See hetk kui mees su ilutooteid kasutab

#KOOSTÖÖ

On üks asi, ilma milleta minu suvi ei tule – BonMerité porgandiõli. Seda olen ma vist juba aastaid kiitnud ja pidevalt on see välja müüdud ja kui oleks võimalik, siis ma telliks seda liitrise pudeliga, sest seda kulub meie peres korralikult ja kõigile. Ka Hedonit õlitan ma suvel rannas ainult sellega, sest see ei lase (meie kehadel) ära põleda.

Tegemist ei ole kaitseõliga, seega ma ei saa lubada, et sina ära ei põle, aga meie perele see toode sobib ja meie ei lähe sellega isegi mitte punaseks, vaid kohe mõnusalt jumekaks. Aga noh, me peame päikesega piiri ka, kaheksa tundi seal käes ei prae.

Kui nüüd BonMerité mulle paki saatis, siis seal oli üks uus toode – sügavniisutav hüaluroonhappega näoseerum. Nad palusid mul seda testida ja juba esimest korda seda pudelist võttes meeldis mulle selle tekstuur, see oli selline paks geeljas mass, mida oli mõnus näole panna ja.. SEE EI JÄÄNUD KLEEPUV. Mu meelest kõikide seerumite probleem on see, et need jäävad sellised nätsked või kleepuvad kätele.

BonMerité seerum on mõnus ja selline ma isegi ütleks matistav. Ta jätab sellise kaitsekihi. Ideaalis soovitatakse selle peale panna veel kreem, aga mina panen otse päikesepuudrit ja suvel idekas, ei pea oma nahka nii palju koormama erinevate kihtidega.

Nüüd kui me Tartus käisime siis.. mida värki, Meelis lihtsalt kasutas mu seerumit ja kiitis, et nii hea. Kui ma viimasel päeval asju pakkisin ja nemad Hedoniga spaasse veel läksid siis ainus tingimus oli “ära seda hüaluroonhapet ära paki”. Ok. Sinna mu seerum läks, nüüd on sellel kaks fänni me majas.

PS! marimelli kood annab aasta lõppuni kogu BonMerité e-poes 15% soodukat.