Teate seda tunnet, omfg, ma olen rase vä?

Eile hommikul ärkasin üles ja mingi räige köhahoog tuli. No ikka juhtub hommikuti, ja siis hakkas niimoodi iiveldama, et ma mõtlesin, ma annan otsad.

Esiteks mul pole tavaliselt süda paha. Ma ei saa ka tänu opile oksendada, mul lihtsalt pole kohta kuhu see koguneks, et see nö välja ropsida. Igaljuhul öökisin ära (mu suust tilkus lihtsalt tatti, aga see okserefleks oli täiega kurgus), läksin Hedonile riideid võtma ja no süda nii paha, et seista ka ei saa, öökisin veel veits.. Ma ei julgenud isegi juua, mõtlesin, et teeb hullemaks.

Mul ei ole elus nii rõve olla olnud. Viskasin Meelisele nalja, et pane tähele, mul pole elus nii paha olnud, raudselt rasedusiiveldus. No me teame mõlemad, et loogiliselt võttes ei saaks ma rase olla, kasutan ju aastaid juba jälle plaastreid, aga no never know.

Kuna mul parasjagu rasedustesti kodus polnud, siis võite mu päeva ette kujutada. Ma mõtlesin, kas tormata apteeki ja osta test ja teha see kohe, või oodata ja minna poodi hiljem ja teha test hommikul. See mõnus enesevõitlus – kamoon, kui ma olen rase, siis ma olen rase, näitab ka õhtuse pissiga, kui ei ole, siis ei ole ka hommikusega, seega pole vahet millal ma teen.

Mõtlesin terve päev, miks ma olen väsinud viimasel ajal.. raudselt rase. Eelmise rasedusega oleks ka iga päev lõunaund maganud. Või on asi selles, et harjusin Bulgaarias ja Maltal lõunaund magama koos Hedoniga. No ei tea, raudselt rase.

Mõtlesin, et viimasel ajal mingid imelikud isud – ostsin nädalavahetusel keeduvorsti.. No ma ei mäleta ka, millal ma viimati keeduvorsti sõin. Eile ostsin Fantat, sest isu oli. Bulgaarias ostsin kummikomme.. Kõlab nagu eelmine rasedus.

Ja nii ma terve päev vaagisin ja mõtlesin igale tundemärgile kui… äkki olengi rase.

Mõtlesin, et ma unustasin ju ükskord plaastri vahetada. Vahetasin selle siis kui meenus, aga päeva nö ei uue vastu ei vahetanud. Aastaid olnud kolmapäev, las ta olla edasi. See oli siis kui Meelis oli Lissabonis ja ma mõtlesin, et savi, seitse päeva peab kummiga seksima, me pole kooski, Meelis ju reisil, savi, mis ikka juhtuda saab, kui ma ei seksi, siis ei saa ka rasedaks jääda ju. Siis läksin ise Maltale. Siis korraks kohtusime ja me Hedoniga Bulgaariasse. Jälle ühest seksist rase?

Mõtlesin, et kurat, mulle alati öeldud, et saan kaks last, kas tõesti nüüd?

Meenus paaripäevatagune kommentaar blogist, kus ma vastasin, et ei näe mõtet saada teist last, lihtsalt selleks et saada. Kirjutasin, et tuleb siis kui tulema peab. Ja kustutasin selle teise osa ära. Sõnusin ära, jah?

Guugeldasin juba, et mis saab kui plaastritega rasestuda, kas keegi on rasestunud? Mu teada plaastrid ju pärsivad nö rasedaks jäämist, siis ka rasedust? Õnneks mitte.

„Pole leitud, et rasestumisvastased preparaadid mõjutaks loodet. Kui raseduse kulg siiani kõik normipärane, siis midagi tegema ei pea ja kandke rasedust edasi. Kui tekib raseduse peetumine või muu kaebus, siis üheks põhjuskes võiks pidada EVRA plaastrite kasutamist, samas põhjuseid on ka palju muid.“ – Dr Kadastik

Õhtul käisin sõbrannaga Paavlis tuuseldamas, õhtu lõpuks läksime tema juurde, kus mehed lastega kodus olid, ta küsib, noh, kas teeme veini ka.. Ma mingi, jaaaa, äkki viimane päev! :D

Täna hommikul läks uni 6:21 ära. Läksin siis testi tegema. Ma reaalselt mõtlesin, et täiesti pekkis, kui olengi rase ja tõmbasin WC-paberirullist paberi sinna testile peale, et ma ei peaks vaatama, mis sealt tuleb. Üks hetk siis vaatasin.. ÜKS KRIIPS! Uuuuh, jess!

Ma olen selle teise lapsega nii kahe vahel. Ma ei taha teda saada selleks, et omfg, kõik saavad lapsi juurde. Mulle meeldib, et mul on üks, keda ma saan vajadusel lapsehoidjale jätta, kahte on juba halvem jätta ju. Ja üldsegi, pärast saan kaksikud, mis siis? „Tere, kuule me lähme kaheks nädalaks reisile, siin sulle kolm last, aitäh!“ – ei kujuta seda väga ette.

