Personaalsed kingitused emadepäevaks

Ma ise olen oma tüübilt selline, et kui ma kellelegi midagi kingin, tahan, et see oleks hästi personaalne. Midagi ostes peab mul käima see klikk, et vot, just tema nimi on siia piltlikult peale kirjutatud.

No nagu ma sõbrannale kinkisin puidust veinipokaali või tõime lapsehoidja meespoolele mingid temaatilised sokid või.. nagu naabripoiss tõi Hedonile vannipardi, millel jalgpall kaenlas. Või lapsehoidjad käisid Rootsis ja tõid mulle Lätta margariini, sest mulle see meeldib ja ma alati ise Soomes käies ostan seda. Meil on selline vaikiv kokkulepe sõpradega, et me ei pea tegema omavahel kingitusi ja teeme neid vaid siis kui nö klikib.

Alati enne mingeid tähtpäevi tahavad paljud firmad koostööd teha. Nii kirjutaski mulle Nodi.ee, kelle tooteid ma olen varemgi tutvustanud, et neil on täitsa uued emadepäevaks mõeldud kingitused – fotopadjad. Samamoodi saab lasta teha enda pildiga fotokruusi või pusle või kasvõi fotokivi. Toodetega saab tutvuda siin! Minu pakiautomaati potsatasid kruus ja padi!

Nodi.ee e-poest leiate laia valiku erinevaid kingitusi emadepäevaks. Naistele meeldib ikka kõige rohkem lilli saada, kuid lilled närtsivad kiirelt. Selleks, et su emale emadepäev pikalt meelde jääks võib talle kinkida lisaks lilledele ka mõne südamliku kingituse.

Nodi.ee on müünud ja valmistanud emadepäeva kingitusi aastast 2008. Oma pikaajalisest kogemusest on nad kokku pannud suurepärase valiku erinevaid meeneid. Nende valikust leiate lisaks tavapärastele kingitustele veel laia valiku personaliseeritud kingitusi emadepäevaks.

Ma arvan, et sõbrapäev ja emadepäev on just sellised päevad, mil tasuks rohkem mõelda, mida kinkida. Ma küll enda emale kinkisin alati midagi vajalikku, ala Bodumi presskannu või lihahaamri (mis nüüd on minu kasutuses!) või mingi köögitarviku, sest teadsin, et tal on selle üle ülimalt hea meel.

Aga kindlasti on emasid, kes hindavad selliseid lihtsamaid asju nagu padjad, kellad, kruusid. Minul näiteks on kiiks, et kruusid peaks olema ühte moodi. Mitte, et ma seda praegu öelda saaks, sest mul on riiulis isegi talvel Hedoni tehtud sota-pota kruus ja see on nii armas, et ma ei raatsi ära ka visata. Mis siis, et ei sobi teistega.

Tšekake Nodi.ee lehele ja öelge, mis toote teie oma emale telliks. Kuidas te kingitusi tehes mõtlete? Kas peaasi, et kaelast ära saaks, või et hullult ikka saajale meeldiks ka? Mis oli viimane kingitus, mille kellelegi tegite?

#KOOSTÖÖ

5 thoughts on “Personaalsed kingitused emadepäevaks

  1. Emadepäevaks fotopadi tekstiga :) muidugi vaatan, et ka saajale meeldiks ning viimane kingitus oli spa kinkekaart elukaaslasele :)

  2. Ma olen seda fotopatja tellinud (võimalik, et kunagi mujalt), aga see on väga äge kingitus. Soovitan.

Comments are closed.