#elulineblogi

Kuidas saab ühes korteris nii palju asju olla?

Ma ei tea, ma olen viimasel ajal väga kriitilise pilguga kodus ringi vaadanud ja mõelnud, et.. milleks mulle nii palju asju. Teisalt on mul nii hea meel, et meil on väike korter, sest mõelda, kui me elaks näiteks neljatoalises, siis oleks kõikides tubades kapid-kummutid asju täis ju.

Praegu mahtusime me põhimõtteliselt Meelisega ühte riidekappi, Hedonil on see sahtlitega riiul ja tema asjad, riietest mänguasjadeni mahuvad sinna, ja siis meil oli üks riidekapp, kus oli natuke jalanõusid, natuke üleriideid ja mingit muud staffi nagu voodipesud, fliisid, rätikud.. Sellest me loobusime, sest muidu poleks Hedoni voodi ära mahtunud. Selle asemele ostsin IKEA samasuguse riiuli nagu Hedonil juba oli, aga poole väiksema.

Ja jumal, kui palju seal kapis tegelikult neid asju oli. Mine hulluks. Mul on siiamaani kõik veel paika panemata sinna uude riiulisse. Ja iga päev lisan e-poodi asju juurde, sest asju on nii palju. Tahaks rohkem vabadust ja raha, et Londonis shopata. Tahaks, et oleks 10 asja, mida omavahel kombineerida, mitte, et hakkad välja minema ja proovid 20 kleiti läbi ja ikka pole rahul mis peeglist vastu vaatab.

Kingakapp on mul veel üldse eraldi ja neid jalanõusid on igal pool, riiulis, kapis, keldris ja täna.. käisin seoses blogiauhindadega Uncle Pauli kontoris ja niisama vaatasin siis seal ringi, kui Paul ütleb, issand, sul on nii väike jalg, näe, ma kingin sulle ühed saapad, need nii väike number, seisavad siin.

Kusjuures, ma olen neid saapaid jumala kaua nillinud, aga pole raatsinud osta. 139€ oli nats krõbe, aga tal oli seal terve virn Kaubamaja tagastust, hinnaga 55€. Ma olin juba valmis ostma, seepärast ma neid proovima hakkasingi… Aga kui tehakse keset päeva kingitus, siis mina võtan hea meelega kingitused vastu :)

Seoses sellega, et asju on palju ja teatavasti ma sealt Londonist ka nii tagasi ei tule, et ma midagi ei osta, otsustasin oma kapid uuesti läbi tuulata ja panna müüki kõik, mida ma pole viimase kolme kuu jooksul kandnud. Mida nad seisavad seal kapis, et äkki panen selga. Äkki ei pane.

Kogu kraam on näha meie e-poes (link!), suurused ja hinnad on juures. Eile lasin hindu alla, täna lisasin veel asju juurde ja tegin sellise nalja ka, et lisasin mingile 90% toodetest juurde tasuta transpordi. Makstes kasuta koodi TASUTA ja äkki õnnestubki tasuta kohaletoimetamine saada.

Seoses e-poega on üks probleem ka. Kui e-pood on aktiivne, kaovad esilehelt ära kommentaarid. Ma ei tea, miks see nii on ja kuna mul mingit arendajat pole ja ise pusin, siis.. pole veel lahendust leidnud, miks üks nö äpp teist segab. Aga kommentaarid on olemas endiselt postituste all, lihtsalt esileht ei näita, mitu neid on :)

Seega, ostke kiirelt e-pood tühjaks, teie saate uued asjad, mina Londoni jaoks raha ja saan e-poe jälle ajutiselt kinni panna ja siis kuvab esilehel kommentaare ka.

7 thoughts on “Kuidas saab ühes korteris nii palju asju olla?

  1. Tahaks, et mul poleks nii palju asju. – Tahan Londonisse šoppama minna.
    Loogika.

  2. Kindlasti oleks huvi ka Meelise asjade,riided,jalatsid,fototehnika vastu !!

    1. Meelisel pole eriti midagi üleliigset, ja tavaliselt meesteasjad ei lähe üldse kaubaks, seega, ta kannab nii ribadeks, et viskab minema :D

  3. Tõstke see parempoolne riiul vasakpoolsele peale ja voilaaaa.. veel rohkem ruumi?!

Comments are closed.