Liisi kaltsukas: pean oma sõnu sööma!

Uh. Ma vist pean enda sõnu sööma ja hakkama vinguma. Viimases SheIni pakis oli mulle SEELIK (link!) ja KLEIT (link!)

Mis asi see on? Kuidas on võimalik saata sellise seeliku pähe selline kalts?

Õmblused jooksevad Tallinn-Narva pealt vahepeal Paidesse ja Loksale. Kangas on välja lõigatud pimeda inimese poolt. Ja kui seda arvesse võtta, siis on see väike tööline suurepäraselt enda tööga hakkama saanud – seeliku kangas on välja lõigatud, lihtsalt veidi väga viltu. Isegi alumine äär on viltu lõigatud, samas mis ma ikka vingun, see väike nägemispuudega tööline on andnud endast parima ja ma austan seda.

Et te ei arvaks, et ma nüüd jäängi vinguma siis see kleit on jällegi mu lemmik. Lemmik kleite on nüüd eee… PALJU.

Materjal on suvaline fliis. Aga mulle siia metsa on väga sobiv. Teen aga kaminasse tule, tõmban jalga villased põlvikud ja panen selga selle kleidi ning poen diivanile. See on mõnusalt lai seega saab põlved ilusti kleidi alla tõmmata. Minule on pikkus paras, aga ärgem unustagem, et ma olen veits käbi mõõtu.

Jah, meil oli siin paks lumi :)

8 thoughts on “Liisi kaltsukas: pean oma sõnu sööma!

  1. veits nõme sõnakasutus sest neid sheini seelikuid ja kleite õmblevadki väiksed lapsed.. :)

    1. Srl, ma ei saa sinuga nõustuda. Kindlasti ei vihjanud ma lastele, vaid lohakale tööle.

  2. see postitus on nii rumal, et ma tahaks endale kuuli pàhe lasta. neid odavaid riideid õmblevadki lapsed…

  3. to c, eks postituse autor ju väidabki, et “pisikene tööline”, ehk et ta paistab väga hästi teadvat, kelle tööd ta arvustab. Muidugi pole teada, kui vana oli see tööline, ma alla 7 aastaste laste puhul iroonia jätaks kõrvale.

  4. Vastik postitus. Väike nägemispuudega tööline… Kas tead, mis tingimustes need inimesed elavad ja töötavad, kes neid riideid õmblevad? Kas sul südant sees ei ole?

    1. See postitus on näide sellest, et inimesed tegelikult üldse ei mõtle. Teavad küll, aga ei mõtle seoste peale. Kurb.

  5. Südametu inimene oled tõesti. Ei tea kas suhtud oma lastesse ja hoiulastesse samamoodi? Mina sellise inimese juurde küll oma last nädalateks jätta ei suudaks. Mine tea mis närvi võib ajada…

Comments are closed.