#meeliskirjutab

Meelis kirjutab: suu verd täis ehk käisin esimest korda elus wake’imas

Meie sõbrad avasid hiljuti Saaremaal Pidula Wakepark’i ning loomulikult oli mul lausa kohustus ka ise lauale minna ning see ära proovida.

Kuigi ma kukkusin päris kehvasti ja neelasin pisut verd, siis tunnistasid kaasaelajad, et tegelikult läks mul hästi.

Minu isiklik soovitus on kindlasti minna ja proovida, sest tegelikult on see väga lahe asi ning pärast sõitu on hoopis teistmoodi tunne. Nagu ka videost kuulda, siis tuleb arvestada sellega, et kuna tegemist on vägagi suurt pingutust nõudva ettevõtmisega, on teie keha ilmselt veel kaks-kolm päeva pärast sõitu valus.

Mina käisin sõitmas teisipäeval ja kolmapäeval ja täna on reede – mul on õlad ja käed ikka veel pisut hellad. Kuid see on kõik seda väärt, sest sõita oli lahe.

Pidulas ei pea kindlasti ainult wake’i sõitma, sest tegemist on sellise pisut suurema alaga, kus saab lisaks ka kenasti liivaribal vedeleda ning mõnusalt aega veeta. Lisaks on olemas ka kohvik, kust saab tellida süüa, nosida jäätist ning külmikust leiab ka laia valiku erinevaid külmi karastusjooke. Üli chill koht nagu  noored ütlesid ja meie nõustume nendega 100%.

Vaata videost, kuidas mul lauaga sõit läks:

https://youtu.be/ZBZT51zngpQ