Oh, Subwayst saab nüüd ka wrappe

Minu armastus Subway vastu sai alguse Austraalias, kus ma nad esmakordselt avastasin ja armusin.

Ma võin julgelt öelda, et olen nende kõiki tooteid proovinud. Austraalias sai ikka iga päev farmist tulles midagi haaratud. Võtsin alati suure võiku ja lasin neljaks lõigata ja mulle jaguski seda neljaks korraks. Kohe sõin ühe osa, õhtuks teise ja allesjäänud kaks sain järgmisel päeval tööle kaasa võtta.

Mu lemmikuks kujunes Italian BMT, ja on seda siiani. Käisin ükspäev Järve keskuses, nälg natuke näpistas ja silkasin Subwaysse. Mis ma näen, nüüd saab kõiki valikuid lisaks neljale saia ja salativariandile ka krõbeda wrapina.

Pole raske arvata, mis ma võtsin :) ikka vana hea Italian BMT, aga wrapina. Mu lisandid on ka aastast aastasse samad – salat, tomat, sibul, jalapeno. Mmmm…

Tulin koju, istusin aeda kiigele ja nautisin oma lõunat. Mõnus!

PS! Sel aastal saab kõiki Subway maitseid mekkida ka blogiauhindade jagamisel, kuhu tuleb ilmselt päris suur Subway nurk. Meenutan siinkohal ka seda, et blogiauhindade õhtul on uksed avatud kõigile, ka blogilugejatele :) 16.06 kell 19, Telliskivi Loomelinnak | Vaba Lava teatrikeskus!

Kuni 31.05 saab oma lemmikblogidele hääle anda siin! Igas kategoorias saab valida kolm lemmikut :)

#KOOSTÖÖ

3 thoughts on “Oh, Subwayst saab nüüd ka wrappe

  1. Kohe näha, et #KOOSTÖÖ. Pole juba ammu kuskil nii halba teenindust ja toodet saanud, kui paar nädalat tagasi Järve Selveri Subways.

    Sai oli mingi kõva nässakas, liha maitses, nagu oleks kõvasti üle parim enne läinud, tomatid vettinud, salat kuivanud, teenindaja-neidis oli ülbe, ei tere-head-aega, ei midagi. Näha oli, et inimene ei soovi seda tööd absoluutselt teha.

    Kõik see kokku – sina soovita, kui tahad (said ju tasuta), mina ei soovita jälle kellelegi.

    1. Ma läksin sinna nagu tavaklient, tellisin, valisin asjad – noh, nagu see käib. Kassas panin kaardi juba terminali, kui tšikk ütles, et täna see tasuta. Olin valmis maksma, ennegi sada korda maksnud. Koostöö on pigem EBAl, mitte mul :)

    2. Hobujaama subway kyll megamega! Teenindus ka super :) Ju siis juhtusid valel paeval. Mulle vaga meeldib subway. Kahju et ise ei oska nii hàid vôikusid teha haha

Comments are closed.