Kaks imearmast kingitust

Ma unustasin eile lisada sinna kingituste nimekirja kaks imearmast kingitust, mis Hedon sai. Need polnud mul lihtsalt kirjutamise hetkel silma all.

Nagu ma ka eelmises postituses (siin!) mainisin, siis sel korral mõeldi väga palju, mida kingiti.

Nii sai Hedontsik endale uue pikema käru-keti, millega mängida, kui igavus peale peaks tulema. Vaadake neid värve – toon-toonis vankriga. Ma ütlen, meie sõbrad mõtlevad :) 
Tegemist on siis Kariinibaby lasteaksessuaaridega, tema Facebooki lehelt leiab igast põnevaid asju – vaata siit! Eriti meeldivad mulle sellised armsad käevõrud, kus peal tegelikult ema-isa telefoninumber, mida näiteks rannas kanda või kuskil suurel üritusel ja kui laps peaks kaotsi minema. Väga lahe idee ja nunnud näevad välja.

Ja siis, ma kirjutasin COKA lasteriietest mõni aeg tagasi (siin!), kommentaare viskas terve virna, et tegemist on ebakvaliteetse ja halva kohaga. No ma juba hakkasin kahtlema. Aga täna võin ma küll öelda, et minul selliseid probleeme ei esinenud. Ma mõtlen, et kui keegi tellis Hedontsikule sealt minu postituse peale jope ja see juba laupäevaks kohal oli – siis mis halvast teenindusest või kvaliteedist me rääkida saame? 
Õmblused on korralikud, vooder ilus, üleüldse, ma ei leidnud midagi, mille kallal vinguda. Äkki siis nüüd on asjad paranenud? Ja eks igal pool tuleb praaki ette. Samamoodi võid sa ju poest osta asja, mis kohe katki läheb või tellida kuskilt midagi, mis ei vasta su ootustele. Või kommikotis on poolik komm või ainult paber… Kõigil juhtub :) Mina olen selle väikese musta-kollase jopega enam kui rahul.

See on sellist parajat suurust, et ta saab seda isegi talvel kanda, sest kärus ilmselgelt tal külm ei hakka, pluss see on pikk, kann on ka soojas ja kui mingi fliis alla panna, siis superluks. See on niiii nunnu! Ja selja peal on H täht ka :)

2S8A1014
Kõik mätšib käruga! Beebsil on isegi kollased lühkarid!

Teistest kingitustest ja peost endast saab lugeda siit!

4 thoughts on “Kaks imearmast kingitust

  1. Mina tellisin Cokast parka ca aasta tagasi. Alguses oli küll pisike pettumus. Kõige rohkem häiris coka märk, mis oli peale joonistatud markeriga ja veidike laiali valgunud :( Lisaks ootasin oma parkat ca 2 kuud.. kuigi lubati paari nädalaga. Saan aru, et alati võib miskit vahele tulla, kuid meeldiv oleks olnud müüja poolne kontakt minu kui kliendiga.
    Vaadates täna aga Teie pilte on kvaliteet tõesti paranenud ja ainult hea meel selle üle. Kuna riided näevad välja ilusad ja säravad :)

  2. Oleksin ka väga rahul olnud, kui oleksin korraliku toote saanud :) Sest tegelikult on need joped väga vinged!

    Ootasin jopesid kuu aega kauem, kui lubatud. Sain kätte, siis üllatus oli suur, kui õmblused olid väga kehvasti tehtud ja jooksid mitmest kohast. Üks õmblus oli veel nii mööda, et suur auk oli sees. Töö nägi väga lohakas välja! Tellisin 5 kuud tagasi.

Comments are closed.