Triin Tulevi elulooraamat läks hävitamisele

Postimees kirjutab, et Triin Tulevi aasta tagasi ilmunud raamat korjati lettidelt (hea, et mul see ikka olemas on!) ja saadeti hävitamisele (link!). Ma mäletan neid sadu kommentaare oma blogis, kus mulle öeldi, et olen õel mõrd ja ei tea koduvägivallast midagi ja ma ajan Tulevi kohta sitta. Jee rait! Kes sitta tegelt ajas?

Tegelt ajab mind ikka jumala närvi. Mingi tšikk lihtsalt otsustab, et tahaks sitta keerata ja hakkab vahutama nii et maa on must. Tekib kaks leeri – need kes usuvad ja need kes läbi näevad ja kui need viimased julgevad avalikult seda ka öelda, siis saavad sellise pasarahe kaela, et anna minna.

Tookord kui ma Tulevist kirjutasin, rääkisin tema eksidega, sõbrannadega – panin kõik ausalt kirja, siis ähvardas tema esindaja ka mind kohtuga. Nojah, võtsin maha, tõesti, viimast kuud rasedana ma ei viitsinud võitlema hakata.

Aga tegelikkuses – kus on point? Mis sest, et minu tekst on maha võetud, mis siis, et tuhanded kommentaarid netiavarustes on kustutatud, mis siis, et kõiki ähvardatakse kohtuda, aga ainus kellele tegelikult peaks hagi kaela saatma oleks Tulev ise oma väljamõeldud lugudega.

Mul on nii kahju sellest Rasmusest, et.. ta sellise frukti otsa kukkus. Kuhu üldse Tulev on kadunud? Kus on Elus Fondi raha? Mis see fond täna teeb?

Mõnus meediatrikk oli tal küll. Turundaja on ta hea. Ennegi selliseid suurejoonelisi meediatrikke nähtud. Sai oma megafeimi kätte, kaks DJ otsa ka ja edasi..? Kus ta täna on? Mis ta täna teeb?

Keegi ei tea. Ja suuremat osa ilmselt ei koti ka!

Emotsiooni ajel kirjutatud tekst, sorry, kui kedagi jälle riivan!

Kas teie usute/uskusite Triin Tulevit?

20 thoughts on “Triin Tulevi elulooraamat läks hävitamisele

 1. Sa ise tegelikult oskad ka väga hästi turundada..teed selliseid käima-panevaid teemasid,mis enamuse arvamusega ei klapi..ja klikke tuleb kolinal ;)

  1. Ma kirjutan neist asjust, millest ma tunnen, et võiks kirjutada. Seegi postitus tuli jumala emotsiooni pealt. Eks need emotsioonipealt tehtud postid panevadki rahva kihama, sest arvamused lähevad lahku. Sorry, et kirjutan :D

  2. Kuna sa ise pidevalt meediatrikke ja turundust mainid,siis ei usu küll,et need postitused sul niimoodi almpi tulevad.Küll sa ikka arvestad,mis feimi rohkem toovad ;)

  3. Jah, ma kindlasti juba kuu tagasi panin “meediaplaani” et täna postitan Triin Tulevist :D

 2. Ütleme nii, et alguses olin ma ka shokis kui seda lugu kuulsin, aga siis tekkis mul mitmeid küsimusi, näiteks kuidas ei suudetud tõestada, et tal rasedus katkes peksu tagajärjel?
  See ju nii suur asi ja väidetavalt oli rasedus päris kaugele arenenud. Kas keegi üldse nägi teda rasedana? Ja siis tuli see teine jutt, kus ta süüdistas mingit tüüpi enda uimastamises ja vägistamises! Kutt ei saanud aru, kuidas on see võimalik ja väitis et ta on süütu (nagunii oligi, vaene mees!!) Ja sinna paika jäi ka see asi. Niiet see “vaene” Triinukene on üks väga ebastabiilne ja tähelepanu (ravi!!!) vajav naisterahvas!

  1. Ta rasedus ju ei katkenud peksu pärast… Ma sain aru, et ta tegi ise aborti, kuna “kartis, et äkki laps sünnib puudega” selle nn peksu tagajärjel.

