#elulineblogi

OMFG! Pean sellest lihtsalt blogima!

Täna hommikul tuli mulle kaks Smartposti teadet, mõtlesin, et huvitav, ma pole midagi tellinud. Siis meenus, et osalesin blogijatevahelises jõulukingiloosis, et äkki see, aga mis see teine on, polnud aimugi. Kärutasin siis kohale…

Ja mind ootas ees kaks suurt kasti.

Mina, laps, käru ja kastid.. No ei mahtunud need kaenlasse ega midagi. Retsisin siis suurema kohe poes lahti, panin asjad käru alla. Kastiga koos poleks mahtunud. Väiksema panin kärukaare peale ja käisin kiirelt poes ja tulin koju.

Sain aru, et see roheline pakk on ilmselt see blogijatevaheline värk, ma olin nagu väike laps selle pakiga, tahtsin nii hullult teada, mis seal sees on. Nagu filmis, rebisin paberi katki ja olin täiega wau! Nagu niiii äge! Ma ei tea kahjuks, keda tänada. Ega ma ise ka oma nime pakile peale pannud, mis ma saatsin, niiet, ohkida ei tasu. Aga nagu megalahe, et inimene teadis, kuidas mind puudutada.

Mulle endale ka meeldivad sellised läbimõeldud kingitused, ehk kui ei kliki, siis ma pigem teen kingi hiljem vms. Ma ei taha teha kingitust, sest peab.

Ma eeldan, et ta tegi need ehted ise – pannes maitseained sinna sisse. How cool is that? Miks ma selle peale ei ole tulnud :) Järgmine aasta ma juba tean, milline mu nuluke saab olema! Kust klaasist (läbipaistvaid) ehteid saab?

Lisaks veel tšillišokolaad, moos ja mesi. God, kuidas ma armastan tšillit ja kui vaimustunud ma sellest pakist olen!

Enivei, salapärane blogija, kes sa mu blogi loed ja mulle selle paki saatsid… TÄNKS! Nagu megatänks. Nii ägedat kinki ma poleks oodanud!

Ja siis see suur kast, ma sain ju kaks pakki. Ka seda ma ei osanud oodata. Ma olen terve detsembri teinud teile koostöös Dermoshopiga kingitusi (mõned on veel loosida – lähemalt siin!) ja nüüd sain ka ise premeeritud!

Finally on mul põhjus vanad kosmeetikakotid minema visata, neid on mul terve hunnik ja ma alati mõtlen, et läheb vaja. Ilmselgelt ei lähe, kui mul on uued, tutikad, nahast variandid asemele võtta :)

Köögiseep on kõige põnevam jälle, see on mu vana lemmik, uue lõhnaga. Ja tšekkige kui ägeda disainiga see kätepesuseep veel on!

Ühesõnaga, pakis leidus kõigile midagi ja ma nii õnnelik, et kastiga, sõnaotsesesmõttes, head kraami sain!

Jõulud on tõesti käes, olenemata, et vihma sajab ja lund ei paista kuskilt, et nina on kinni ja veits tõbine tunne on. Ma nüüd hakkan juba põnevusega laupäevaõhtut ootama, et mis Jõuluvana siis ka toob… Kuigi meil oli jälle kokkulepe – kingitusi ei tee, siis ma tean, et Meelis teeb.

Mul on köök poekotte täis, peaks need ära sortima ja kappi panema; läheb suuremat sorti jõulusöökide valmistamiseks. Tegelikult meil jagatud, mina teen külmad toidud (rosolje, keedetud keele, marineeritud liha, lõhe carpaccio), tädi kuumad ja täditütar magusa. Normal söögiorgia tuleb jälle! Aga mõnusat jõuluaega siis!

Foto: Anete Palmik

10 thoughts on “OMFG! Pean sellest lihtsalt blogima!

  1. Kuidagi väga meeldis see postitus. Nii positiivse emotsiooniga, et rõõmustasin ise kaasa :)

  2. Nyyd olid sa kyll siiralt õnnelik ja vaimustuses, nii lahe oli lugeda häid emotsioone :) Teile ka kena jõululaupäeva.

  3. Nii naljakas on see sinu iga-aastane jutt, et kingitusi ei tee, aga “ma tean, et Meelis nagunii teeb” sa kirjutad seda alati enne jõule, kuidas ta saab siis mitte teha?

    1. No meil ongi nii, et me räägime iga aasta, et ärme tee ja lõpuks ikkagi teeme, sest kardame, et üks laseb üle ja siis teisel imelik.

    2. Aga teil peres siis kokkuleped ei kehti? Või teine variant ärge ajage siis seda “ärme tee kingitusi” juttu üldse. Lepige kokku, et teete ja kõik!

    3. Jumal, nagu kingituste tegemine oleks mingi eriline asi, millest praegu draamat teha! Mulle näiteks meeldib neid teha! Aga jah, igal aastal meil on jutt, et ärme raiska raha ja lõpuks ikka tahame üllatada…

Comments are closed.