Ühesõnaga, tuleb see teine siis kui ta tulema peab. Ja kui ta tulla tahab, siis ta tulemata ei jäta. Eks näis, mis elul meile varuks on. Seniks aga plaaster peale :)

22 thoughts on “Teate seda tunnet, omfg, ma olen rase vä?

 1. Põnev lugemine, lõpus lootsin ikka kahte triipu näha :D

 2. Olen olnud samas olukorras, hea meel oli, et testil oli üks triip aga kuskil sügaval hinges oli ka väike pettumus.. et polegi.. aga juu siis nii peab minema ja see teine tulebki siis , kui tuleb :)

 3. Mina jäin plaastri kasutamise ajal rasedaks. Kasutasin küll korralikult, aga no ikka kuidagi. Eelmine laps oli samal ajal 5-kuune

 4. Kaks last võiks ikka olla. Kasvõi Hedoni pärast, et tal oleks mängukaaslane ja vanemana alati inimene, kes tal olemas on. Kellele muret kurta või abi saada. Sul nüüd vanemad surnud, aga mõtle kui sul õde ja Robinit poleks. Nad jäävad sulle alatiseks. Meelis üksiklaps ja tal polegi kedagi. Kurb ju.

  Mul endal üks vend, aga ise tahaks vähemalt kolme last:)

  1. Mulle ei istu absoluutselt sellised jutud, et teine laps võiks tulla, et siis oleks esimesel kellegagi mängida. Minu arvates laps tuleb saada, kui selleks valmis ollakse (või kui ka kogemata juhtub, mis siis ikka) aga mitte selleks, et esimesel lapsel oleks mängukaaslane. See minu arvamus ja mind ennast ärritab, kui keegi sellise jutuga tuleb. :)

 5. Plaanid hommikul testi teha, kuna kahtlustad rasedust, aga õhtu enne paned ikka sõbrannaga tina, et “äkki on viimane päev juua”??!!!! Kui see pole alkoholiprobleem, siis ma ei tea mis on..

  1. Klaas veini on räigem tinapanek ka muidugi :D
   Aga noh, ega ma ei ole oma naljadega kunagi hiilanud!

 6. Äkki sellest väsinud, et tarbid jälle alkoholi? Kirjuta palun oma alkoholi teemast ka mul juba pikemat aega arusaamatu kas tarbid jälle alkoholi või mitte.

 7. kahte on just lihtsam hoidu jätta. aitavad teineteist ja mängivad. hiljem kui suuremad, saab koos koju jätta. üksainuke tüütab hoidjat oma mängujutuga ja on harjunud kõike kohe saama. algkoolilapsed suudavad juba pikalt kahekesi kodus toimetada. üksi on ikka igav ja nukker lapsel.

 8. Sry, teemast kõrvale aga kirjutasid et: ” See oli siis kui Meelis oli Lissabonis ja ma mõtlesin, et savi, seitse päeva peab kummiga seksima, me pole kooski, savi, mis ikka juhtuda saab.”

  Kas teil on vabasuhe? Selles lausest loen välja, et seksisid mingi teise mehega :D
  Pardon, kui ma eksin :)

  1. No ma teadsin, et kui kirjutan “loogiliselt võttes ei saaks ma rase olla”, siis kõik arvavad, et daaaa, ta ju pede :D

   Aga ma ei tea, kuidas saab sellest lausest lugeda välja, et ma seksisin teise mehega, kui ma ütlen, et “mõtlesin, et savi, seitse päeva peab kummiga seksima, aga ME POLE KOOSKI, MIS SIIS IKKA JUTHUDA SAAB.” Ehk siis kui ma ei seksi, ei saa ka rasedaks jääda, pole vajadust ei kummiga ega ilma, nagunii midagi ei juhtu, sest me pole koos.

   Ma ei saa ausalt aru, kuidas siit saab üldse lugeda välja, et ma kellegi teisega kepin. Seda enam, et mul on võimalus rasedaks jääda – lähen lampi kellegagi keppima, et äkki joppab ja jään rasedaks? Ma ei saa vapsee aru, kuidas SEDA lauset nii mööda saab lugeda :D

  2. No mina jälle sain aru küll, mida sa mõtlesid, aga sain aru ka, et seda annab valesti mõista, sest ma esimese hooga ei saanud ka sellest lausest aru ja lugesin mitu korda. No on ju, et savi, Mell on ära, aga niikaua saab kummiga seksida… täpsustamata küll jah et kellega. Aga kellega ikka, kui mees ära on. Ikka mõne teise partneriga. Ma ei saa aru, kuidas sa aru ei saa, et sellest on võimalik eri asju välja lugeda. Üldiselt tundub selline clickbait postitus jälle.

  3. Ma vaatasin selle lause üle ja ei loe ise kuskilt välja, et ma kellegi teisega kepiks. Muutsin ära, vb nüüd siis arusaadavam. Ja kui sa pole veel aru saanud, siis kogu mu blogi ongi clickbait :D mitte ainult see postitus, kõik postitused :D

 9. Igaks juhuks tee paari päeva pärast ikka uus test, mine tea..

Comments are closed.