Uus reisilemmik – seljakott!

Meil läks reisile minekuga nii kiireks, et ma avastasin, et ma polnudki seda postitust avaldanud. Oli teine drafti jäänud…

Enne reisi olin ma nii kahe vahel, et mul ikkagi oleks vaja mingit kotti veel, ala kuhu mahuks mu prillitooski sisse, sest päris õlakottidesse ei mahu. Tahtsin siis endale tellida ühte kotti, aga loomulikult siis kui ma selle ostukorvi panin.. ja paar päeva hiljem tellima hakkasin, oli see otsas. Kiirelt tuli teha uus valik ja valikusse jäi hoopis seljakott.

Ma tunnistan, ma olin suurema osa Eesti ja välismaa veebipoode läbi kamminud, Kristiine, Ülemiste ja Rocca poed üle vaadanud, no ja ei olnud seda klikki käinud. Ma olin valmis juba kama kaks mis hinda maksma, peaasi, et leiaks koti.

Piquadro kollane seljakott aga oli täpselt see klikk, mida ma taga ajasin. Kuigi kätte saades ei olnud ta nii kollane, aga see üldse ei sega. Ma olen juba mõnda aega mõelnud, et mul pole ühtki seljakotti, et üks võiks ju olla. Ja reisi jaoks ideaalne. Lähed turule, kott selga. Lähed randa, kott selga ja rolleri selga. Lähed tripile, asjad kotti ja minekut. Parem kui mingi pealt lahtine suurem käekott, mis oligi mu teine valik, aga mis mulle ikkagi reisi jaoks ei meeldinud.

Nüüd mul on uus seljakott, mis on megamugav. Tundub vähemalt väga kvaliteetne ja hea. Nahk ei ole kõva, vaid selline mõnusalt pehme ja mugav. Sees on hunnik taskuid ja isegi joogitopsi hoidja, mis on idekas, sest plaanisin oma kohvtiopsi kaasa vedada, sest seal on jook alati soe/külm. Tais kipub vesi kohe leigeks minema ja siis ma teda enam ei taha.

Seal Piquadro valikus oli mitu kotti, mis mulle meeldisid…

Nagu ma ütlesin, on ta tegelikult pigem pruunikas, aga mulle meeldib isegi rohkem. Kollane oleks ilgelt pretensioonikas ja võibolla ei sobikski iga riietusega.

Igaljuhul, kui ma koti kätte sain, siis Meelis teatas, ah, mine pekki, ma võtan selle endale! OK! Ma ei saanudki aru, kas mul on jälle uut kotti vaja või tahab ta seda mõnikord laenata.

Valituks sai konkreetne kott kahel põhjusel, see teine kollane kott polnud täisnahast (täisnahk peab ikka sajand vastu ju!), sellel kotil on kohvri külge kinnitamise aas, mis tundub eriti mugav.

Ma ainult hakkasin nüüd korra kahtlema, et huvitav, kas see on okei, kui mul on seljakott ja käsipagas kohvrina. Äkki on liiga suur. No enivei, mul pool kohvrit tühi, saan siis ringi vahetada õlakoti vastu kui mingi kamm peaks olema. Aga üldiselt ma ei usu, sest naised reisivadki ju suuremate kottidega ja me ei lenda RyanAiriga.

Kusjuures ma praegu läksin linke võtma, siis valik on totaalselt suurenenud. Kui ma omal ajal lappasin, ei olnud nii palju valikut. Aga noh, samas ongi hea, muidu ma oleks kahekümne koti vahel valinud.

Nüüd mul on tunne, et mu kotipark on koos. Kuigi naistel pole vist kunagi piisavalt kingi ja kotte. Mul kingi on küll räigelt palju. Ma ainult ei kanna neid. Kottidega on vähe parem seis – mul pole neid liiga palju, seega kannan vastavalt olukorrale ka kõiki.

Kunagi lugesin oma kleidid ära, palusin seda teil ka teha. Nüüd küsin hoopis, mitu kotti teil on? 

Käisin lugesin enda omad ka kokku… 7.

#KOOSTÖÖ

2 thoughts on “Uus reisilemmik – seljakott!

  1. Käekotte on mul 6, crossbody kotte on 8 ning väikseid ridiküle/envelope bage on ka 6.. Ma olen täielik kotip*de aga ma proovin end kahe jalaga maa peal hoida. Seepärast ostan ma mingeid pisikesi kotikesi, et no meigile ja telefonile ja sendikotti on vaja ja siis vaja kõrvaklapid/akulaadija kuskil hoida ja siis kaartidele oleks väikest kotti vaja ja siis kui välja minek siis väikest rahakotti ja võtmed võiks ka eraldi kotis olla jne jne jne.. Neid pisikest lukuga kotikesi on mul majapidamises oma 20-25 tükki. Suur osa neist reisidelt ostetud, seega mul on hea vabandus, et miks ma neid kokku ostan.

  2. Mul on kotte umbes 100. Igapäevases kasutuses neist 4-5, nii et mõni on kindlasti veel puudu:)

Comments are closed.