LOOSIMINE: võida reis Disneylandi

Leidsin üks päev ühe mängu, kus auhinnaks reis Disneylandi (link!). Mõtlesin, et saadaks mingi Bulgaaria pildi sinna ja … Siis mõtlesin, et alles see oli kui Mallu mingit segistit tahtis ja selline aplaava lahti läks, et jätan parem vahele.

Tegemist siis kampaaniaga, mis kutsub üles peresid koos toimetama ja oma aega teineteisele pühendama – igal nädalal on uus teema – heategu, loodus, meisterdamine jne sellest tuleb pilt teha, teele saata ja igal nädalal selgub kolm parimat (valitakse välja korraldaja poolt), kes lõpuks astuvad üles finaalis, mil algab rahvahääletus.

Aga, ma mõtlesin, et teen hoopis sellise triki, et kutsun teid üles seal osalema; kui pääsete lõppvooru ja olete minu lugeja, siis saatke julgelt mulle link, kuhu tuleb like visata ja ma aitan teil hääli koguda.

Selle nädala teema on VABATEEMA ehk milliseid põnevaid asju oled alati tahtnud perega koos ette võtta, aga pole veel teinud? Või mida just olete põnevat teinud ja tahate seda teistega jagada. Või tehke pilt millestki, mis on just hetkes, mida koos teete vms ja pange võistlus kinni.

Näiteks olen mina kunagi võitnud ühe sellise mängu (ma polnud veel kuulus ega midagi), kus tuli teha pilt mingist Estonian Airi uuest sihtkohast… Ma ei osanud muud välja mõelda kui tegin paberlennuki ja kirjutasin sinna peale selle sihtkoha nime. Joppas!

Osaleda saab aga Disneylandi reisi loosis siin!

3 Comments

Comments are closed.