Klassika: veel pole hilja Valentinipäevaks tellimust teha

#KOOSTÖÖ

Ma tunnistan, mulle meeldib teha koostöid nendega, kellega ma olen juba varem teinud. Ma pean lisaks tunnistama, et nii mõnestki koostööst on saanud see, et isegi kui koostööd pole, tellin ikka neilt, sest.. kuidagi solidaarne – nemad kunagi maksid mulle, miks ma pean konkurendilt tellima, kui saan neilt tellida. Jälle selline win-win olukord mu jaoks.

Ja kui nüüd Azeta jälle mulle kirjutas, et kas olen nõus Valentinipäeva kampaaniaga pardale hüppama, oli mu vastus loomulikult oli jah. Mulle täiega meeldib nende kontseptsioon ja nende telereklaam meeldis ka, kus jumalannad nagu saarad välja nägid. Ja täna hommikul kusjuures Hedon just rääkis neist. Nad pidid lasteaias tegema ise kodustest vahenditest muusikariista – tema tegi vanast kindermuna sisust ja tatrast maraka (no lihtsalt ilma varreta). Küsisin, et mis teistel oli.. ja ta rääkis – noh, tal oli selle e-apteegi pakist tehtud.. noh, sellest rohelisest, mis sul ka kunagi oli. Hea turundus, Azeta! Tervisekarp jäi kohe meelde lapsele!

Nii, aga tulles nüüd tagasi Azeta juurde, siis vitamiinivarusid täiendan ma juba mõnda aega nende juures – praegu vaatasin, ongi igasugused vitamiinid ja toidulisandid -35% ja tellisin endale just juurde – täna sai võetud viimane juuksekaru.

Võtsin karude asemel nüüd ükssarvikud ja lisaks panin korvi selle juuksekasvu parandava palsami ja kuna šampoon oli samailusas pudelis, siis selle ka.

Ma tunnistan, ma mõnikord ostan pakendit – aga ilusad ju :)

Neil on üldse kogu aeg mega palju häid pakkumisi – praegu leiab kindlasti midagi nende „kosmilisest valikust“. Ja no sõbrapäevaks kõlab ideaalsena ju kinkekaart, mis tuleb elektrooniliselt ja on kohe olemas, seega ei pea muretsema, kas jõuab ikka sõbrapäevaks kohale.

Ühe sellise loosin ka meie Instagramis välja (osaleda saab siin!)