Nelja kuuga kuue aasta taguses kaalus

Ma ei suuda esimese hetkega meenutadagi, millal ma nii vähe kaalusin. Vähe küll (-32), aga pikk tee on veel minna (-26).

Väike ülevaade siis mu kaalunumbritest, kuigi mul on endal seda rohkem vaja teada kui teil ilmselt :) Ahjaa, kaalutabelit täiendasin ka. Mul on käsivars läinud suuremaks kui enne, aga see vist tuleb hantlite tõstmisest ja väikesest musklist :)

1998 kevad – lõpetasin põhikooli ja olin megapeenike lihtsalt, ma arvan, et mingi 55-57 kg

1999 suvi – kaalusin ma juba 62-63 kg – mäletan seda aega hästi. Olin üsna seksikas pisikeste sangadega plika

2006 suvi – leidsin oma vana blogi postituse. Elasin siis Saksamaal ja hakkasin kaalulangetajate blogis koos teistega kaalu langetama ja leidsin sealt kaalunumbri 78,6 kg – 82,4 kg

2008 sügis – läksin „Retseptita“ saatesse, et maovähendusoperatsioonile end sebida ja kaalusin seejuures 95 kg. Toona olin oma kaaluga üsna piiri peal, et opile saada. Opp jäi ära, kuna ma unustasin mingile arstile minna ja siis lõin käega

2011 sügis – kaalusin vähemalt kümme kilo rohkem. Ma olen oma algkaaluks pannud 111, arvan, et üle selle ma kindlasti ei olnud ja loodan, et tegelikult jäin paar kilo alla. Aga kuna mul endal kaalu toona ei olnud ja mingid suvalised kaalud näitasid erinevat numbrit ja 111 oli ilus, siis selle järgi oli hea hakata arvet pidama

2012 kevad – 79 kg. Sama, mis kuus aastat tagasi Saksamaal

Ma ei oska kirjeldada, kui hea tunne see on, kaaluda nii vähe. Ma olen elu aeg lugenud neid lugusid, et jumal, tunnen end palju paremini ja nooremana jnejne ja alati mõelnud, et kõik on peas kinni ja mina tunnen end ka paksuna ilusana ja hästi. Tundsingi, aga praegu tunnen end veel ilusamana!

Täna just vaatasin end peeglist, kõht on mul juba selline lame, enam ei punni kuskilt. Ilus.

Ja ma beibestun – haige maja lihtsalt, ma ostan endale igast ägedaid riideid ja kontsaga kingi. Viimased viis aastat olen ma kontsi vältinud, ma olen teadnud, et ma ei jõua nendega käia ja olla. Nüüd jälle jõuan. Ostsin Taist ka endale viis paari kingi :)

1 Comment

  1. Mis kingad!!! Aga üks tähelepanek! Jalg ei ole nem lohuline. Vaid on uuesti sile ja ilus nagu enne allavõtmist. Tulemused on suurepärased ja piltidelt vaatab vastu ikka väga kelmikas ja imekaunis ning särav tegelane!

Comments are closed.