Riideralli – Romwe’st ei tea kunagi mis saad

Jälle laekus Romwe’st pakk. Mulle meeldib Romwe’i teenindus rohkem, nad on kuidagi asjalikumad, aga seal on alalõpmata pooled asjad puudu, mida ma soovin ja nii võib tekkida kirjavahetus, kus ma saadan seitse kirja, ja pidevalt muudan mingeid tooteid, kui lõpuks siis pakk nö kokku saab, ei mäleta ma ise ka mis ma tellisin.

Iga kord on totaalne avastamisrõõm kui ma paki lahti teen. Sel korral peitus seal kaks kleiti, üks särk ja üks kampsun. Tõesti, osad tulid tuttavad ette, osade puhul ma ei mäletanudki, et oleks neid valinud. Ju siis midagi oli jälle otsas.

Esimene, must kleit, tundus mulle selline ülihea klassikaline must kleit, mis igas kapis peaks olemas olema. Ja see meeldib mulle täiega. Seal on isegi taskud, mis klassikalisel kleidil ilmselgelt puudu oleks. Aga seljas on mugav ja toob mu olematud tissid ka esile.

2S8A4095

Teine kleit – see liblikatega, see on megamugav ja pehme seljas. Selline igapäevane kleit näiteks suvel kui ilm nõks jahedam, mida Eesti suvel kindlasti ette tuleb :) Selle pildi peal näen ma millegipärast nagu rase välja, aga tegelt on see seljas jumala norm!

2S8A4068

See sinine neetidega kampsun meeldis mulle kohe pildi peal ja palju ma neid kleite ikka tellin. Seega seekord üks kampsun ka sekka. Seljas mugav ja mõnus ja mis peamine – paras :)

romwe

Ja siis see valge särk – no mul on jumala must maa, et ma sellise asja valinud oleks. Aga ju siis valisin kui see pakis oli, või anti jälle vale asi. Ma ei tea. Vähemalt läheb selga ja musta seelikuga üsna ok look!

2S8A4030

Millised riided mu seljas kõige paremad on? Kleidid? Või pigem püksid ja kampsunid või hoopis seelikud ja särgid?

Seda ma juba tean, et peaksin juuksed lahti käima, tegingi selle portsu pilte lahtiste juustega, et te näeks kui ludrid nad on ja mugavam on neid kinni kanda. Siis Hedontsik ka ei saa kiskuda :D

25 thoughts on “Riideralli – Romwe’st ei tea kunagi mis saad

 1. Ausalt öeldes, need riided näevad isegi piltidel odavad välja – ei istu seljas hästi ja selline “kunstlik” kuidagi, eriti see must kleit (ei soovi Sind kuidagi solvata).

  1. Ja miks ei või üks riie odav välja näha? Mu arust on lollus osta kalleid riideid, kui oma keha saab samavõrd ka odavamate asjadega katta.

 2. Juuksed kinni sobib paremini või lahtiselt ühel küljel. Kleidid on mõlemad normaalsed, kampsun ka ok. Valge pluus veits kahtlane (võib-olla värvis asi. Valge kuidagi ei sobi). Teksad ei sobi, teevad paksuks. Kleidid taas saledamaks. Roosad kingad on väga coolid.

 3. Must kleit on vinge, natuke enamäärane pikkus on.. lühem oleks väga viis. Liblikatega kleit on niiii äge ja sobib ! Mustrita sukk v paljas säär oleks fäänsim :D kampsun on ka äge, sobib. Pluus on.. veider. Hea näed välja ikka!!

  1. Paljaste säärtega oli veits räme :D Liiga valged sääred vist… :D

 4. Valge pluuse ja sinine kampsun – mõlemad sobivad väga hästi!
  Must kleit võiks olla üle põlve, sellise pikkusega kleit teeb lühikese naise veel lühemaks (ja see pole solvang, tahaks ise ka lühem olla :) aga lühem kleit rõhutaks jalgu ja muudaks need visuaalselt pikemaks)
  Liblikatega kleit ka jube vinge aga vaja oleks kontsa juurde – jällegi teeks jala sihvakamaks :)

 5. Nüüd kukkusin ise ka seal lehel ringi luusima, ägedaid asju müüvad. Aga kuidas sinu kogemus suurustega on? Ma tavaliselt kardan tellida kuna kauba kättesaades selgub, et on sattunud vale nr. Mis minu kui suurema naise puhul ikka jube tavaline. Niiet äkki oskad õelda/soovitada mis EUR numbrile nende tooted vastavad? Ise olen Eesti mõistes nr 44 (UK/AUS 16).

