Palju õnne! Meie blogi sai aastaseks!

Tegelikult juhtus see juba paar päeva tagasi. 13.08 on meie blogi marimell.eu sünnikuupäev.

Kuigi ma blogisin siia salaja juba varem, siis avalikuks tulime me just 13.08 möödunud aastal. Mul on päris hea meel näha neid numbreid, et aastaga on siin käidud juba ligi 8 miljonit korda – 7 720 450 korda kui täpsem olla.

Keskmine igapäevane külastatavus on üle 20 000 ja unikaalsete kasutajate arv jääb olenevalt nädalast 12-15000 vahele. Pole üldse paha. Suvi on muidugi nö madalhooaeg, “hapukurk”, aga küll sügis inimesed jälle arvutitesse toob ja ka minu aktiivsemaks muudab.

Tunnen, et olen suvel laisem kirjutaja, tahan õues jalutada ja päikest võtta ja Hedoniga murul keerutada…


Praegugi võtsin Hedoni kaenlasse ja ronisin jalgsi viiendale naabripoiste juurde, et üheskoos paninisid küpsetada. Meelis on juba Tartus pildistamas.  Suvi on ikka seiklus. Ei viitsi suurt toas passida või läpakat igale poole kaasa vedada. Telefoniga pole kõige mugavam blogida.

Aga aitäh teile kõigile, kes te meid ikka lugemas käite, meile kaasa elate, meile pöidlaid hoiate ja head soovite.

Ma tean, et on ka neid, kellele me ei meeldi ja nad ikka siin lugemas käivad, et pärast perekoolis pläkutada või sõbrannale klatšida, et jumal, nägid mis nad tegid, ma olen ikka nii normaalne… Aga noh.. Elu on selline. Ma olen sellega harjunud. Ei pane pahaks. Kui keegi ei räägiks, oleks veel halvem :)

5 thoughts on “Palju õnne! Meie blogi sai aastaseks!

  1. Palju õnne tõesti! :)
    Aga las need kadepunnid pläkutavad perekoolis… kohe rohkem uusi lugejaid kah juures :D

Comments are closed.