Soodsad stringid ajasid naised hulluks!

Tänasest laupäevani on Bon Bon Lingeriel laomüügipäevad. Kuna ma nende pesu juba ammu nillinud olen, siis mõtlesin, et tavai, lähen ka. Kohe kell 12, kui avavad, saan ehk löögile ja leian midagi meelepärast. Ma panin endale reegli – üle kolme pesupaari ei osta ja ühe komplekti eest üle kümneka ei maksa. Reklaam lubas tooteid ühest eurost, rinnahoidjad (mida mul kõige rohkem vaja oli) pidid 3€ maksma. Ma küll eeldasin, et see on reklaamitrikk ja üleüldse, mingis nukusuuruses jälle, aga läksin ikka kohale.

Kohale jõudes olid laomüügi sildid ümber terve Tatari 64 maja. Kui raske olnuks ürituse alla kirjutada, et ladu asub Rimi taga? Megaraske! Aga kõik liikusid Õnnepalee poole, seal nägid kolme noolega silti, mis viitas, et ladu on Rimi taga ja siis liikus see naistemass kõik tagasi. Selline sagimine nagu hulludel päevadel Stockmanni ristmikul. Ausalt, ma ei tee nalja. Naisi sagis edasi-tagasi Uuskasutuskeskuse ja Rimi ees. Nagu sipelgapesa!

Nii ka mina. Vahetult enne laouksest sisenemist tuli sealt välja mingi tšikk, kes rääkis telefoniga – “Siia on mõtekas õhtul tagasi tulla!”

Ma astusin sisse ja mõtlesin veel endamisi, et see oleks küll megafeil kui nad alles asju välja panevad.. aga ei, ma sain aru mida ta mõtles poolel trepil, mis lookles sinnani kuhu silm ulatus. See oli järjekord. Järjekord, et üldse SISSE SAADA! Et üldse näha, mis müügiks on.

20 minutit hiljem olin järjekorraga liikunud koridori, aga silm veel “poodi/ladu” kui sellist ei silmanud. Ma reaalselt hakkasin seda blogi seal järjekorras kirjutama.

“Kui ma teaks, mis seal sees on, ma ei seisaks siin,” kommenteeris mingi lahkuja. Teadagi, sukapaela saab euro eest ja kõik muu maksab miljon. No, ootan edasi. Juba pool maad ju mindud.

Lõpuks märkasin esimest ust “1 ese 3 eurot”, see oli tühi! Paar inimest uudistas, aga lasteriided ja hõlmikkampsunid vist rahvast ei kõnetanud, kõik tulid soodsa stringi peale kohale!

30 minutit pärast saabumist, 45 minutit pärast avamist hakkasin sissepääsule lähenema. Kuulen kuidas keegi räägib, et õue välja on järjekord. Edu saabujatele, mõtlesin ma endamisi :D

Sisenedes oli rahvast murdu. Iga kasti ees sobras hunnik naisi ja ma olin enam kui kindel, et lahkun tühjade kätega. Minu rõõm oli aga suur, kui nägin, et kapinuppudele ja kirsikividele eriti midagi pakkuda polnudki ja suuri numbreid minusugusele büstikale prouale oli piisavalt. Kastide viisi. Ja hinnad 3€ nagu lubatud. Haarasin igast kastist sobilikku kraami, mis maksis kolm, mis viis, üks maksis üheksa, mis silma järgi tundus sobivat, sest proovida ei saanud ja hiljem neid ringi vahetada ei saa. Eeldasin, et kui mul on muidu 85C, siis siin peaks ilmselt D korvi vaatama. Mul oli kuidagi nende kodukalt rinnakaid vaadates meelde jäänud, et nende mõõdutabel oli nats teine.

Aga tootevalik oli suur, isegi neid fänsib’nsi särke ja bodysid sai. Aga mu kehaga need ei sobi ja minust nad sinna jäid.

Kui ma siis mõtlesin, et heakene küll, haaran juurde ka sobilikud püksikud.. Hinda nähes ma loobusin. Ma saan rinnahoidja kolmeka eest, siis viieka eest ma stringe küll ei kraba.

Täpselt tund hiljem olin 21€ võrra vaesem ja viie rinnahoidja võrra rikkam. Kodus proovides sobisid kõik rinnahoidjad ideaalselt. Selle raha eest tasus seista ja oodata küll.

8 thoughts on “Soodsad stringid ajasid naised hulluks!

  1. Jõudsin kell 12:30 ja olin üks neist, kes seisis õues :D Arvasin sama, et kindasti 1 komplekt 3 euri ja ülejäänu miljon! Seisin hambad ristis enda 48 minutit ära ja ei kahetse! 3 paari rinnakaid (6+6+3) 15 euri eest ja ühed stringid 5-ka eest juurde! :) Muretsesin, et kas 85-90 ümbermõõtu seal on ja oli! Oli isegi 100ni väja :)

  2. Wtf , “kirsikivid” ja “kapinupud” versus “büstikas proua” – niimoodi nimetadki naisi, kellel pole looduse poolt antud suurt rinnapartiid? Häbi. Pole nagu inimese oma valik väga.

  3. Appi need mustad on nii vinged juu…ma ka rinnakam oleks ka sis midagi vast saanud. Mul ka hädasti vaja aga tallinn nii kaugel ja sp ei hakkaks tulemagi..aga hea saak..meeldivad värvid ja selle raha eest oleks ise ka jh mitu paari ostnud

  4. Uskumatult ebamugavad rinnakad BonBonil pean mainima. Käisin ka ja olen nn see väikse rinnaline, ega suurt midagi tõesti võtta ei olnud, mõned isegi samad mis siin piltidel, aga no ei ole minu kehale. Õlapaelad pmt kaenla all ja korvid hoiavad imelikult, proovida ju ei saanud :(
    Ainuke hea ost oli mehele roosad bokserid, tal on üks paar ennegi olnud BonBonilt ja tõesti vastupidavad ning mõnus materjal, nüüd kirun, et rohkem ei ostnud, äärmiselt ilusad :)

Comments are closed.