 3. Hhaha. Ma just eile lugesin seda “uudist” ja olin niii “kurb”, et ma ei jõudnud seda suurepärast üllitist lugeda ega soetada… Kurb kurb.
  Arvan, et tegemist on tähelepanunäljas eidega, sorry.

 4. Sinuga täiesti nõus Marimell! Mulleoli ka juba algusest asi kahtlane ja siis kui ta seda teist meest ka süüdistas- siis mina kui vallaline naine vöin kindlalt õelda, et mulle pole küll üksi mees nii koju tulnud, et ta ise kutsus ennast külla:)))

 5. Hea oli see, kui ilmus kuskil uudis, et Triin Tulev arvas ekslikult, et teda vägistati!!! Hahahhaaa!!! Kuidas saab sellises asjas eksida!!!! On kaks varianti kas sind vägistati või mitte! Oma voodielu võiks ikka endateada jätta. Vaesed mehed, kes tema küüsi satuvad!

 6. Oot, aga mis värk selle “kõnnin unes ja unes andsin natuke peksa” värgiga siis on? See tundub nagu normaalne v? :D Mulle isiklikult tunduvad paras paar :)

  1. No ma arvan, et ta pidi mingigi variandi vastu käima sellele lollusele…

  2. Minu jaoks isegi ei ole küsimus üldse, kumb neist hullem on, vaid kas meedias levinud sinise silm oli mehe tehtud või ei. Kui oli, siis mul täiesti ükskõik, mis seletused sinna juurde käivad.

 7. Mina teda ei usu.
  Ok, võib-olla tõesti see mees teda raputas korra vms kuna ta ise ajas tal sita keema.
  Aga Triin ise tundub olevat selline haigete närvidega inimene kelle lemmiktoit on teised inimesed.
  See inimene kes kirjutab oma elust selline raamatu, vaevleb lihtsalt tähelepanuhimu käes ja ongi kõik.

  1. Fakt on see, et peksa ta sai. Kohtuotsuski selle kohta. Ülejäänud pläma ei koti mind üldse ja eriti haige on väide, et ju ta siis ise seda keretäit kerjas. Peksmine pole kunagi õigustatud. Kõnni parem minema, vaba maa… Keegi ei sundinud seda meest relvaähvardusel selle naisega koos olema.
   Ps! Pole Triinu fän

 8. Mu endine on sama stenaariumit enda kohta rääkinud, et kaotas lapse selle tagajärjel, et mees teha peksis kuna ta kallistas aastavahetusel oma sõbrannat. Lisaks ta isa suri vähki ja ema viidi seetõttu hullumajja. No kõiki neid asju võib loomulikult uskuda, aga pärast tuli välja, et ta isa on elus. Kes selliseid asju valetab küll?! Imelikud inimesed.

  Seega ma ei imesta ka Triinu puhul mitte millegi üle. See lugu oli algusest peale kahtlane.

 9. Minu arvamus on kahetine. Esiteks. Mitte miski ei ôigusta naisterahva löömist (kui oli löömine) Samas – ma tean paljugi selliseid inimesi, nii nais- kui meessoost, kes ongi nii kohutavad, et annaks hea meelega ühe litaka. Kohe kôvasti. Norivad nö. Lihtsalt mina ei anna, aga môni teine inimene on teistsugune ja virutabki. Nii et ma tâiesti kujutan ette, kuidas see mees löömise/peksmiseni jôudis. Ainuke aga – kui oled normaalne mees, siis EI OLE SA sellise vôimatu naisega koos ja kônnid minema? Miks lyya/peksta? Mis sind kinni hoiab, ära ole sellise haige tibinaga koos, kes sind hulluks ajab? Vôi? (tundub ju, et mees siiski lôi, miks ta muidu selle omaks vôtis ja uneskôndimisest jahub)

  1. No vb pani litaka kirja, aga seda ma ei usu, et ta teda kaks tundi vastu ukse piita tampis!

 10. Lihtsa Elu Triinuke jättis piisava maine endast maha selles aastate taguses seriaalis. Mis sellisest inimrämpsust ikka tahta. Mõttetu hapniku raiskaja.

Comments are closed.