  1. Ma olen kõik asjad tellinud rinnaümbermõõdu järgi ja on sobinud :)

  1. Marion, kuidas seal teie lisatud aadressil tellija-aadressiks eestit saab lisada? http://www.succubus.de/ Vaatasin, kuid seal valikus puudub üldse sihtkohaks Eesti. Vabandan, Marimell, et teie postituse all küsin. :D

  2. küsi-küsi, minu jaoks on need riided mõttetult kallid. ma ei näe üldse pointi riietele palju raha kulutada. jalanõudele veel, aga riided on nii rändom kraam, millest ma kiirelt tüdinen (tegelt jalanõudest ka), et ma ei viitsi sinna investeerida. parem investeerin käekotti või ehetesse.

 6. Ma olen just alati vaadanud ,et see krunn mis teil alati peaks on, sobib lihtsalt ülimalt hästi!
  Ma ei tea igatahes ühtegi inimest kellele niiiiiiii hästi pats sobib kui teile!! :)

 7. Mulle meeldivad see valge pluus ja sinine kampsik! Ülihästi sobivad sulle! Need kleidid rõhutavad natuke liiga palju su kõhtu…

 8. No ja kuhu siis sellise musta ( loe: ripakilrindadega) kleidga
  Küll minna :0 ?

  1. Minu meelest on see kleit sitaks ilus ja sellega sobib igale poole minna :)

 9. Uuriks, et kui kaua pakk umbes kohale tuleb?

  Ise tellisin Romwe´st kuu aega tagasi. Kuna tegin suurema tellimuse siis pidin saama ka ekspress saatmise ehk pakk pidi jõudma 5-7 päevaga. Jäin siis ootama. Nädal peale tellimuse esitamist tuli kiri, et nad panevad paki teele nädala pärast, sest neil polnud laos kõrvarõngaid. Ehk siis juba kohe algusest peale oli kahe nädalane hilinemine. Pakk jõudis ühte Hiina sorteerimiskeskusesse kolme nädala pärast. Ja siis istus paar nädalat veel Londoni sorteermiskeskuses…
  Vähemalt mul oli ka suhtlus klienditeenindusega peale olematu ning peale don´t worry ja be happy ma suurt targemaks ei saanud. Kuidas sul ja teistel sellega lood? Võib-olla olin ma lihtsalt see õnnetu, kelle pakk pälvis tollitöötajate suuremat tähelepanu või jäi hoopis lihtsalt märkamatuks…

  1. Ja kohe kui ma kirjutasin, tuli pakk kohale ka! Inglismaal oli küll paar nädalat sorteerimiskeskuses..aga sealt juba tuli kohale paari päevaga :)

   Eks nüüd olen targem ka. Muud olen netist küll tellinud aga riietega ja Romwe´ga oli esimene kokkupuude…ja kuna customer service ei osanud mulle midagi tarka öelda siis ka ei teadnud, mida mõelda (eriti kuna ühe tracking koodi järgi oli pakk Ukrainas, juba ammu kätte saadud ja mida iganes :D)

   Ja enne jäi mainimata, et mulle küll see must kleit meeldib. Sulle sobib suurepäraselt ja mul on üldse nõrkus taskutega kleitide-seelikute vastu :D

 10. Väga ilus on see must kleit, passib ka kenasti sulle! kui saladus pole siis mis suurus sul seljas? venivus hea?

  1. ei mäleta enam, ju mingi L v XL on, tellin sealt alati ainult rinnaümbermõõdu järgi. Ülemine osa venis jah.

Comments are closed.