VIDEO: kas teile meeldivad üllatused?
Ükspäev tuli mulle kaks pakiteatist, mõtlesin, et hmm.. ma ei ole midagi tellinud. Järgmisel päeval tuli veel üks. Blogijate rõõmud vist, et koostööpartneritel on su number ja nad lihtsalt vahete vahel üllatavad sind uute toodetega.

Tegime unboxing video ka:

Hoia kirjutas hiljem Facebookis, et kuni 10.09 saab kogu kauba nende juures 20% soodsamalt kui kasutada koodi marimell.

Ma avastasin alles kodus, et Dermosilil oli ka tegelikult seal kood peidus:

Mulle nii meeldivad Dermosili testrid, ma olen reaalselt aastaid nendega reisinud. Nii mugav. Võtavad vähe ruumi ja tagasi ei pea mingeid totsikuid vedama. Koodiga marimell on Dermosilis on aasta lõpuni tasuta saatmine :)

Pure Cosmeticsiga tuleb meil tegelikult lähiajal ka üks koostöö. Ja sealgi kehtib hetkel 20%line soodukas koodiga marimell. Tavaliselt on soodukas 15%!

Ja kui ma siin juba sooduskoode jagan, siis Napsie lehel annab marimelli kood kõigelt -25%! Ja see kehtib jälle piiratud aja. Ma ei teagi täpselt kaua, aga seni kuni mõni muu kampaania peale tuleb :) Selle koodiga on nii, et kui tahate Napsie lehelt midagi osta, siis proovige lihtsalt kas toimib sel hetkel või ei. Tavaliselt kehtib siis kui neil kodulehel mingit muud kampaaniat parasjagu ei ole :)