Kaua tehtud kaunikene: kardinad tõid lõpuks kodutunde!

8. juunil, suht alles siis kui me uue kodu võtmed saime, tuli meile külla Deveri meeskond, et meie tubade aknad üle mõõta ja kardinad välja valida.. 10. juunil saime pakkumise ja panime kõik töösse. Aega läks ei rohkem ega vähem kui 9,5 nädalat ja läinud reedel said meie aknad uue ilme ja reaalselt koos kardinatega tuli lõpuks see oma kodu tunne.

Ma ei ole kunagi mingi suurem asi kardinafänn olnud, minu jaoks on olnud oluline pimendav ruloo ja sellest ajast kui Hedon sündis ma Deveri klient olengi. Tellisin sealt kunagi esimese pimendava ruloo ja siis vahetasin ribikardinaid ja vanasse koju tellisin jälle sealt magamistuppa pimendavad rulood ja nüüd, päris oma koju teadsin ma kindlalt, et tahan nende teenuseid kasutada, seda enam, et ma ei ole sisekujunduses just eriti kõva käpp ja nemad pakuvad teenust just nii, et tuleb inimene, kes oskab sulle soovitada.

Näiteks, mul polnud õrna aimugi, mis värvi külgkardinaid valida magamistuppa.. Aga tema oskas kohe soovitada kangast, mis hakkab seinavärviga koos mängima ja loob imelise koosluse. Nii oligi.

Kusjuures, me tegime veel nii, et mina valisin justkui elutoa ja Meelis magamistoa kardinad. Mu meelest sai meie elutuba absoluutselt imeline ja magamistoas mängib see kardin seinaga täpselt nii nagu lubatud ja no ausalt, ma pole ammu nii õnnelik olnud. Vaadake, väikesed asjad teevad nii palju rõõmu, endal ka imelik, et ma kardinate üle nii õnnelik olen.

Hedoni tuppa valisin lihtsalt pimendava ruloo, sest mulle tundus poisi toas mingi lendlev tüllkardin veider. Samas mingit paksu kardinat ka nagu ei tahtnud. Seda enam, et ta tuba on suht pime, siis aitab ruloost küll :)

Kui ma Insta storysse panin, et Dever meil kardinaid paigaldab, siis see on reaalselt esimene kord kui ma kellegi kohta niiii palju head tagasisidet sain – kõik kiitsid nende personaalsust ja seda, et alati, ALATI, leitakse lahendus. Näiteks ma uurisin, et kas seda kardinakangast saaks eraldi ka osta, et teha voodikate ja paigaldaja ütles kohe, milles probleem, õmbleja teeb ära.

Ehk siis üle pika aja sain ma reaalselt head teenindust, kus esimese asjana ei vastatud, et ei tea, ei usu.. Kõik ongi võimalik kui tahta. Teeninduses pole olemas kohta sõnale ei, tuleb leida lahendus. Alternatiiv. Mis iganes, et klient jääks ja tahaks olla su klient. Ja Dever pakub reaalselt teenust A-Z. Soovitan enam kui soojalt.

Kas teie jaoks on kardinad olulised? Kas teile meeldivad kerged lendlevad kardinad või just tugevad mustrid, mis just toale muus osas särtsu annaksid? 

One thought on “Kaua tehtud kaunikene: kardinad tõid lõpuks kodutunde!

  1. Nõus, et kardinad annavad kodutunde ja hubastust :)
    Vaatasi just youtubest 4ndat koduvlogi (sinna ei saa ma kommenteerida). Aga rõdu on megailus, see roheline sein super idee! Tõeline oaas :)
    Vannitoas seewc-pott koos bideedushiga väga hea ost (jätan meelde, et selline asi olemas on). Ma paneks sinna kapile paar korvi (nt võtaks pesumasina pealt ära) – lõhnastaja.
    Edu!

Comments are closed.