Kiidan toodet: Vertty rannarätik

Ütlen kohe ära, et tegemist pole kinnimakstud reklaamiga või sponsoreeritud postitusega, vaid mulle meeldibki see Vertty rätik (link!) nii väga, et tahan teilegi soovitada.

Ma võin kõlada nagu mingi liikuv reklaam, aga kas teile ei meeldiks rannas olles, et telefon ei läheks liivaseks, et raha ei kukuks liiva sisse, et kreem koju ei ununeks..?

Vertty rätikul on salapärane veekindel tasku, kuhu mahub omajagu asju. Nad ei saa märjaks, ei kao ära, ei unune maha ja mis peamine, pole teistele silma all. Rannas ideaalne!

vertty

Mulle väga meeldis Bulgaarias enda rätikuga bassu äärde minna, alati oli kindel, et kreem on kaasas, võti kindlas kohas ja telefon ei saa liigselt kuumust või vett, isegi kui lapsed pritsivad.

Mina avastasin nad Facebookist (link!) mingi sponsored reklaamina ja armusin silmapilkselt. Tellisin kohe mõnusa kollase rätiku. Praegu on mingi mäng ka käimas, vist jõuab veel osaleda.

Aga veebipoes (link!) on ka hinnad all, kui võitma ei peaks. Ja kuigi mulle tundus endalegi imelik, et rätiku eest 40€, siis kuskilt suvapoest saaks kümnega ja mingi parema variandi 20ga, siis parem juba 40 ja korralik värk. Eriti just selle tasku pärast. See juba on seda raha väärt! Lisaks, kui näiteks tegime Bulgaarias piknikku, siis Krete fliisile jäid alati need igast puulehed ja mingi jura kinni, ma tegin rapsti! ja rätik oli hetkega puhas, sinna ei haaku kinni nagu takjale igast jura.

Ja kellel lapsed on, siis mõnus pehme ka neile ümber panna ja näiteks kärus magades peale visata. Hedonile see väga meeldis ja alati kui võimalus oli, ronis sinna peale peesitama või tõmbas endale voodis pikutades peale :) Nüüd jaanide ajal olime maal, siis ta pikutas seal peal ja sees terrassi peal kui lõunaund tegi.

IMG_6797

Ainuke miinus, ta on laheda kujuga, aga kokku panna on veidi jama. Kuigi on olemas mingi spets voltimisviis (link!), siis selline suur paks kolmnurk kotis võtab omajagu ruumi. Mina mõtlesin uue mooduse, keerasin pooleks, veel pooleks ja rulli. Oli palju mugavam.

Ma mõtlen siin just, et tegelt olen ma imelik, ma ei raatsi 10€ käterätikuid kööki osta, aga 40€ rannarätik – no problem! Ma ikka haige emotsiooni-shoppaja, aga.. See küll tasus end kuhjaga ära. Ma olen ausalt seisukohal, et peaks Meelisele ka soetama. Mis tuletab omakorda meelde, et meil on varsti aastapäev ja ma pole üldse mõelnud, mida teha ja et Meelisel tuleb sünnipäev ja… Mis ma kingin?

5 Comments

  1. Loen ja tunnen ennast sinu jutus ära. Mina ka hullult kokkuhoidlik ja kui midagi lahedat leian siis ostan samuti emotsiooni pealt ära :)

  2. Väga lahe asi tundub, aga täiesti haigelt kallis ju :D. Kui suur pere ka ja vaja mitut rannarätikut, siis johhaidii :D, ma ei tea, mis mu palk peaks olema, et raatsiks selliseid osta. Oleks meil siis 12 kuud suvi.

    1. Selleks ma ainult ühe ostsingi. Nüüd loodan, et võidan FB mängu, siis meil kaks ;)

  3. Super soovitus, nüüd sõbrannale sünnipäevakink leitud:) Ta on suur rannas käija ning paremat kinki annab otsida.

Comments are closed.