Kui kaua võtab aega…?

Natuke eksperiment ka, et kui kaua võtab aega ideest (minna maovähendusoperatsioonile) tulemuseni.

Miks ma seda blogi aga üldse kirjutama hakkasin – selleks, et saaksin enda jaoks üles täheldada arstiajad, kõikvõimalikud meelemuutused ja mõtted, mis selle opreatsiooniga kaasnevad. Olen otsustanud pidada seda blogi esialgu salaja – ilma, et keegi teaks. Kui olen juba operatsioonil käinud (võib-olla ka varem), avaldan selle, et teised minusugused, kes infot otsivad, leiaksid selle ja saaksid siit võib-olla abi.

PS. tahan ajada neid arstilkäike ja asju salaja, käia operatsioonil kui komandeeringus ja näha inimeste reaktsiooni, kui kaal langema hakkab.

Tegelikult sai kõik alguse juba sügisel 2008, kui Tiina Park mind oma tervisesaatesse “Retseptita” kutsus – olin nõus minema juhul, kui saan saate kaudu ilma järjekorrata maovähendusoperatsioonile. Sinna see tookord paraku jäi – üks arstiaeg ununes ning kahtluseuss oli ka suurem, kui oleks vaja olnud.

Nüüd, kaks ja pool aastat hiljem olen taas valmis minema sondi neelama ja saja arsti ukse taga käima, kui vaid see magu eest kaoks ja poest riideid osta saaks.

Täna tegin siis esimese sammu – helistasin Tiina Pargile, et saada kahe ja poole aasta eest külastatud arsti kontakt, äkki ta mäletab mind, äkki ma saan tema juurde varem kui ametlikult. Tutvused ongi selleks, et neid kasutada – ja kui neist veel abi on, on eriti super. Seega, läkitasin härra Mäesalule kirja ning olen nüüd ootusärevuses.

Selline näen ma välja (kõige kohutavam pilt, mida ma endast näinud olen) siis kui olen oma teekonna alguses.

FIBIT, 5.03.2011