Juba Liikval kraanist vett lastes see haiseb, mu tädi juures Murastes ma vaevu suudaks nõusid pestes hingata, see vesi on lihtsalt räige, rääkimata selle joomisest.. Iuuuu.

Ja mugav – alati kohe külm, kuum, mulliga vesi olemas. Meie kasutame seda ka kohvimasinas – ei kulu raha filtritele, mida muidu peaks suht tihti vahetama.

Link – minu teada hetkel kood ei kehti, aga pakkumist küsides võite alati uurida, kas marimelli soodukat ka saaks, kes küsib, sellele tavaliselt antakse :)

Kuumaõhufritüür

Jälle toode, ilma milleta ma elu enam ette ei kujutaks – kuumaõhufritüür. Kui koostöö peaks lõppema ja see masin otsad andma, siis kindel, et telliksin uue. Me kasutame seda reaalselt igapäevaselt – tee seal wokki või parti või kana või friikaid – me röstime isegi saia ja teeme kuumi võileibu.

Koodi pole, aga tellin ikka

Sampure mineraalpuuder on mu lemmik juba aastaid. Olenemata sellest, et meil koostööd enam pole või st ongi olnud alati selline periooditi, mitte pikaajaline, siis kui mul vaja, vaatan ise ka – kui soodukas on, siis tellin.

Täpselt nagu ka mingid Bon Merit’e koorijad ja porgandiõli. Koostööd enam pole, aga kui vaja, siis tellin või ostan poest – neil suht tihti Rimides kampaania.

Ja shampoonide ja laste päikesekreemide puhul suundun alati Lineashopi – pole midagi teha kui ühed tooted on head.

Pure Cosmeticsi link | Bon Merite link | Lineashop

Lõhnad ja deodorandid, kallimad kreemid

Pole midagi teha, aga Kaup24‘s on alati odavam kui mujal ja selle sektsiooniga tegeleb meil rohkem Meelis. Mina nii valiv pole ja kasutan pigem PR pakkidest tulnud deodorante ja kreeme ja olen nii leidnud nii mõnegi uue lemmiku (Dermosili tuubideodorandid on lemmikud, eriti reisidel kotti pista!).

Lasteriided

Nagu ma juba Hedoni koolipostituses kirjutasin, on kindlad asjad, mida ostan alati POPi poest. Ujumisriideid tellin juba aastaid ainult Molost, sokke ja pidžaamasid BestSecretist (kes kutset tahab, võib mulle kirjutada), õueriideid D-wearist või viimasel ajal ka Molost, sest disainid on ägedamad.

Kas teil on ka kindlad tooted, mida alati eelistate? Millised on teie lemmikpoed ja seda olenemata allahindlustest?