Mehed tõid mulle võidu!

Meie pere mehed ehk siis Meelis ja Hedontsik tõid mulle Balbiino jäätisemängus võidu.

Tegelikult oli see nii rändom, kuidas ma mingi hetk FBs mingit naeratuste jagamise asja nägin ja peale klikkasin ja vaatasin, et oh, minu mehed sobivad sinna nagu valatult.

minumehed

Laadisin pildi üles ja olgem ausad, unustasin. Huvitav, palju ma sedasi enne võitnud olen, et ma unustan vaatama minna, kas ma võitsin… Igaljuhul üks armas jaanuaribeebideemme andis mulle teada, et tšeki värki, sa võitsid kasti jäätist.

2S8A3737

Põhiline on see, et kui see rabarberi jäätis tuli, siis Meelis kohe ostis seda ja see meeldis mulle täiega. Ma olen üldse mingi rabarberi friik veits, ma võiks seda terve suve lihtsalt suhkruga süüa :)

Igaljuhul laekus mulle kast jäätist ja kotitäis uudistooteid.

2S8A3738

Millest mu lemmik on mango-smuuti jäätis, see on nagu päris külmutatud mango. Ja kuigi mulle Mango muidu eriti ei meeldi, siis see jäätis on raudselt selle suve hitt :) Sellel 0% rasva ka!

2S8A3734

Ja ma peaagu oleksin unustanud, esimesena sõin ma hoopis seda astelpaju jäätist, mis oli ka hea, aga natuke vähe astelpajumaitseline. Aga astelpajust on mu uus lemmik saanud enivei.

2S8A3733

Igaljuhul on kapp jäätist tuugalt täis – kes tahab, see kirjutab ja tuleb sööma :)

2S8A3747_2

Ja kes ise tahab kasti jäätist võita, siis võib minna Balbiino FB lehele ja oma naeratuse üles laadida. Kusjuures, aus värk, ei pea mingeid laike kerjama ega midagi. Mingi suvaline neutraalne žürii kuskil jäätisekastide vahel otsustab :)

One thought on “Mehed tõid mulle võidu!

  1. Palju õnne võidu puhul :) Nii tore on ju midagi võita :)
    Teen ise ka proovi ehk läheb õnneks :))

Comments are closed.